Y yusra26 Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2024 194 243 23 22 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yusra26 #1 Adet gunume 2 gun var sol kasigimda surekli segirme oluyor.ilk defa boyle hissediyorum bu ay letu kullandim boyle hamileligini ogrenenler var mi
Adet gunume 2 gun var sol kasigimda surekli segirme oluyor.ilk defa boyle hissediyorum bu ay letu kullandim boyle hamileligini ogrenenler var mi
turuncusev Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2024 593 433 23 28 22 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yusra26 #2 Canım forum da okuduğum kadarıyla seyirme olup hamile kalanda var seyirmesi olup adet olanda. Benim geçen ay seyirmem olmuştu ve adet oldum
Canım forum da okuduğum kadarıyla seyirme olup hamile kalanda var seyirmesi olup adet olanda. Benim geçen ay seyirmem olmuştu ve adet oldum
Y yusra26 Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2024 194 243 23 22 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yusra26 #3 turuncusev .!.: Canım forum da okuduğum kadarıyla seyirme olup hamile kalanda var seyirmesi olup adet olanda. Benim geçen ay seyirmem olmuştu ve adet oldum Genişletmek için tıkla... Yanitladigin icin cok tesekkur ederim bi umut iste inşallah sende en yakin zamanda mucizene kavusursun ♡
turuncusev .!.: Canım forum da okuduğum kadarıyla seyirme olup hamile kalanda var seyirmesi olup adet olanda. Benim geçen ay seyirmem olmuştu ve adet oldum Genişletmek için tıkla... Yanitladigin icin cok tesekkur ederim bi umut iste inşallah sende en yakin zamanda mucizene kavusursun ♡
turuncusev Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2024 593 433 23 28 22 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yusra26 #4 İnşallahhh amin Rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın yusra26 .!.: Yanitladigin icin cok tesekkur ederim bi umut iste inşallah sende en yakin zamanda mucizene kavusursun ♡ Genişletmek için tıkla...
İnşallahhh amin Rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın yusra26 .!.: Yanitladigin icin cok tesekkur ederim bi umut iste inşallah sende en yakin zamanda mucizene kavusursun ♡ Genişletmek için tıkla...