- 25 Nisan 2023
- 581
- 250
- 33
- 29
- Konu Sahibi Papatya6565
-
Merhaba ben de tüp bebekle hamileyim. İlk haftalar benim de karnım çok şişmişti,ama bu tamamen ilaçların etkisi. Hormon göbeği maalesefMerhaba arkadaşlar 12 haftalık hamileyim ama göbeğim resmen ben 5 6 aylık hamileyim diyor gaz yok biliyorum neden böyle oldu anlamadım normal mi bu durum hareketederken zorlanıyorum bazen nefes nefese kalıyorum
Ha çok fazla ilaç iğne kulaniyorum acaba onlardaolabilir mi
Merhaba ay inşaAllah öyledir kötü bir şey olmasında ilaçları kaçıncı hafta da bıraktınız acabaMerhaba ben de tüp bebekle hamileyim. İlk haftalar benim de karnım çok şişmişti,ama bu tamamen ilaçların etkisi. Hormon göbeği maalesefilaçlar bitince daha normal ilerliyor her şey
Ben 12. Haftada hormon ilaçlarını ve iğnelerimi bırakmıştım.Merhaba ay inşaAllah öyledir kötü bir şey olmasında ilaçları kaçıncı hafta da bıraktınız acaba
Ay maşallah bizde 12 haftalık olduk bı hafta sonra randevumuz var inşaAllah bizde bırakırızBen 12. Haftada hormon ilaçlarını ve iğnelerimi bırakmıştım.
İnşallahAy maşallah bizde 12 haftalık olduk bı hafta sonra randevumuz var inşaAllah bizde bırakırız
Ben de tüp bebekle hamile kaldım, 15. Hafta içindeyiz. 13. Haftada baya karnım şişmeye başladı. Şu an 5 aylık hamile gibiyim. Gaz falan değil, doktor 13. Haftada gördüğünde leğen kemiklerim dar olduğu için göbeğimin çabuk çıktığını söyledi. Her vücudun farklı olur dedi. Şimdiden hamile pantolonları giymeye başladım çünkü sığamıyorum. Hamile kaldığımdan beri toplamda 1 kilo aldım. Sadece göbeğim büyüyo :) normaldir yani merak etmeyinAy maşallah bizde 12 haftalık olduk bı hafta sonra randevumuz var inşaAllah bizde bırakırız
Yaa bende kilo aldım valla bide benim riskli geçiyor hiç hareket yok gün içi bı onbeş dakika hafiften bi yürüyüş yapıyorum kan akışı için onun harici hep yatıyorum mecburiİnşallahinanın çok rahatlayacaksınız ilaçları bırakınca. Bende maalesef kilo alımına da sebep oldu ilaçlar. İlk 4ay 4kilo aldım
Ayy çok teşekkür ederim canımBen de tüp bebekle hamile kaldım, 15. Hafta içindeyiz. 13. Haftada baya karnım şişmeye başladı. Şu an 5 aylık hamile gibiyim. Gaz falan değil, doktor 13. Haftada gördüğünde leğen kemiklerim dar olduğu için göbeğimin çabuk çıktığını söyledi. Her vücudun farklı olur dedi. Şimdiden hamile pantolonları giymeye başladım çünkü sığamıyorum. Hamile kaldığımdan beri toplamda 1 kilo aldım. Sadece göbeğim büyüyo :) normaldir yani merak etmeyin
İlaçlardan kilo alan çok okuduğum kadarıyla. Benim iştahım çok azaldı ondan az aldım sanırım. Hamilelik bu kilo almadan olmaz:)Ayy çok teşekkür ederim canımvalla içimi rahatlattiniz hepinize teşekkür ederim ama benim kilo alımına oldu hiç hareket etmediğim için sanırım
Haklısın teşekkür ederim tekrardan sağlıkla gelsin miniğinİlaçlardan kilo alan çok okuduğum kadarıyla. Benim iştahım çok azaldı ondan az aldım sanırım. Hamilelik bu kilo almadan olmaz:)
Bazı kişilerin iç göbeği dar oluyor erken çıkıyor. Benimde çıktı. 4 aylığım 6 aylık gibi duruyor. Merak etmeyin normal . Birde vücut hamilelikte karın bölgesini daha çok yağlandırıyorMerhaba arkadaşlar 12 haftalık hamileyim ama göbeğim resmen ben 5 6 aylık hamileyim diyor gaz yok biliyorum neden böyle oldu anlamadım normal mi bu durum hareketederken zorlanıyorum bazen nefes nefese kalıyorum
Ha çok fazla ilaç iğne kulaniyorum acaba onlardaolabilir mi
Haklısın e kiloda aldık haliyle erken çıktı görüşümüzBazı kişilerin iç göbeği dar oluyor erken çıkıyor. Benimde çıktı. 4 aylığım 6 aylık gibi duruyor. Merak etmeyin normal . Birde vücut hamilelikte karın bölgesini daha çok yağlandırıyor
Amann hamileyiz çıkacak tabi ki çıksınHaklısın e kiloda aldık haliyle erken çıktı görüşümüz
Demi ama o kadarına da hakkımız olsunAmann hamileyiz çıkacak tabi ki çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?