Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 5 yıldır pilates yapıyorum. Eğitmenlik programına hala devam ediyorum. Öncelikle nefes öğrenilmeli ve ben özellikle mekiğe karşıyım. Bunun yerine nefes ile birlikte yapılan daha az zarar verilebilecek hareketler var. Eğitmen eşliğinde yaptığında 15 günde etkisini görürsün. Patates, turşu ve özellikle gazlı içeceklerden uzak durmaya çalış. Göbek abartılıp üzülecek bir sorun değil. Kısa zamanda forma girersin fakat dediğim gibi 'nefes ve bilinç' :))kızlar göbeğimden nasıl kurtulucam bilmiyorum mekik de çekemiyorum her zaman ne yapmalıyım
canım özel msj atamıorum msj sayım yüzünden şu yağ yakıcıyı sen bana özelden yazarmısın markasını :2:
canım özel msj atamıorum msj sayım yüzünden şu yağ yakıcıyı sen bana özelden yazarmısın markasını :2:
kızlar ben bir yağ yakıcı kullanıyorum spor hocam tavsiye etti.sadece yağ tabakasına saldırıyor ve parçalıyor.vücudunuzun başka herhangi bir kısmına kesinlikle dokunmuyor.20 dakikada işe başlıyor ve içtiğiniz ilk şişede etkisi başlıyor.yani şu kadar içeyim şu kadar zamanda etki etsin gibi bir şey yok.içtiğiniz an başlıyor işleme.ben 1 haftada 4 şişe içtim ve 2.hafta idrarımda beyaz beyaz yağ kalıntıları gördüm.köpürdü mi acaba idrarım dedimama yok değişik bir kıvamda(kusura bakmayın midenizi bulandırdıysam).ve her tuvalete çıktıımda olmasa bile 2 günde bir aynı şey olur.bir deneyin isterseniz.marka öğrenmek isteyenler olursa özelden yazabilirler.
kızlar göbeğimden nasıl kurtulucam bilmiyorum mekik de çekemiyorum her zaman ne yapmalıyım
kızlar ben bir yağ yakıcı kullanıyorum spor hocam tavsiye etti.sadece yağ tabakasına saldırıyor ve parçalıyor.vücudunuzun başka herhangi bir kısmına kesinlikle dokunmuyor.20 dakikada işe başlıyor ve içtiğiniz ilk şişede etkisi başlıyor.yani şu kadar içeyim şu kadar zamanda etki etsin gibi bir şey yok.içtiğiniz an başlıyor işleme.ben 1 haftada 4 şişe içtim ve 2.hafta idrarımda beyaz beyaz yağ kalıntıları gördüm.köpürdü mi acaba idrarım dedim :d ama yok değişik bir kıvamda(kusura bakmayın midenizi bulandırdıysam).ve her tuvalete çıktıımda olmasa bile 2 günde bir aynı şey olur.bir deneyin isterseniz.marka öğrenmek isteyenler olursa özelden yazabilirler.
kızlar ben bir yağ yakıcı kullanıyorum spor hocam tavsiye etti.sadece yağ tabakasına saldırıyor ve parçalıyor.vücudunuzun başka herhangi bir kısmına kesinlikle dokunmuyor.20 dakikada işe başlıyor ve içtiğiniz ilk şişede etkisi başlıyor.yani şu kadar içeyim şu kadar zamanda etki etsin gibi bir şey yok.içtiğiniz an başlıyor işleme.ben 1 haftada 4 şişe içtim ve 2.hafta idrarımda beyaz beyaz yağ kalıntıları gördüm.köpürdü mi acaba idrarım dedimama yok değişik bir kıvamda(kusura bakmayın midenizi bulandırdıysam).ve her tuvalete çıktıımda olmasa bile 2 günde bir aynı şey olur.bir deneyin isterseniz.marka öğrenmek isteyenler olursa özelden yazabilirler.