- 24 Haziran 2008
- 370
- 214
- 323
Konuyu sağlık bölümüne yazmak istedim ama bu durum hakikaten bana dert olduğundan burayı tercih ettim..
Sanırım herkes öyle yada böyle bi yerden bu göbek kayması denilen illeti duymuştur.. Bende öyle duymuştum başıma geleceğini hiç düşünmeden..
Geçen yıl yemek sonraları oluşan mide bulantım ve halsizliğimden dolayı bi dahiliye uzmanına gitmiştim.. bütün tahlillerimin temiz çıkması üzerine sağolsun dr um yat bakalım dedi..
hiç duymuşmuydun eskilerden halk arasında göbek kayması diye bişe dedi..
evet dedim ama bendeki durumun o olduğu hiç aklıma gelmemişti..
ve evet göbeğim ciddi anlamda kaymış ve bi türlü yerine gelmiyo.
ne yediğim yemekten tat alıyorum ne hayattan.. sürekli bir mide bulantısı halsizlik.. son zamanlarda da özellikle geceleri sırt ağrısıyla uyanmaya başladım..
ne yapacam ben
birkaç çektirme girişiminde bulundum ama teyzeler yeri su toplamış dedi.. göbeğim bildiğiniz midemin altında atıyo..
ve hala midem bulanıyo..
varmı bildiğiniz kızlar bu durumla ilgili..
birde eğer aynı şikayetleri taşıyorsanız benim kadar geç kalmayın..
gerçekten hiç aklına gelmiyor insanın..
Sanırım herkes öyle yada böyle bi yerden bu göbek kayması denilen illeti duymuştur.. Bende öyle duymuştum başıma geleceğini hiç düşünmeden..
Geçen yıl yemek sonraları oluşan mide bulantım ve halsizliğimden dolayı bi dahiliye uzmanına gitmiştim.. bütün tahlillerimin temiz çıkması üzerine sağolsun dr um yat bakalım dedi..
hiç duymuşmuydun eskilerden halk arasında göbek kayması diye bişe dedi..
evet dedim ama bendeki durumun o olduğu hiç aklıma gelmemişti..
ve evet göbeğim ciddi anlamda kaymış ve bi türlü yerine gelmiyo.
ne yediğim yemekten tat alıyorum ne hayattan.. sürekli bir mide bulantısı halsizlik.. son zamanlarda da özellikle geceleri sırt ağrısıyla uyanmaya başladım..
ne yapacam ben

birkaç çektirme girişiminde bulundum ama teyzeler yeri su toplamış dedi.. göbeğim bildiğiniz midemin altında atıyo..

ve hala midem bulanıyo..
varmı bildiğiniz kızlar bu durumla ilgili..
birde eğer aynı şikayetleri taşıyorsanız benim kadar geç kalmayın..
gerçekten hiç aklına gelmiyor insanın..