Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Plates falan vız geldi bana...
3. Haftam jillian micheals six week six pack yapalı, göbeğim kalmadı
Haftada kaç kez yapıosun bunu.. Bayaa uzun sürüyor![]()
6 gün yapılması gerekiyor sanırım ama ben 4 gün yapabiliyorum. Aslında oldukça kısa diğer videolara falan bakarsak, 35 dk civarı srüyor ve gereksiz uzatmalar falan yok. Ebru şallıyla platesi denemiştim bir ara anlatımı, hareketleri çok irrite etmişti beni...
6 gün yapılması gerekiyor sanırım ama ben 4 gün yapabiliyorum. Aslında oldukça kısa diğer videolara falan bakarsak, 35 dk civarı srüyor ve gereksiz uzatmalar falan yok. Ebru şallıyla platesi denemiştim bir ara anlatımı, hareketleri çok irrite etmişti beni...
Haftada kaç kez yapıosun bunu.. Bayaa uzun sürüyor![]()
Hayır 1 gün yapıp bir gün moa veriyorum. Pazartesi,çarşamba,cuma, pazar spor günlerim. Öyle 3 gün peşpeşe dinlenmek yokO zaman sen 4 gün yapıp 3 gün molamı veriyorsun.. 3 üncü haftam yazmışsın ya .. Türkçe olsaydı yaaa hep ingilizce çıkıyor :)
Jillian'ın 3 x 10 serisi var. 3 video ve her biri 10'ar gün yapılıyor. Öncesi ve sonrası fotoğraflarını araştırırsanız cidden işe yaradığını görürsünüz. Ben ilk videoyu yaptım 10 gün ciddi toparlanma olmuştu sonra youtube kapanınca kalmıştı öyle. Şimdi yeniden baştan aldım birkaç gün önce.
bi konu açsak da hep beraber başlasak jilliana![]()
Plates falan vız geldi bana...
3. Haftam jillian micheals six week six pack yapalı, göbeğim kalmadı