Gobisler Ne Durumda Kizlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kizlar gobekleriniz ciktimi ne durumda.Ben cok hevesleniyorum valla ay cok aceleciyim ne yapayim.Benim sabah kaltigimda karnim cok azzzz ama yemek yedimmi valla 6 aylik gibi oluyorum ben anlamadim gercek gobegim hangisi :))

Sizinkiler nasil ? :asigim:

benımkıde az cok bellı oldu yavas yavas anlıyor herkes soranlar var gerce meragada baglayabılırım oncedende sorarlardıyaaşutarafagitti

benim gobegim fazla cikmadi henuz ama yemekten sonra siskinlik oluyor ve buyuyor ama kilo aldim cunki basenim buyudu

biraz çıktı benimde eski kıyafetlerimi giyiyorum hala bakalım iyice ne zaman çıkıcak çok merak ediyorum

benimde biraz çıktı kotlarımı giyiyorum ama biraz sıkıyorlar

Ya simdi eltimden geldim bakti kiz diyo karnin ne guzel cikmis ama sabah kalktigimda pek yok ama yemek yiyince gun boyu sis oluyo ve kiyafetlerim zor oluyo.Ben anlamadim hangisi gercek karnim :))

meraklanmayın kızlar 6. ve 7. aydan sonra görecem o göbeklerinizi :) çok tatlı oluyor ya insan çok mutluyum ben kendime aynada bakınca allahım herkese nasip etsin inşallahh...

benim göbeğim çok çıkıyor.kıyafetlerimi artık kullanamıyorum hepsi sıkıyo.bundan sonra dikkat etcem.

benim de hiç bişeyim olmuyor...:(( ne pantalon ne de gömlekler ...bi de işe ne giyeceğim diye hergün zorlanıyorum...bundan sonra bende dikkat etmeliyim...:(( 15 haftada 4 kilo çok geldi..:(( kızlar siz spor yapıyor musunuz? neler yapmak lazım?

benim minicik bi göbekim var normalde akşam yemeğinden sonra şişer ya karnımız o kadar işte,ama benim böyle oluyor 7.ayda bir büyüyor kocamaaaaaaan oluyor,ilkindede böyleydi;)

Kizlar valla inanamicaksiniz 3 gundur disardayim geziyorum her goren anladi hamile oldugumu 1 haftada aniden sisti karnim valla soktayim :))

bugün bütün kotlarımı denedim olmuyor ama daha dışardan çok belli değil dikkatli bakmayınca kilo almaya da başladım bulantılarım geçti çok şükür normale döndüm...

günlük kıyafetlerimi giyebiliyorum onları daha rahat seçeriz ya hep ama diğerleri olmuyo artık ya:((

Kizlar gobekim aldi basina gidiyo valla goren 6 aylik saniyo :D

benim de son bir haftadır baya büyüdü göbüşüm kızlar :))

artık hamile pantolonu giyiyorum dışdan bakan anlıyor artık hamile olduğumu çok seviniyorum öyle dediklerinde valla...

bakanlar anlıyor ama sanki sinir bozmaya çalışıyolar aaaa nasıl kilo almışın diyolar .öllümün körü elbette alacam hamileyim demi ama ya.şükürki kocam teselli ediyor gömleği gösteren ütü kadını gösteren g...... diyor mutlu olyorum.eminim oda moralimi bozmamak için diyodur gıcık şey .hamile kalalı ondanda hoşlanmaz oldum .beni hamile bırakırken bana sormadı terbiyesiz habersiz yapmış testte öğrendim.:)))

Back
X