Göbüş sarkması

emoosh_efe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
56
10
33
Hanımlar merhaba, bebeğim 8,5 aylık oldu geçen hafta ilk kez regl oldum. Kilolarım hızla gitmeye başladı. Hamileliğimde boyum kısa ve rahmim küçük olduğu için karnım aşırı büyümüştü. Hatta her gören ikiz ya da üçüz sanıyordu bebeğimi. Şimdi göbeğim yumuş yumuş ve çok sarkık. Sezaryen olduğum ve zor bir ameliyat geçirdiğim için korse kullanamamıştım. Sıkılaştırıcı krem kullanıyorum aynı zamanda egzersiz de yapıyorum ama işe yaramıyor gibi. Siz bu konuda neler yaptınız? Bildiğiniz işe yarayan kürler var mı? Bir de bu saatten sonra ipli Fransız korsesi diktirip giysem işe yarar mı?

Hanımlar merhaba, bebeğim 8,5 aylık oldu geçen hafta ilk kez regl oldum. Kilolarım hızla gitmeye başladı. Hamileliğimde boyum kısa ve rahmim küçük olduğu için karnım aşırı büyümüştü. Hatta her gören ikiz ya da üçüz sanıyordu bebeğimi. Şimdi göbeğim yumuş yumuş ve çok sarkık. Sezaryen olduğum ve zor bir ameliyat geçirdiğim için korse kullanamamıştım. Sıkılaştırıcı krem kullanıyorum aynı zamanda egzersiz de yapıyorum ama işe yaramıyor gibi. Siz bu konuda neler yaptınız? Bildiğiniz işe yarayan kürler var mı? Bir de bu saatten sonra ipli Fransız korsesi diktirip giysem işe yarar mı?
Bende sezeryanla 2 once dogum yaptim gobek n yazikki kaldi ama herkes gider diyo dr korse giymemr izin vermedi 11 kilo fazlam var n yazikki kaynamis su ic onerisi duydum elimden geleni yapiyorm emziriyorumda bklm n oluck

2ay once olucakti pardon :)

bende sezaryan oldum ..tabı korse felan kullanmıyorsun dikişlerden dolayı ama gobeğimı sardım ınce bır tulbentle..ilkgunden berı sarıyorum..onbeş gun geçtı ve karnım ilkgunkıne oranla bayaği toparladı..ilk zamanlar sankı doğum yapmamiş gıbıydım.ve yan yatişlarda sarkıyor benı çok rahatsız edıyordu...

X