Göbek Fıtıgı

tubabuyukustun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
126
1
46
İstanbul
arkadaslar yıne ben
bebgımın gobegı dısarı pörtlemis durumda
doktor göbek fıtıgı oldugunu soyledı 6 aya kadar gecer gecmesse amelıyat dedı ama genelde gecıyo
dedıysede benım canım cok sıkkın ya gecmesse
basortuyle sarıyorum sımdılık
prensesım ıylesırmı nası oluyo ne yapmalıyım bılen varmı
cevaplarınz ıcın sımdıden cook tesekkurler allah razı olsun arkadaslar

merhaba
ben ekim annesiyim, meleğim 17 ekimde dünyaya geldi, gazdan dolayı çok fazla ıkınmakdan göbeği dışarı çıktı, doktorunu aradım göbek fıtığı ama beklicez 6 ayla 1 yaş arası kendilipinden düzelecek dedi ama ben çok üzülüyorum tabi bu duruma, araştırdığıma göre birşeylerle sıkmak sarmak pek iyi değilmiş doktorlar önermiyormuş, beklemekden başka çare yok sanırım şu durumda,
Allah hepimizin bebişlerine şifalar versin.

çok iyi bildiğim bir konu.bir doktor para koymamı,ve flaster vardır ya,en kalını ve ince olanı ile sarmamı önerdi.anneme inanmamış yapmamıştım.15 günde geçti.1 liralık metal para tenine değmesin tabii,flasterin üzerinden yapın.mucize gibi

Son düzenleme:
aynen ya mucıze gıbı sahıden benımde doktorum bıraz yaslı bunu cerrahlar onermez eskı bı yontem ama ıse yarıyo dedı ve para yaptı gobegıne.
bı haftada gectı hıc bısey kalmadı rabbıme sukur..nası canımı sıkıyodu gecmıcek dıye ama hamd olsun..sımdı cok guzel ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…