Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar göbeğimden nasıl kurtulucam bilmiyorum mekik de çekemiyorum her zaman ne yapmalıyım
selam kizlar, benim karin problemim yok bendeki problem popo maalesef bende ne yaptiysam kilo veremedim, karnim hep tahta gibiydi tabi çok fazla kilo almadan önce, ama ben spor yapmaya ba$layinca kilo vermediysemde karnim küçücük kaldi tam düz degilsede fena degil, bence herkesin yapisina göre, mesela ben stepte yapsam temizlikte yapsam karnim çok terler, sanirim bu yüzden göbek yok, ama size egzersiz olarak bir tavsiyem var, ak$amlari yatmadan önce yapilacak anlatayim :
halinin üzerine uzaniyorsunuz, bacaklarinizi çok az yani yerden kesilecek kadar dümdüz $ekilde kaldiriyorsunuz, hiç yere koymadan kafanizi ve omuzlarinizi karniniz titreyene kadar kaldiriyorsunuz, 60 a kadar sayip bir dizinizi kirip (bir bacaginiz hala düz ve yere degmeden kalacak) tekrar karniniz titremeya ba$ladiktan sonra 60 a kadar sayip öbür bacaginizi kirip tekrar 60 a kadar sayiyorsunuz, yani toplam 3dk sürüyor, 3dk boyunca ayaklariniz yere degmeyecek, farki göreceksiniz :)
bulancak ben günde 50 kez çekyorum bazen bir anda bazende 25 25 paylaştırıyorum sabah akşam gibi ama en ideal az sayıda baslayıp zamanla artırmak bugün 10 tane yarın 12 falan gibi artır canım vallaha ben karnımı hızlı hızlı içime cekip bırakıyorum aklıma geldikçe etkiisini zamanla görürsün
benimde göbek çevremde simit şeklnde yağlanma var ve adetlerimde düzensiz acaba bundan kaynaklanıyor olabilir mi, bu yağları nasıl eritebilirim...