Doğuma Hazırlık Göbekte kuruluk

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ozuji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
164
34
48
merhaba arkadaşlar
24 haftalık hamileyim göbeğimde kuruluk var ve pul pul dökülme başladı. Sürekli bebe yağı kullnıyorım . Tavsiyelere ihtiyacım var

Hindistan cevizi yagiyla komple yaglaniyordum pehlivan gibi gene kuruydum omrumde ilk defa yuzume vucuduma vazelin surdum gene kurudu
Kurudukca yaglan bol su ic

merhaba arkadaşlar
24 haftalık hamileyim göbeğimde kuruluk var ve pul pul dökülme başladı. Sürekli bebe yağı kullnıyorım . Tavsiyelere ihtiyacım var
Bol su icmelisin degilse catlaga dönüşür .Kakao yagi ve hindistan cevizi yagini karıştırıp kullanabilirsin .

Bol su içiyorum hindistan cevizi yapınıda deneyeceğim teşekkür ederim
Hindistan cevizi yagiyla komple yaglaniyordum pehlivan gibi gene kuruydum omrumde ilk defa yuzume vucuduma vazelin surdum gene kurudu
Kurudukca yaglan bol su ic

Bol su icmelisin degilse catlaga dönüşür .Kakao yagi ve hindistan cevizi yagini karıştırıp kullanabilirsin .

Tatlı badem yağı da kullanabilirsin canım, ben badem yagı ve bebe yağını günlük kullanıyorum. İki günde bir lierac diye bir çatlak kremi kullanıyorum, ve bol su içiyorum.

Tatlı badem yağı da kullanabilirsin canım, ben badem yagı ve bebe yağını günlük kullanıyorum. İki günde bir lierac diye bir çatlak kremi kullanıyorum, ve bol su içiyorum.
Badem yagi tuylenme yapar ama dikkat edin

Ben şuanda bebe yağı soğuk sıkım hindistan cevizi yağı ve hakiki zeytin yağı kullanıyorum ara ara inşallah çatlak olmaz

Bende aynı durumdayım gogus ve göbek feci halde pul pul dökülüyor çok şükür catlamam yok bebe yağı sürünce giysi giydigimde kaşıntıdan oluyorum

Bende aynı durumdayım gogus ve göbek feci halde pul pul dökülüyor çok şükür catlamam yok bebe yağı sürünce giysi giydigimde kaşıntıdan oluyorum
Ayy giysi giymek kabus ya, keşke göbek açık gezebilsek serin serin :KK48:

Ben unibaby vazelin aldım ve öyle çözüm buldum şuan komple kaplıyorum göbeğimi sonra çamaşırımı üstüne çekiyorum yapışıyor ve hiç emmiyor öyle duruyor kaşınmıyor şükür :-)

Hamilelikte kaşıntı sorunuma deterjanda yaptığım değişiklik kesin çözüm oldu,paylaşmak istedim. Beyaz kalip sabunu,eski malum marka,rendeleyip çamaşır makinesine giysilerle birlikte belli bir ölçekte koydum,yyumuşatıcı gözünde de artık sadece elma sirkesi var. Beni özellikle genital bölgede kaşıntı delirtiyordu, bir anda geçti bu sistemle.. Vücut nemlendirmeye de ihmal etmeyin. ben badem yağı kakao yağı ve hindistan cevizi yagi kullaniyorum simdilik.. bu arada bebe yağı bende kaşıntı yaptığı için asla karnıma surmuyorum!!! Dikkat edin,belki de o yapiyordur.

Henüz aşırı bir kuruluk olmadı karnımda ama yüzüm pul pul dökülüyor.
Ben erken başladım karnım için bio oil ve lierac dönüşümlü kullanıyorum,henüz kuruluk,kaşıntı sorunu yaşamadım.

Henüz aşırı bir kuruluk olmadı karnımda ama yüzüm pul pul dökülüyor.
Ben erken başladım karnım için bio oil ve lierac dönüşümlü kullanıyorum,henüz kuruluk,kaşıntı sorunu yaşamadım.
Canım benim yüzümde öyleydi, doktora sordum kullandığın markanın daha yoğununu kullanabilirsin dedi

Canım benim yüzümde öyleydi, doktora sordum kullandığın markanın daha yoğununu kullanabilirsin dedi
Ben loreal'in mucizevi yağını almıştım cilt için olanını,bir tek o kurtarıyor sabah akşam düzenli kullanırsam. Krem kar etmedi bana. Birde kış soğuk iyice tetikliyor sanırım. Karmaydı cildim,eskiden krem yeterdi,yağ vs süremezdim parlardı yüzüm ama şimdi değil parlamak anında emiyor cildim yaği ki baya yoğun bir yağ. Ellerime de onu sürmeye başladım,üstleri aşırı kuruyor.
Bol su içmeme rağmen böyle.

Back
X