gobek

Kokina15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.445
952
123
Arkadasla ben yedi ay once ikiz dogum yaptim.ilk baslarsa kilom gidiyo gibi oldu.gobegimi baglamakta hic aklima gelmedi simdi hem gobekli hem kiloluyumgidicem.gobegimi baglasam faydasi olurmu.diyet yapayim diyorum olmuyo.cok kotu hissediyorum nolucak bole:spor salonuna gitmek gibi bi sansimda yok bebwkleeden nasil (gideyiim.cok kotu hissediyorum.hicbisey yakismiyo sanki on kilo fazlam var

kilo vermeden göbeğinizden kurtulamazsınız, ancak çok çok ağır egzersizlerle olur o iş.
boyunuz kaç, kaç kilosunuz? akşam yemekleri yerine yoğurt yemeyi deneyin, müthiş kilo verdiriyor.

O göbek bağlama konusuna inanmıyorum ben doğumdan sonra, sezaryan doğum mu yaptın
valla son günlerde bu göbek konusunu araştırıyordum ben de, en iyi çözüm kardiyoymuş, yani basitce tempolu uzun yürüyüş yapabilirsin günde bir saat yürüsen illa ki bi kaç ayda etkisi olur
tabii şekeri ve ekmek gibi unlu şeyleri tamamen kesmen lazım

Diyet yapın çocukla uğraşmaktan zaten verirsiniz.

Tek yol az yemek.

İstediğiniz kadar spor yapın yediklerinizi azaltmazsanız zayıflayamassınız.

O göbek bağlama konusuna inanmıyorum ben doğumdan sonra, sezaryan doğum mu yaptın
valla son günlerde bu göbek konusunu araştırıyordum ben de, en iyi çözüm kardiyoymuş, yani basitce tempolu uzun yürüyüş yapabilirsin günde bir saat yürüsen illa ki bi kaç ayda etkisi olur
tabii şekeri ve ekmek gibi unlu şeyleri tamamen kesmen lazım
Sezeryan yaptim.ilk dogummdan sonra hemen vermistim .ama bunlarda napsamda gitmiyo stres yapinca dahada sisiyomuyum ne

Sezeryan yaptim.ilk dogummdan sonra hemen vermistim .ama bunlarda napsamda gitmiyo stres yapinca dahada sisiyomuyum ne

olabilir, bence mutlaka kan ter içinde kalıncaya kadar bi saat yürü, sanırım 3 çocuğun var, bu durumda eve yürüme bandı alsan iyi olabilir

Back
X