Kıbrıs Yumurta Dondurma Fiyatları

FairyDaphne

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.577
1.377
333
37 yaşında bekarım. Amh değerim düşük değil o yüzden türkiyede yumurtalarımı dondurabilir miyim bilmiyorum. Eğer bildiğiniz yapan bir hastane varsa bu işi türkiyede amh değeri düşük olmayanlara da yazarsanız sevinirim. Ben en kötü ihtimal kıbrısa gitmek istiyorum; sadece yumurta dondurma ücreti nedir bilen var mı? medikal işlemler, ilaçlar, konsültasyonlar, dondurma dahil olmak üzere. Bir de türkiyeden oraya gelirsek bu işlem için kaç gün kalmamız gerek? Adet gününe yakın mı gelmeliyiz?

Amh değeriniz 1 in altında olmalı diye biliyorum. Fiyatlar istanbulda 103 binden başlıyor. Bnlara ilaç parası dahil değil. İlaçlar 35/45 bin arası değişiyor bu fiyatlar nisan 2025 için verebileceğim fiyatlar. Adetinizin 2. Günü iğne kullanmaya başlıyorsunuz 12 gün kadar sonra toplama işlemi gerçekleşiyor. Hiç korkulacak bir operasyon değil 2 saate hastaneden ayrılıyorsunuz.

37 yaşında bekarım. Amh değerim düşük değil o yüzden türkiyede yumurtalarımı dondurabilir miyim bilmiyorum. Eğer bildiğiniz yapan bir hastane varsa bu işi türkiyede amh değeri düşük olmayanlara da yazarsanız sevinirim. Ben en kötü ihtimal kıbrısa gitmek istiyorum; sadece yumurta dondurma ücreti nedir bilen var mı? medikal işlemler, ilaçlar, konsültasyonlar, dondurma dahil olmak üzere. Bir de türkiyeden oraya gelirsek bu işlem için kaç gün kalmamız gerek? Adet gününe yakın mı gelmeliyiz?
Merhaba, Kıbrıs’taki fiyatlar hakkında maalesef bir bilgim yok ama mutlaka yumurta dondurma işlemini yapmanı tavsiye ederim. Türkiye’de ne yazık ki 38 yaşından önce yapmıyorlar (eğer ailede erken menopoz, ya da Allah korusun kanser gibi bir durum yoksa). 37 yaşında Kıbrıs’ta yapabilirsiniz ve isterseniz yumurta sayınıza göre 38 olunca Türkiye’de ikinci bir toplama işlemi daha yapabilirsiniz. Türkiye için bir heyet raporu istiyorlar, bunu da Koç Üniversitesi hastanesi tüp bebek bölümünden alabilirsiniz. Şimdiden kolaylıklar diliyorum, çok doğru karar vermişsiniz sakın vazgeçip beklemeyin 🙏

Ben aklım başıma geç geldi 43 yaşında dondurdum 2 tane ankarada 90 bine geldi ilaçlar dahil. Geç kalmadan dondurun mutlaka parasını düşünmeyin

Ben aklım başıma geç geldi 43 yaşında dondurdum 2 tane ankarada 90 bine geldi ilaçlar dahil. Geç kalmadan dondurun mutlaka parasını düşünmeyin
Merhaba hangi doktorla ilerliyorsunuz ankarada ? Doldurduğunuz 2 embriyo nerede oldu acab? Benim amh 003 tu 1 ay sonra 001 cıktı o da geçen sene verilen testte bi daha yaptırmadım. 2 kere tüp bebekte yumurtalar gelişmedi tedavi iptal oldu hiç donduramadik malesef 3 ayrı doktora gittim üçünde de bişey elde edemedim

Merhaba hangi doktorla ilerliyorsunuz ankarada ? Doldurduğunuz 2 embriyo nerede oldu acab? Benim amh 003 tu 1 ay sonra 001 cıktı o da geçen sene verilen testte bi daha yaptırmadım. 2 kere tüp bebekte yumurtalar gelişmedi tedavi iptal oldu hiç donduramadik malesef 3 ayrı doktora gittim üçünde de bişey elde edemedim
Ben yumurta dondurdum. Centrum tup bebek merkezinde recai papuucuda. 42 yasinda dondurdum umarim ilerde ise yarar. Sizin yasiniz kacti

Back
X