• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbişimden bıktııııııııım :(

hanımlar kusura bakmayın ama söylemezsem çatlayacağım artık. kociş, göbiş, hamiş bunlar nedir ya ..Çok itici geliyor bana.Biraz yaşımıza uygun konuşsak :52:.inşallah siteden uzaklaştırılmam konu dışı yazdım diye :D

canım vücut tipin öyle yapılacak çok bişey yok. bizim iş yerinde 2 arkadaşta öyle bacaklar incecik, göbek ve göğüsler kocaman. bu tamamen vücut tipiyle alakalı kiloyla değil. tenise gitmişti bitanesi bi ara o biraz işe yaramıştı :31:

ben de 1.65 boyundayım ve 70 kiloyum benim de göbeğim var felaket kalçam ve bacaklarım fazla kalın değil, göğüsler de normal. evlenmeden once 62 kiloydum ve yürüyüş yaparak göbekteki fazlalığı atmıştım ve bol su içiyordum. yürüyüş yapabilirsin, mekik çekebilirsin ve en önemlisi sağlıklı beslenmek, hormonlu gıdalardan sakınmak, bol su içmek:8:

Spor aletine para verme hemen. Ebru Şallı'nın "Yeni Başlayanlar İçin Pilates" veya Jillian Michael videolarını izle ve yap. 1 haftada bile etkisini görürsün. Ölçtün mü hiç göbek çevresi kaç cm?

Evet ve çevremdekiler 65 göstermıyosun diyorlar ama göbek işte benı mahfedıyo. bi spor aleti gördüm revoflex diye alsammı diye düşünüyorum artık:50:

bence düşünme al cok ıse yarıyor bızde var eşimle cok memnunuz ve evde gobek erıtme hareketlerı yapabılırsın benımde bırazcık gobegım var ama eve gıdınce iş güc derken üşeniyorum valla ımkanın varsa yap yazda geldı malum denız plaj:51::51:

Spor aletine para verme hemen. Ebru Şallı'nın "Yeni Başlayanlar İçin Pilates" veya Jillian Michael videolarını izle ve yap. 1 haftada bile etkisini görürsün. Ölçtün mü hiç göbek çevresi kaç cm?

Yok hiç ölçmedim ama belim ince hamile gibi düşünün sadece göbek

bence düşünme al cok ıse yarıyor bızde var eşimle cok memnunuz ve evde gobek erıtme hareketlerı yapabılırsın benımde bırazcık gobegım var ama eve gıdınce iş güc derken üşeniyorum valla ımkanın varsa yap yazda geldı malum denız plaj:51::51:

Lastikleri çabuk kopuyormuş öyle bir sorun yaşadınız mı internet ten mi aldınız

Kızlar 19 yaşındayım 1.60 boyum 65 kiloyum ama göbegim o kadar çok ki hamile ggibiyim yaaa doğru düzgün beğendiğim hiç bişiyi giyemıyorum bacaklarım ince kalçam da çok büyük değil off yarın bir gün evlenip bebiş yapsam bu göbek hiç gitmez sanırım :50::25:
ben de aynı dertten muzdaripim :( işe ilk başladığımda stresten yemek yiyemiodum o zaman inmişti ne güzel şimdi 6 aylık hamile gibi oldu yine :49:

ben de aynı dertten muzdaripim :( işe ilk başladığımda stresten yemek yiyemiodum o zaman inmişti ne güzel şimdi 6 aylık hamile gibi oldu yine :49:

Ben şuan korse takıyorum yatarken bile çıkarmıyorum sanki biraz faydası oldu gibi en azından topluyor yani bir dene canım sende:18:

Kızlar 19 yaşındayım 1.60 boyum 65 kiloyum ama göbegim o kadar çok ki hamile ggibiyim yaaa doğru düzgün beğendiğim hiç bişiyi giyemıyorum bacaklarım ince kalçam da çok büyük değil off yarın bir gün evlenip bebiş yapsam bu göbek hiç gitmez sanırım :50::25:

aman be derdine bak. En zor giden basenir. Az mekik,az twist senin işini halleder be canım. Üzülme:34:.

Tüm vucudu çalıştır ve artı bol miktarda çeşitli mekik hareketleriyle düzelir merak etme. Ama spor şart :34:

Back
X