göbekte çizgi???

ebru92

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
183
734
303
32
İstanbul
kusura bakmayın konuyu nereye açıcağımı bilemedim,ama bu göbek çizgisini internette araştırdığımda hep hamilelikle ilgili yerlerde sonuçlar çıktı o yüzden buraya yazayım dedim.öncelikle şunu söyliym evli diilim hamile olma ihtimalim yok.göbeğimden kasıklarıma doğru inen silik bi çizgi var,araştırdığıma göre böyle bi çizgi hamilelikte oluşuyomuş ve doğum yaklaştıkça da koyulaşıyomuş.ama bende yıllardan beri var bu çizgi,bazen belirip bazen kayıp mı oluyo bilmiyorum ama bazen çarpıyo gözüme.adet olmama bi kaç gün var acaba adet zamanı yaklaştıkça beliren bi şey olabilir mi bu??normal midir yani??

canim acaba sk kilo alip verme durumun warmi

bence bu cizgi herkeste var esmer tenli lnsanlarda daha belli olabiliyor ben kendimi bildim bileli bu cizgi var ve son bir aydır(36 haftalık hamileyim) koyulastı...

Bende de yataylamasına çizgi var ani kilo veriş sebebiyle malesef gitmiyorda yer etmiş artık çizgiler gorende 70 kılodan 50 ye ındı sanar kalcamdada catlak var sınır oluyorum , alt tarafı 58 den 54 e indim yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…