Sizin iliskiden kac gun sonra belirdi ya da fark ettiniz ?Benim belirtiler arasında bu da vardı hatta birisine demiştim, bana herkeste var ne alaka dedi.
Bilemiyorum ama benim o an içime öyle doğmuştu.
4-5 gun var reglime . ovulasyondan bir kac gun sonra oldu diyebilirim devamli iliski . Tabi tam yumurtlama bilmiyorum ama iliskiden sonra cok agrim oldu devam ettim gec yumurtluyorumdur diye . Gogus agrisi sirt agrisi ve kollarima vuruyor bilemiyorum zaten pek umitli de degilim tek seferde mi kalacagim sanki onceden hep yalanci pozitif gordum umitlenmek de istemiyorumRegl 3 4 gün kala farkettim tabii diğer belirtiler de vardı.
Yumurtlama gününü takip edip yaşadıysanız olabilir sizde de, regl kaç gün kaldı?
Yumurtlama her kadinda farkli oluyormus ben ovulasyon testi bile kullanmadim takvime gore konusabiliyorum su an sadeceRegl 3 4 gün kala farkettim tabii diğer belirtiler de vardı.
Yumurtlama gününü takip edip yaşadıysanız olabilir sizde de, regl kaç gün kaldı?
Hamile kaldığım ay 3. Deneme ayımızdı ve tatil vs derken bende hiç takip etmedim o süre zarfında tam emin değilim 1 2 kez ilişki oldu şansımıza tutmuş.4-5 gun var reglime . ovulasyondan bir kac gun sonra oldu diyebilirim devamli iliski . Tabi tam yumurtlama bilmiyorum ama iliskiden sonra cok agrim oldu devam ettim gec yumurtluyorumdur diye . Gogus agrisi sirt agrisi ve kollarima vuruyor bilemiyorum zaten pek umitli de degilim tek seferde mi kalacagim sanki onceden hep yalanci pozitif gordum umitlenmek de istemiyorum
Bende de oluyor sol tarafa yatinca ozellikle bir kac kere de igne batmasi hoplatti yerimden gogus sizisi var bir de ama psikolojiktir diyerek morel bozmak istemiyorum biraz da grip gibiyim sirtim cok agriyor gogsumun ya da sirtimin agrisi vuruyor kollarima joltuk altima ben usutmus olabilir miyim diye dusunuyorum aslinda . Esim bile gercekten denemeye basladik ama ihtimal vermiyorsun daha dusuk gebelik olma ihtimalinde bile kutu kutu test aliyordun diyorHamile kaldığım ay 3. Deneme ayımızdı ve tatil vs derken bende hiç takip etmedim o süre zarfında tam emin değilim 1 2 kez ilişki oldu şansımıza tutmuş.
*Regl olmadan önce göğüslerime dokunduğumda sızlama, sürekli değil, ara ara oluyordu.
*Belki inanması zor ama regli olmama 3 4 gün vardı sanırım duştan sonra aynada karnıma baktığımda tam rahime denk gelecek yerde şişlik ve göbeğime doğru uzanan bir çizgi görmüştüm.
*Çok fazla yemek isteği.
- Şeffaf kokusuz su gibi akıntı.
- Yerden herhangi bir eşya alıp kaldırmak istediğimde hafif bile olsa kasıklarımda batma hissediyordum. Yatarken sağa sola döndüğümde de batma hissiyatı vardı.
Bu yaşadıklarımı daha önceki regli dönemlerinde yaşamadığım için direkt farketmiştim. 5 gün bekleyip kesin olsun demiştim.
Sürekli test yapıp negatif gördükçe çok stres yaşayan insanlar var, burada herkes diyor rahat olun diye.Bende de oluyor sol tarafa yatinca ozellikle bir kac kere de igne batmasi hoplatti yerimden gogus sizisi var bir de ama psikolojiktir diyerek morel bozmak istemiyorum biraz da grip gibiyim sirtim cok agriyor gogsumun ya da sirtimin agrisi vuruyor kollarima joltuk altima ben usutmus olabilir miyim diye dusunuyorum aslinda . Esim bile gercekten denemeye basladik ama ihtimal vermiyorsun daha dusuk gebelik olma ihtimalinde bile kutu kutu test aliyordun diyor
Bende cok fazla yiyorum hatta sutlu tatli tuzlu ne varsa karistiriyorum eksi de dahil ama ben regl olmadan once hep cok yerim o yuzden bu secenegi de eliyorum . Bir de cok uyku ama uyuyamama halsizlik bunu da ruh halime bagladimHamile kaldığım ay 3. Deneme ayımızdı ve tatil vs derken bende hiç takip etmedim o süre zarfında tam emin değilim 1 2 kez ilişki oldu şansımıza tutmuş.
*Regl olmadan önce göğüslerime dokunduğumda sızlama, sürekli değil, ara ara oluyordu.
*Belki inanması zor ama regli olmama 3 4 gün vardı sanırım duştan sonra aynada karnıma baktığımda tam rahime denk gelecek yerde şişlik ve göbeğime doğru uzanan bir çizgi görmüştüm.
*Çok fazla yemek isteği.
- Yerden herhangi bir eşya alıp kaldırmak istediğimde hafif bile olsa kasıklarımda batma hissediyordum. Yatarken sağa sola döndüğümde de batma hissiyatı vardı.
Bu yaşadıklarımı daha önceki regli dönemlerinde yaşamadığım için direkt farketmiştim. 5 gün bekleyip kesin olsun demiştim.
Çok teşekkür ederim siziinde her sey gonlunuzce olsunSürekli test yapıp negatif gördükçe çok stres yaşayan insanlar var, burada herkes diyor rahat olun diye.
Evet çok zor ama akışa bırakıp fazla düşünmeyin, zamanı geldiğinde olacak inşallah
Bende daha öncesinde hiç test yapmayıp beklemiştim sizde bekleyin derim.
Bu arada şişlik tek tarafli miydi ?Hamile kaldığım ay 3. Deneme ayımızdı ve tatil vs derken bende hiç takip etmedim o süre zarfında tam emin değilim 1 2 kez ilişki oldu şansımıza tutmuş.
*Çok fazla yemek isteği.
Bacak ve ayak bileklerinde sızlama yaşadınız mıTam o çizginin altında ortadaydı, sanırım rahim genişlemeye başladığı için şişmişti
Soru yagmuruna tuttum vallahi kusura bakmayinTam o çizginin altında ortadaydı, sanırım rahim genişlemeye başladığı için şişmişti
Sorun yok canım :)Soru yagmuruna tuttum vallahi kusura bakmayin
Hayır, ben yaşadıklarımı not almıştım yukarıdaki gibi, hatta mide bulantısı kusma vs hiç yaşamadımBacak ve ayak bileklerinde sızlama yaşadınız mı
merhaba bende de ayni belirti var hamile misiniz ?Çok teşekkür ederim yakında belli olacak zaten o yüzden hiç kasmak jstemiyorum kendimi
Malesef diger basliklardan birinin altinda belirtmistim gormeyen arkadaslarim . Siz umarim hamilesinizdir. Gercekten belirtiye vs bakmayin reglinizin gecmesini bekleyin sonu h usran oluyor tamamenmerhaba bende de ayni belirti var hamile misiniz ?
Insallah cok tesekkur edermMalesef diger basliklardan birinin altinda belirtmistim gormeyen arkadaslarim . Siz umarim hamilesinizdir. Gercekten belirtiye vs bakmayin reglinizin gecmesini bekleyin sonu h usran oluyor tamamensizlerin iyi haberleri bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?