Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bir yağ yakıcı kullanıyorum spor hocam tavsiye etti.sadece yağ tabakasına saldırıyor ve parçalıyor.vücudunuzun başka herhangi bir kısmına kesinlikle dokunmuyor.20 dakikada işe başlıyor ve içtiğiniz ilk şişede etkisi başlıyor.yani şu kadar içeyim şu kadar zamanda etki etsin gibi bir şey yok.içtiğiniz an başlıyor işleme.ben 1 haftada 4 şişe içtim ve 2.hafta idrarımda beyaz beyaz yağ kalıntıları gördüm.köpürdü mi acaba idrarım dedimama yok değişik bir kıvamda(kusura bakmayın midenizi bulandırdıysam).ve her tuvalete çıktıımda olmasa bile 2 günde bir aynı şey olur.bir deneyin isterseniz.marka öğrenmek isteyenler olursa özelden yazabilirler.
kızlar fiyatı 6 lira. yoksa daha etkiliymiş.
nerden aldın ve nekadar acaba??googleda arattım baya pahalı ürünler buldum.özleden link atabilirsen sevinirim...kızlar ben bir yağ yakıcı kullanıyorum spor hocam tavsiye etti.sadece yağ tabakasına saldırıyor ve parçalıyor.vücudunuzun başka herhangi bir kısmına kesinlikle dokunmuyor.20 dakikada işe başlıyor ve içtiğiniz ilk şişede etkisi başlıyor.yani şu kadar içeyim şu kadar zamanda etki etsin gibi bir şey yok.içtiğiniz an başlıyor işleme.ben 1 haftada 4 şişe içtim ve 2.hafta idrarımda beyaz beyaz yağ kalıntıları gördüm.köpürdü mi acaba idrarım dedimama yok değişik bir kıvamda(kusura bakmayın midenizi bulandırdıysam).ve her tuvalete çıktıımda olmasa bile 2 günde bir aynı şey olur.bir deneyin isterseniz.marka öğrenmek isteyenler olursa özelden yazabilirler.
xxx kızlar fiyatı 6 lira.zero shut yoksa xxxxx daha etkiliymiş.
nasıl 6 lira oluyor ya şimdi baktım 69 lira ya
nerden aldın ve nekadar acaba??googleda arattım baya pahalı ürünler buldum.özleden link atabilirsen sevinirim...