Bebek Beslenmesi Göbek Kordonu Hakkında Yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

SuUtku

La Tahzen
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
2.493
2.843
Bebeğim 15 günlük oldu göbeği düşmedi daha.sizin bebeklerinizin ne zaman düştü paylaşır mısınız?

Benim kiziminda 15 gunde dusmustu.. Bugun yarin duser insallah..

Benim oglumun 29 günlükken düştü :) hergun bekle bekle korkmaya baslamıstım artık ama doktor normal dıyordu. Boyle gec düştüğü oluyormuş. 28 günlük oldugunda çok kötü kokmaya başlamıstı ilhitap kapmış olabilir diye doktora goturduk o gun baska bi doktor varmıs görünce ne kadar kalın kordonu var demişti :) neyse doktora gittiğimizin ertesi günü düştü göbeği :)

8 günlükken düşmüştü bnm oğlumun .
Ama bebeğin göbeğine anne sütü sağmanın daha kolay düşürdüğünü söylemişti annem sonradan:)

1. Merhaba öncelikle Allah bağışlasın bebeklerimizi. Ben de 10 gün önce sezaryen doğum yaptım. Bebeğimin göbeği hala düşmedi. Siz konuyu açalı üzerinden geçmiş kaçıncı gün düştü bebeğinizin göbeği acaba? Bir sorun olmadı değil mi geç düşmesi.

1. Merhaba öncelikle Allah bağışlasın bebeklerimizi. Ben de 10 gün önce sezaryen doğum yaptım. Bebeğimin göbeği hala düşmedi. Siz konuyu açalı üzerinden geçmiş kaçıncı gün düştü bebeğinizin göbeği acaba? Bir sorun olmadı değil mi geç düşmesi.
Allah analı babalı büyütsün.benim bebegim 21.gününde düşürdü canım.k vitamini eksikligi yapabilir demisti dr.bebekten bebegede degisiyor tabi.

Bebeğim 15 günlük oldu göbeği düşmedi daha.sizin bebeklerinizin ne zaman düştü paylaşır mısınız?
Benım kızımınki 2 hafta sonra düştü ama düştükten sonra göbek bölgesinde kanama devam etti k vtamini yaptılar. birde gümüş nitratla pansuman ettiler bir 10 gün kadar daha iyileşmedi ama sonra geçti gitti

X