göbekten aşağı doğru inen çizgi????????

mavihayal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
872
1
26
Edirne
arkadaşlar bn bebek düşünüyorum bu yüzden sık sık kendimde bir değişiklik var mı diye kontrol ederim.Bir seferinda ,göbekten aşağı doğru inen hafif bir çizgi hissettim normalde hamileliğin ileri aylarında olduğunu bilirdim.Ama bu çizgiyi yeni farkettm ve acaba bir gebelik belirtisi ollabilir mi dedim.Bu arada adetime 6 gün var .Bu konuda tecrübe sahibi olan var mı sizce de bir belirti olabilir mi?

Merhaba, ben 9 haftalik hamileyim arada kontrol ediyorum bende hala olusmadi, sen cok istedigin icin oyle bir cizgi oldugunu dusunuyor olabilir misin? Ama yine de insallah hamilesindir, Allah gonlune gore versin

canim benimde 6 ayimdan sonra olmustu ince bi cizgi kizim 2 yasini gecti ama hala gecmedi arastir bakalim ilk zamanlarda boyle olan olmusmu belkide vardir bilmiyorum tatlim =)) ben birini gecirmeden galiba ikincininkinide cikarticam =))

canim benimde 6 ayimdan sonra olmustu ince bi cizgi kizim 2 yasini gecti ama hala gecmedi arastir bakalim ilk zamanlarda boyle olan olmusmu belkide vardir bilmiyorum tatlim =)) ben birini gecirmeden galiba ikincininkinide cikarticam =))

valla aslında birkaç yorum okudum o yüzden buraya da yazdım o yüzden böyle bir şey yaşayan varsa diye.İnşallah hamileyimdir de byle belirti aramaktn kurtulurum

benim 3 haftalık gebeyken vardı, hafif bir renk değişikliği olarak. hiç koyulaşlmadan kaldı. allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…