Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol su icmelisin degilse catlaga dönüşür .Kakao yagi ve hindistan cevizi yagini karıştırıp kullanabilirsin .merhaba arkadaşlar
24 haftalık hamileyim göbeğimde kuruluk var ve pul pul dökülme başladı. Sürekli bebe yağı kullnıyorım . Tavsiyelere ihtiyacım var
Hindistan cevizi yagiyla komple yaglaniyordum pehlivan gibi gene kuruydum omrumde ilk defa yuzume vucuduma vazelin surdum gene kurudu
Kurudukca yaglan bol su ic
Bol su icmelisin degilse catlaga dönüşür .Kakao yagi ve hindistan cevizi yagini karıştırıp kullanabilirsin .
Şok ta 15 tl heryerde 25 -30Bol su içiyorum hindistan cevizi yapınıda deneyeceğim teşekkür ederim
Badem yagi tuylenme yapar ama dikkat edinTatlı badem yağı da kullanabilirsin canım, ben badem yagı ve bebe yağını günlük kullanıyorum. İki günde bir lierac diye bir çatlak kremi kullanıyorum, ve bol su içiyorum.
Ayy giysi giymek kabus ya, keşke göbek açık gezebilsek serin serinBende aynı durumdayım gogus ve göbek feci halde pul pul dökülüyor çok şükür catlamam yok bebe yağı sürünce giysi giydigimde kaşıntıdan oluyorum
Kasininca öyle geziyorum kuzum yapacak bişey yok yoksa cildiricak gibi oluyorumAyy giysi giymek kabus ya, keşke göbek açık gezebilsek serin serin![]()
Bio oil al kullanmerhaba arkadaşlar
24 haftalık hamileyim göbeğimde kuruluk var ve pul pul dökülme başladı. Sürekli bebe yağı kullnıyorım . Tavsiyelere ihtiyacım var
Canım benim yüzümde öyleydi, doktora sordum kullandığın markanın daha yoğununu kullanabilirsin dediHenüz aşırı bir kuruluk olmadı karnımda ama yüzüm pul pul dökülüyor.
Ben erken başladım karnım için bio oil ve lierac dönüşümlü kullanıyorum,henüz kuruluk,kaşıntı sorunu yaşamadım.
Ben loreal'in mucizevi yağını almıştım cilt için olanını,bir tek o kurtarıyor sabah akşam düzenli kullanırsam. Krem kar etmedi bana. Birde kış soğuk iyice tetikliyor sanırım. Karmaydı cildim,eskiden krem yeterdi,yağ vs süremezdim parlardı yüzüm ama şimdi değil parlamak anında emiyor cildim yaği ki baya yoğun bir yağ. Ellerime de onu sürmeye başladım,üstleri aşırı kuruyor.Canım benim yüzümde öyleydi, doktora sordum kullandığın markanın daha yoğununu kullanabilirsin dedi
Demek ki yeterli gelmiyor canim baska yaglar ve kremler denemeye baslamalisinmerhaba arkadaşlar