• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün bir yerim ağrıyor

Alın benden okadar. Okadar iyi anlıyorum ki yaklaşık 9 10 aydır panik atak hastasıyım. 4 yaşında oglum var cok zor. Sürekli bir yerime ağrıyor. Mesela şuan sırtım ağrıyor kalbim sanki boğazımda. Az önce bir yakinimizin vefat haberini aldık kalp.krizi aniden ölmüş. Taktım kafaya iyi değilim. Rabbım.hepimizin yardımcısı olsun
Bende aynen böyleyim ne yapıcaz of

Cok gecmis olsun. Bende aynı durumdayım. Bi gün mide bi gün baş ağrısı bi gün çarpıntı bi gün meme sızlaması.. saysam roman olur. 4 senedir gitmediğim bölüm yaptırmadıgım tahlil kalmadı. Cok sükür fiziksel bi sorun görülmedi. Ama bu anksiyete beni mahvetti. Hayalim yok hedefim yok iki tane çocuğum var . Tek amacım onları sağlıkla büyütüp hayata kazandırmak. Bazen oturup ağlayasımm geliyor bazen isyan edesim. Ne diyim kardeşim Allah bize yardım etsin.
Amin hep aynıyız

3 senedir önce sol kürek kemiğimin ağrısıyla başladı sol kol derken önce ortopedi kalp genel cerrah sorunuma fibromiyalji dendi stress ten oluyormuş her ağrıda tansiyonumu yükseltip acile gittik hiç bir şey yok sadece kolesterolüm yüksek diğer değerlerim normal acildeki doktor kalp için doktora gidin dedi onada gittik ekg stress efor ritm tansiyon holter sonuç normal değerlerde çıktı bu sefer midede şişlik yanma başladı yediklerimi korkudan yiyemez hale geldim yastık yükseltim mide tableti kullandım doktora gittim huzursuz bağısak ve reflü dendi her gün farklı bir yerim ağrıyor yanma oluyor iğneler batıyor bu sefer hastalık belirtilerine bakıp panik atak oluyorum şimdide boyun düzleşmesi kireçlenme hafif skolyoz çıktı evdekiler benden bıktı fizik tedavi verdi doktor bazen nefesim kesiliyor çarpıntım oluyor hemen yüzüm değişiyor kiminle konuşsam bir ağrım var dese hemen soruyorum nerede nasıl diye benimki gibiyse biraz rahatlıyorum ama o vesvese yok mu hemen başa sarıyor yıllar önce yine böyleydim ama çocuklar iş güç unutmuştum şimdi boşta kalmıyorum yine başladı babamın ölümünden sonra daha da tetiklendi sanırım bana stress ten uzak dur rahatla diyorlar bende biliyorum dualar ediyorum eski sağlıklı düşündüğüm günlere dönmek için hepimize Rabbim önce sağlık versin gençken yaşanılanlar ilerki yaşlarda maalesef bedenimize psikolojimize etki ediyormuş
Düzeldiniz mi tam olarak tüm belirtilerinizi yaşıyorum, nefes darlığı sol kıl agrısı mide sıkıtnısı gegirti hepsini düşümce gelen çarpıntı panik hali her şey birebir aynıı demekki bunları yaşayan bir ben değilim ve kalpten değil bu 28 yaşındayım kolestrolum çok yüksek 52 kgyum ama kalbimden şüphe ettim bir şeyin yok densede düzelemiyorummmm

Düzeldiniz mi tam olarak tüm belirtilerinizi yaşıyorum, nefes darlığı sol kıl agrısı mide sıkıtnısı gegirti hepsini düşümce gelen çarpıntı panik hali her şey birebir aynıı demekki bunları yaşayan bir ben değilim ve kalpten değil bu 28 yaşındayım kolestrolum çok yüksek 52 kgyum ama kalbimden şüphe ettim bir şeyin yok densede düzelemiyorummmm

Yeni gördüm mesajınızı düzelmedim düzeliyorum zannettiğim anda yeniden eskiye dönüyorum bugün tansiyonum yükseldi geçen hafta baş dönmesi mide bulantısı yine bütün branşlara gittim yarın kalp kontrolüm var

Yeni gördüm mesajınızı düzelmedim düzeliyorum zannettiğim anda yeniden eskiye dönüyorum bugün tansiyonum yükseldi geçen hafta baş dönmesi mide bulantısı yine bütün branşlara gittim yarın kalp kontrolüm var
Psikolojik tedavi aldınız mı yani ilac kullanmak sanki daha rahatlattı beni biraz da ortamımı ve odagımı değiştim sizinki bende kafayı sarmıştım hastalıga psikolojik olduguna ikna etmeye çalıştım kemdimi

Psikolojik tedavi aldınız mı yani ilac kullanmak sanki daha rahatlattı beni biraz da ortamımı ve odagımı değiştim sizinki bende kafayı sarmıştım hastalıga psikolojik olduguna ikna etmeye çalıştım kemdimi

Evet aldım bir sene ilaç kullandım sonra azaltarak bıraktım çok şey denedim el işi yaptım boyama yaptım bulmaca çözdüm ben odak noktamı değiştiremedim her seferinde başa döndüm şimdi şimdi kendimi telkin ediyorum sıkıldığımı hissettiğim an dua ediyorum belkide sorun konuşamamak insanları kırmamak için susmak

Evet aldım bir sene ilaç kullandım sonra azaltarak bıraktım çok şey denedim el işi yaptım boyama yaptım bulmaca çözdüm ben odak noktamı değiştiremedim her seferinde başa döndüm şimdi şimdi kendimi telkin ediyorum sıkıldığımı hissettiğim an dua ediyorum belkide sorun konuşamamak insanları kırmamak için susmak
Bende böyle düşünüyorum içimize bastırdıklarımızı vucüt artık bir şekilde dışarı vuruyor kaldıramıyor bence de

Farklı şekillerde ortaya çıkıyor ya vurdum duymaz olup yok gibi yapacağız yada bu durumdan galip çıkacağız

Farklı şekillerde ortaya çıkıyor ya vurdum duymaz olup yok gibi yapacağız yada bu durumdan galip çıkacağız
Asla gamsız olamıyorum herşeyi kafaya takıyorum o yüzden sürekli stres var gerginlik var onlarda bir yerden patlak veriyor işte

Askında bir fark etsek taktıklarımız acaba bizi takıyormu yada bundan haberleri var mı

Askında bir fark etsek taktıklarımız acaba bizi takıyormu yada bundan haberleri var mı
Kesinlikle o kadar çok katılıyorum ki son 8 ay full stres sıkıntı yaşadım artık demek ki vucüdüm dayanmamış ki hiçbir şey yokken çok şiddetli bir atak yaşadım kendi kendime yapmışım aslında sadece bunu farkediyorum

Kesinlikle o kadar çok katılıyorum ki son 8 ay full stres sıkıntı yaşadım artık demek ki vucüdüm dayanmamış ki hiçbir şey yokken çok şiddetli bir atak yaşadım kendi kendime yapmışım aslında sadece bunu farkediyorum
Bunu fark ediyoruz ama yinede aynılarını yapıyoruz değişmemiz lazım kısır döngüden bir çıksak herşey toparlanacak gibi

Bunu fark ediyoruz ama yinede aynılarını yapıyoruz değişmemiz lazım kısır döngüden bir çıksak herşey toparlanacak gibi
Evet bu döngüyü kırmak lazım ayıp diye kırmayayım diye susarak hep bize olan oldu. Kırılan kırılsın aslında herkes sınırını haddini bilsin çünkü yaşanılıp içe atılanlar gerçekten çok fazla zarar veriyor ama farkedemiyoruz

Alın benden okadar. Okadar iyi anlıyorum ki yaklaşık 9 10 aydır panik atak hastasıyım. 4 yaşında oglum var cok zor. Sürekli bir yerime ağrıyor. Mesela şuan sırtım ağrıyor kalbim sanki boğazımda. Az önce bir yakinimizin vefat haberini aldık kalp.krizi aniden ölmüş. Taktım kafaya iyi değilim. Rabbım.hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba şimdi nasılsınız? sıkıntılarınız devam ediyor mu

Back
X