• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göbekten iğne vuruluşu?

ecrin cim ilk aşılama tedavimde benimde bisürü kalitesiz yumurtam oluştu,süreci yarıda kestik,sonrada onlar kiste dönüştü.... zaten bende polkistik denen bişey de var.
3 ay aya verdik , bu 3 ay boyunca,diaformin diye bir şeker ilacı ve,yasmin doğum kontrol hapı kullandım. Bide şu meşhur soğan kürünü yaptım,şükür kistlerim kayboldu.Bu ay 10 nisanda aşılamam yapıldı,ve hamileyimmm şükür...
Rabbim yardımcın olsun

ecrin bak estamp arkadasimizin anlatiklarindan tedavisinin iptalinin hamile kalmasina vesile oldugu ne kadar acik, vakti degilmis, Rabbim engel cikarmis. lutfen bu ornegi baz al ve hic ama hic uzulme.seninde Insallah hamile kalacagin kader gunun bu ay degil diye engel cikti ve vaktinde islerin su gb akip hamile kalicaksin Insallah.

ecrincim

okudum canim cok sukur o korkulari atlatmissin. ben igne olmaktan korkan ve bu dosyayi okuyanlar varsa akillarinda olsun diye yazmistim. Sen de merak eme inss en kisa zamanda tedaviye yeniden baslarsin. herseyden once senin ssagligin onemli.. sen saglikli ol bebegi tekrar denersiniz.

sevgiler

ecrin cim ilk aşılama tedavimde benimde bisürü kalitesiz yumurtam oluştu,süreci yarıda kestik,sonrada onlar kiste dönüştü.... zaten bende polkistik denen bişey de var.
3 ay aya verdik , bu 3 ay boyunca,diaformin diye bir şeker ilacı ve,yasmin doğum kontrol hapı kullandım. Bide şu meşhur soğan kürünü yaptım,şükür kistlerim kayboldu.Bu ay 10 nisanda aşılamam yapıldı,ve hamileyimmm şükür...
Rabbim yardımcın olsun

cnm bana doktor kistleri bırakalım bünyen kendi atsın dedi bişe vermedi ama bak o soğan kürünü yapabilirimm ama ne zaman başlanıyodu nasıl hazırlanıyodu ayrıntılı yazarsan çoook sevinirimm .
sonunda hamile olman çokk güzel cnm gözün aydınn rabbim kucağına almayı nasşp etsinn darısı başımıza.

ecrin bak estamp arkadasimizin anlatiklarindan tedavisinin iptalinin hamile kalmasina vesile oldugu ne kadar acik, vakti degilmis, Rabbim engel cikarmis. lutfen bu ornegi baz al ve hic ama hic uzulme.seninde Insallah hamile kalacagin kader gunun bu ay degil diye engel cikti ve vaktinde islerin su gb akip hamile kalicaksin Insallah.

ozlemcimm aslında bunları bende görüyorumm ama bazen o 1 ay bile insna okadar uzun geliyokii hikayeni bilmiyorumm ama burda birbirimizi anladığımızı çook iyi biliyorumm dualarınn ve iyi niyetinn iiçin çook teşekkür edrimm arkadaşımm rabbiimm her nere de isteyan varsa tez zamanda evledına kavuşmayı nasip etsinn.

cnm bana doktor kistleri bırakalım bünyen kendi atsın dedi bişe vermedi ama bak o soğan kürünü yapabilirimm ama ne zaman başlanıyodu nasıl hazırlanıyodu ayrıntılı yazarsan çoook sevinirimm .
sonunda hamile olman çokk güzel cnm gözün aydınn rabbim kucağına almayı nasşp etsinn darısı başımıza.

tercihen adetin bitiminden 6 -7 gün sonra başlayıp 15 gün öğlen ve akşam yemeklerinden 10 dk önce içiceksin.
hazırlanışı şöyle kaynayıp soğumuş su kullanıcan.bu sudan 1,5 2 bardak küçük bi tencereye koy,orta boy yemeklik soğanı 4 e böl ve 10 dk ağzı kapalı haşla, yaklaşık 1 bardak oluyo.Sonra ılığa yakın hafif sıcakken iç,inşallah faydasını görürsün,bu arada soğutup ısıtmak ,yada öğlen yapıp akşamada içmek yok,illaki taze olucak canım....

ozlemcimm aslında bunları bende görüyorumm ama bazen o 1 ay bile insna okadar uzun geliyokii hikayeni bilmiyorumm ama burda birbirimizi anladığımızı çook iyi biliyorumm dualarınn ve iyi niyetinn iiçin çook teşekkür edrimm arkadaşımm rabbiimm her nere de isteyan varsa tez zamanda evledına kavuşmayı nasip etsinn.

canim cok haklisin, bize ne yazikki hep sabretek dusuyor.
ben dogal hamile kalabilmistim birkez 22 ay sonunda, 12.haftada gitti bebegim, artik bir sey olmaz tehlike bitti diye gonderdiler eve, ertesi gun kalbi durdu bebegimin. ne yazikki sabretmeyi aci bir sekilde ogrendim, birak onumuze cikicak tek engel bir ay daha beklemek olsun, Insallah gerisi su gb akar, morelini asla bozma, sen saglam durursan her sey cok daha kolay ilerler.
sogan kurunun cok ise yaradigini hep duydum, ben denedim icemedim ama faydasini cok duydum sadece kistini degil rahimi de cok guzel temizliyormus kimbilir kurle dogal hamile kalirsin belki de, Allah buyuk..

selam arkadaslar :(:(
ben ıkı ay klomen kullandım yumurtalar olgunlastı ama ucuncu ay bagısıklık kazanmıs ılaca o yuzden yumurtalar buyumedıler bu ayın 117sınde muane olacam we gobekten ıgneye baslıycaz dedı arkadaslar yazmıslar 23 yasında olanların ıgnelerın bı kısmını dewlet baba karsılıyo dıe ama ben 21 yasındayım doktor rapor werıcem ole alacaksın dedı karsılanacakmı ılaclar karsılanmıycakmı 2bın daha werır tup bebek yaptırırım ılaclar 800 tutuyomus sanırım bılgısı olan warsa bana cewqap werırse cok sewıncem bendede polıkıstık ower denen ıllet war ıgneden korkmuyorum ama fıyatı yuksekmıs :P

canlar ya bişey soracam size lucrini göbek alltında mı yada sağ sol taraflarındamı yaapılıyor. bide ilacı yakıyormu size hiç
c

Back
X