Gobisler Ne Durumda Kizlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
wsw kiz senin 19 gunun kalmisssssssssssssssssss ay ben heyecanlandimm nasilsin sancilar falan varmi?

evet canım çok az kaldı sancılarım oluyo bugün bebek şekeri için çarşıya çıktım çarşıda sancılandım dinlene dinlene eve zor geldim kesin akşama doğururum diyodum ama neyse yatınca geçti artık bundan sonra çarşıyla çıkmıycam işin kötüsü şekerleride alamadım :( salı günü dr nasıl gidicem diye bile şimdiden düşünce aldı bide ben istanbulda yaşadığım için bi yerden bi yere gitmek çok zor hele bide araban olmıyınca :(

evet canım çok az kaldı sancılarım oluyo bugün bebek şekeri için çarşıya çıktım çarşıda sancılandım dinlene dinlene eve zor geldim kesin akşama doğururum diyodum ama neyse yatınca geçti artık bundan sonra çarşıyla çıkmıycam işin kötüsü şekerleride alamadım :( salı günü dr nasıl gidicem diye bile şimdiden düşünce aldı bide ben istanbulda yaşadığım için bi yerden bi yere gitmek çok zor hele bide araban olmıyınca :(

Of canim ben bile bugun yolda dogurucam sandim cok felaket karnim agirdi birde cok yoruldum.Artik zorlaniyorum valla korku sardi her an dogurabilirim diye.Senin isin daha zor dedigin gibi istanbulda bir yerden bir yere gitmek zulummm.bu arada sekerlerde kalmis tuh yazik oldu ya bosuna cikmis oldun benneyaptımki

canım artık dikkat etmeliyiz her gecen gün daha yaklaşıyoruz ve daha çok agırlaşıyoruz şimdi senin nekadar kaldı doğuma?
neyseki kapı süsünü aldım bide birkaç bişey daha ama esas şekerler için gitmiştim olmadı haftaya artık eşim yalnız gidecek onun zevkine bıraktım ben oraya gitmeye göz alamam

ya ben 7 hafta+4 günlük hamıleyim karnım cıktı üstüne yatamaz oldum hamıle elbisesialdım ikiz felan da değil sanırım tek kese vardı ayın 1inde felan dr a gdecem korkuyorum sorcam nie böle kocaman die..gaz desem kaç haftadır böyle gaz olamaz heralde.üfff yemek yerken hemen tıkanıorum sanı çok yemişim gibi napıcam bu karınla ben şimdiden :(

Back
X