Devamlı kontrolümü yaptırdığım doktora gösterdiğimde sadece orada ki parça gibi şeyi çekti şimdi iyice çıkıyor kadın doğum doktoru ile görüştüm bu benlik değil dedi haklı olarak. Hangi bölüme gitmem gerekRabbim bebeginizi korur siz baska doktora gidin ihmal etmeyin
Genel cerrahiye gidin. Çok geçmiş olsunDevamlı kontrolümü yaptırdığım doktora gösterdiğimde sadece orada ki parça gibi şeyi çekti şimdi iyice çıkıyor kadın doğum doktoru ile görüştüm bu benlik değil dedi haklı olarak. Hangi bölüme gitmem gerek
Içerde ameliyat ipi mi unuttular acaba?Arkadaşlar merhaba 2012 de göbek deliğimden böbrek ameliyatı oldum böbreğim alındı. Devamlı olarak kontrole gidiyorum ama ameliyat eden dr a değil başka doktora . Gebeliğimin başından beri göbek deliğimin içinden birşey çıkmaya başladığını farkettim böyle birşey yaşayan varmı. Böbrek Dr gittiğimde bişi olmaz gebeliğe zarar vermez deyip cımbız gibi birşey ile çıkardı ama şimdi devamı çıkmaya başladı ve korkuyorum . Ameliyat ipi falan kalmış olabilir mi ama 10 sene oldu.
Sıra bulmak zulüm gibi birşey malum bulur bulmaz gideceğim. Teşekkür ederimGenel cerrahiye gidin. Çok geçmiş olsun
16.00’a alarm kurup MHRS’ye girin, umarım randevu bulursunuzSıra bulmak zulüm gibi birşey malum bulur bulmaz gideceğim. Teşekkür ederim
Bilmiyorum ki canım ameliyat yapan doktoruma yazmıştım sorun oluşturmayacağını söylemişti gebeliğimin ilk haftasından itibari ile çıkmaya başladı yarısını çıkarmıştı doktor şimdi karnım büyüdükçe iyice çıkıyor içindeki her neyse . Bende hiç bir etkisi yok ağrı falan olmuyorIçerde ameliyat ipi mi unuttular acaba?
Ağrı filan yapıyor mu?
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin doktora gidin ihmal etmeden.
Genel cerraha gitmelisin bence bebege bi zarari yok demi canim gecmis olsun .. ya birde ultrasona aliyor ya bebek icin doktor gorunmedi mi orda ne olduguDevamlı kontrolümü yaptırdığım doktora gösterdiğimde sadece orada ki parça gibi şeyi çekti şimdi iyice çıkıyor kadın doğum doktoru ile görüştüm bu benlik değil dedi haklı olarak. Hangi bölüme gitmem gerek
Çok teşekkür ederim canım. Yani bana bir zararı yok en azından benim hissettiğim ağrısı sızısı bebekte de bir sorun yok şükür. Ama insan korkuyor etkiler mi diye karnım büyüdükçe korkuyorum açıkçası . Gideceğim nasipse perşmbe böbrek doktoruma gideceğim rica edeceğim genel cerrahi ye yönlendirsinGenel cerraha gitmelisin bence bebege bi zarari yok demi canim gecmis olsun .. ya birde ultrasona aliyor ya bebek icin doktor gorunmedi mi orda ne oldugu
Bebek iyiyse sendede agri sizi yoksa neyin nesi bu acaba ya 10 sene gecmis aradanda bi git bakalim hayirlisyla neyin ne oldugunu soyler doktorun insallah hayirli sonuclarin olsun canimÇok teşekkür ederim canım. Yani bana bir zararı yok en azından benim hissettiğim ağrısı sızısı bebekte de bir sorun yok şükür. Ama insan korkuyor etkiler mi diye karnım büyüdükçe korkuyorum açıkçası . Gideceğim nasipse perşmbe böbrek doktoruma gideceğim rica edeceğim genel cerrahi ye yönlendirsin
Az bir zamanda değil ki 10 yıl geçmiş.Bilmiyorum ki canım ameliyat yapan doktoruma yazmıştım sorun oluşturmayacağını söylemişti gebeliğimin ilk haftasından itibari ile çıkmaya başladı yarısını çıkarmıştı doktor şimdi karnım büyüdükçe iyice çıkıyor içindeki her neyse . Bende hiç bir etkisi yok ağrı falan olmuyor
Yok küçük ip gibi bişi çıktı attı direk pek önemsemedi . Şimdi karnım iyice büyüdükçe oda dışarı doğru çıkıyor. Odun parçası gibi birşey sert duruyorE doktor cımbızla ne çıkarmış oradan öğrenmediniz mi
Arkadaşlar merhaba 2012 de göbek deliğimden böbrek ameliyatı oldum böbreğim alındı. Devamlı olarak kontrole gidiyorum ama ameliyat eden dr a değil başka doktora . Gebeliğimin başından beri göbek deliğimin içinden birşey çıkmaya başladığını farkettim böyle birşey yaşayan varmı. Böbrek Dr gittiğimde bişi olmaz gebeliğe zarar vermez deyip cımbız gibi birşey ile çıkardı ama şimdi devamı çıkmaya başladı ve korkuyorum . Ameliyat ipi falan kalmış olabilir mi ama 10 sene oldu.
Yok küçük ip gibi bişi çıktı attı direk pek önemsemedi . Şimdi karnım iyice büyüdükçe oda dışarı doğru çıkıyor. Odun parçası gibi birşey sert duruyor
Merhaba canım gittim üroloji uzmanına gösterdim aynı zamanda kadın doğum doktoruna da bebeğe ve bana zararı olabilecek birşey olmadığını laparoskopi ameliyat olduğum için onun kalıntısı olabileceğini ellemem gerektiğini bir zararı olmayacağını söyledilerMerhaba. Farklı bir doktora gittiniz mi ? Göbek deliğinizden çıkan sertlik neymiş ?
Merhaba canım gittim üroloji uzmanına gösterdim aynı zamanda kadın doğum doktoruna da bebeğe ve bana zararı olabilecek birşey olmadığını laparoskopi ameliyat olduğum için onun kalıntısı olabileceğini ellemem gerektiğini bir zararı olmayacağını söylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?