göbek yağı eriten bir formül var mı bildiğiniz

canım benimde başım göbeğimle dertte ayrı bir cumhuriyet gibi :))spora karar verdim Bi-Fit diye kadınlara özel bir spor kulübüne katıldım yağ oranım %35 çıktı:(((ayrıca youtubede jililen michaels in videoları var ilk 10 gün level 1 sonraki 10 günler 2 ve 3 yapıyosun mekik hareketleride var bende yeni başladım inş sıkılaşırım istersen birlikte devam edelim benimde desteğe ihtiyacım var kiminle yola çıksam bilemedim okadar çok gurup varki

canım benimde başım göbeğimle dertte ayrı bir cumhuriyet gibi :))spora karar verdim Bi-Fit diye kadınlara özel bir spor kulübüne katıldım yağ oranım %35 çıktı:(((ayrıca youtubede jililen michaels in videoları var ilk 10 gün level 1 sonraki 10 günler 2 ve 3 yapıyosun mekik hareketleride var bende yeni başladım inş sıkılaşırım istersen birlikte devam edelim benimde desteğe ihtiyacım var kiminle yola çıksam bilemedim okadar çok gurup varki

Benim de aynen bağımsızlığını ilan etti resmen:/ Ben de katılabilirim size valla. Eğilip kalkmak bile zorlaştı maşallah sanki 9 aylık hamileyim:/

bende aynı dertten muzadripim iice kilo aldım ama bugun başladım diyete biara 8 kilo vemiştim ama yine aldı üstelik baya aldım inş kurtlucam şu kilolardan

benim göbişim doğumdan sonra iyice çıktı ben doğumdan sonra iner zannetmiştim ama sanki hala hamileyim mekik felan deniyorum da bu seferde belim çok ağrıyor bende fırsat buldukça yürüyorum inşallah etkisini gösterir

Bölgesel zayıflamanın enucuz vekolay yolu eczaneye gidin karnitin tablet alın sabah akşam bir tane için şeker kullanmayın vucudunuzda depolanmış yağları doğal yoluyla yakın

Back
X