Göbek sorunu olanlar

aster

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
229
0
116
Diğer
kızlar göbeğimden nasıl kurtulucam bilmiyorum mekik de çekemiyorum her zaman ne yapmalıyım

kızlar göbeğimden nasıl kurtulucam bilmiyorum mekik de çekemiyorum her zaman ne yapmalıyım

slm sadece gobeginden kurtulman sadece fitnes programiyla mumkun ama bolgesel yaglarini eritmek icin yesil cay limonlu ve elma sirkesi ilik suyla icinede biraz bal sabah aksam ac karnina ic ben dogumdan sonra bu sekilde kilo verdim ve devamda ediyorum yapabiliyosan bisiklet sur yarim saat:66:

ama ben zayıflamak istemiyorum sadece göbek sorunum var yeşil çay zayıflamama yardımcı olur sanırım mekik çekmeliyim

himm ozaman google dan gobek egzesiz hareketleri diye yaz cok kolay ve basit hareketleri var mekik iki turlu resmedilmis bilinen mekik insanin boynunu agritabiliyor altkarin ve ust karin hareketleri var:80:

oturduğun zaman bile yana doğru gövdeni sağa sola çevirmen bile yararlı olacaktır. ama çalıştırmadan kolaylıkla kurtulabileceğini zannetmiyorum.

teşekkür ederim en kısa zamanda başlıyım şu hareketlere

Merhabalar, vücutta en zor eriyen bölge karındır. Bende zayıf birisiyimdir ama göbekliyim malesef. Düzenli spor yapıyorum, fitness çalışıyorum. Yapmanız gerekenlerin başında,Unlu yiyecekleri azaltmalısınız, birde günlük mekik çekmelisiniz. İç ve dış karını çalıştıracak şekilde olmalıdır. İlk zamanlar 10 adet mekik zor yaparken zamanla bu sayınız 50 lere çıktığını göreceksiniz. Bunun için biraz sabretmeniz ve ilk sonuçları almanız içinde 6 ay gibi bir süre gözlemlemeniz gerekmektedir.

bende de aynı sorun var çözüm lüpesekşin bence uzman bir doktor tarafından kurtulacam :52:

canım oturduğun yerde aklına geldikçe karını içine cek nefesini tut bekle bırak yani karnını içine cek bırak birde yoğurt yiyenlerde göbek erimesi daha etkli die bilyorum tabi yarım yağlısı benden bu kadar ben mekik çekyorum bisiklete binyorum birde eskiden titreşimli bel kemerim vardı bozuldu onunlada iyi göbek sıkılaştırmıştım ama düzenli kullanmak lazım sana iyi göbek eritmeler:66:

ya kızlar günde ne kadar mekik çekmek lazım
ben günde aralıklarla 10'ar 10'ar çekiyorum,uygaar senin dediği göbeği içeri çekme olayını falan da yapıyorum.
bir de evde ip atlarmış gibi zıplıyorum yararı olur mu ya?:26:
tabi yediklerime de dikkat ediyorum

selam kizlar, benim karin problemim yok bendeki problem popo maalesef bende ne yaptiysam kilo veremedim, karnim hep tahta gibiydi tabi çok fazla kilo almadan önce, ama ben spor yapmaya ba$layinca kilo vermediysemde karnim küçücük kaldi tam düz degilsede fena degil, bence herkesin yapisina göre, mesela ben stepte yapsam temizlikte yapsam karnim çok terler, sanirim bu yüzden göbek yok, ama size egzersiz olarak bir tavsiyem var, ak$amlari yatmadan önce yapilacak anlatayim :

halinin üzerine uzaniyorsunuz, bacaklarinizi çok az yani yerden kesilecek kadar dümdüz $ekilde kaldiriyorsunuz, hiç yere koymadan kafanizi ve omuzlarinizi karniniz titreyene kadar kaldiriyorsunuz, 60 a kadar sayip bir dizinizi kirip (bir bacaginiz hala düz ve yere degmeden kalacak) tekrar karniniz titremeya ba$ladiktan sonra 60 a kadar sayip öbür bacaginizi kirip tekrar 60 a kadar sayiyorsunuz, yani toplam 3dk sürüyor, 3dk boyunca ayaklariniz yere degmeyecek, farki göreceksiniz :)

selam kizlar, benim karin problemim yok bendeki problem popo maalesef bende ne yaptiysam kilo veremedim, karnim hep tahta gibiydi tabi çok fazla kilo almadan önce, ama ben spor yapmaya ba$layinca kilo vermediysemde karnim küçücük kaldi tam düz degilsede fena degil, bence herkesin yapisina göre, mesela ben stepte yapsam temizlikte yapsam karnim çok terler, sanirim bu yüzden göbek yok, ama size egzersiz olarak bir tavsiyem var, ak$amlari yatmadan önce yapilacak anlatayim :

halinin üzerine uzaniyorsunuz, bacaklarinizi çok az yani yerden kesilecek kadar dümdüz $ekilde kaldiriyorsunuz, hiç yere koymadan kafanizi ve omuzlarinizi karniniz titreyene kadar kaldiriyorsunuz, 60 a kadar sayip bir dizinizi kirip (bir bacaginiz hala düz ve yere degmeden kalacak) tekrar karniniz titremeya ba$ladiktan sonra 60 a kadar sayip öbür bacaginizi kirip tekrar 60 a kadar sayiyorsunuz, yani toplam 3dk sürüyor, 3dk boyunca ayaklariniz yere degmeyecek, farki göreceksiniz :)

bunu deneyeceğim birazdan
teşekkürler paylaşımın için:16:

bulancak ben günde 50 kez çekyorum bazen bir anda bazende 25 25 paylaştırıyorum sabah akşam gibi ama en ideal az sayıda baslayıp zamanla artırmak bugün 10 tane yarın 12 falan gibi artır canım vallaha ben karnımı hızlı hızlı içime cekip bırakıyorum aklıma geldikçe etkiisini zamanla görürsün

Benim gobegim de gun gectikce goz gore gore buyuyor. Eskiden icine cekerdim, birsey kalmazdi, simdi cekemiyorm, ustelik eskiden ayva gobekken, simdi gogus altimdan basliyor. Asiri sis. Vucudumdan cok memnunum, gobegim olmasa bnm icin ideal vucut. Ben de cok caresizim. Gunluk su tuketimimi 2 ltye cikardim, (eskiden gunde 1 bardak falan icerdim) sabahlari elma sirkesi+su iciyorum. Yediklerimin miktarini azalttim son 2 haftadir. Zayifliyorum ama gobek duruyor. Oturunca kemerimin ustune sarkiyor, cok caresizim :58:

bulancak ben günde 50 kez çekyorum bazen bir anda bazende 25 25 paylaştırıyorum sabah akşam gibi ama en ideal az sayıda baslayıp zamanla artırmak bugün 10 tane yarın 12 falan gibi artır canım vallaha ben karnımı hızlı hızlı içime cekip bırakıyorum aklıma geldikçe etkiisini zamanla görürsün

o zaman bu aralar hızlanayım ben,zaten 3 gündür bu durumdayım:)
yani göbeğimi eritmem lazım:)
o göbek çekme işini yapıyorum ben de ders çalışırken falan
bakalım 10-15 gün hem diyet hem de evde böyle egzersizler yapayım fark olacak mı?
sağol canım:16:

evet o göbekten bendede var heryerimden çok memnunum fiziğim gerçekten güzel ama gelin görünkü kocaman bir göbek giydiklerimi yakıştıramıyorum çok fazla göbeğim var arasıra hareket yapıyorum su çok fazla tüketmiyorum aslında kullandığım ilaçtan dolayı tüketmem lazım ama canım istemiyor bi hal çaresine bakmam lazım çaylar yağ yakıcı çaylar hakkında bilgisi olan

göbeği hızlı içine çekmek ve bırakmak işe yarıyor mu? ve yürüken göbeğinizi içine çekin derler hep..gerçekten faydası var mı???

göbeğimi ben de aklıma geldikçe içe çekip bırakıyorum ama bir faydası olmuyor sanırım tvde görüp aldığım relax tone adındaki aleti de kullanıyorum ama nedense göbeğim olduğu yerde duruyor nasıl kurtulurum bilmiyorum boyum 170 kilom 57 ama göbeğim o kadar çıkık duruyor ki kısa ve dar birçok kıyafetimi giyemiyorum bile mekik aleti mi alsam acaba önerebileceğiniz bi alet var mı

benimde göbek çevremde simit şeklnde yağlanma var ve adetlerimde düzensiz acaba bundan kaynaklanıyor olabilir mi, bu yağları nasıl eritebilirim...

benimde göbek çevremde simit şeklnde yağlanma var ve adetlerimde düzensiz acaba bundan kaynaklanıyor olabilir mi, bu yağları nasıl eritebilirim...

bende de aynı sorun göbek çevremde yağlanma var ve adet düzenliği çekiyorum sprial takılı olduğu halde 2 ayda 1 adet ya görüyorum ya görmüyorum delirecem

Back
X