Önce ki haftalarda ufak da olsa çıkmıyor mu ya16da başladı.
Hiç sorma hergün bakıyorum çıkmış mı diyeBenim de merak ettiğim budaha 7lerdeyim bide
Ben değilde kocam çok merak ediyor ama. O günleri de görürüz inşallahHiç sorma hergün bakıyorum çıkmış mı diye
İnşallahhhhBen değilde kocam çok merak ediyor ama. O günleri de görürüz inşallah
O kadar kişiden kişiye değişebilen bi şey kiÖnce ki haftalarda ufak da olsa çıkmıyor mu yasanki ben sertlik hissediyorum hafif de çıkıntı var
Evet karnın iç genişliğiyle de alakalıymış. Ama bana kaç kişi daha söyledi biraz çıktığını karnımın. İlk başlarda gazdır dediler evet gerçekten çok sıkıntıydı ya şişiyordu. Ama şimdi öyle de değilim rahatım. Gaz problemimde kalmadı. İştah artışımda yok aynı yiyorum. Bakalım hayırlısıyla büyüsünlerO kadar kişiden kişiye değişebilen bi şey ki
Yaa çok var20 den sonra göbek mide ayrımı kapanıyor hamile göbeği oluyor
13den sonra ben belirginlestiğini farkedebildim. 16dan sonra çok bol giyinmediysem herkesEvet karnın iç genişliğiyle de alakalıymış. Ama bana kaç kişi daha söyledi biraz çıktığını karnımın. İlk başlarda gazdır dediler evet gerçekten çok sıkıntıydı ya şişiyordu. Ama şimdi öyle de değilim rahatım. Gaz problemimde kalmadı. İştah artışımda yok aynı yiyorum. Bakalım hayırlısıyla büyüsünler
Aslında birden büyüyo insan farkında olmuyo ondandır hatırlamamanYakin gecmis zaman olmasina ragmen hiç hatırlamıyorum, neden acaba
Olabilir valla, sanki o gunler yok aklımda hicAslında birden büyüyo insan farkında olmuyo ondandır hatırlamaman
benim karnım hemen çıktı iç karnım sanırım çok küçük 10. haftaya geldiğim de baya karnım vardı şuan hele 15ö haftadayım 5 aylık hamile gibi karnım varAzda olsa ne zaman farkettiniz göbüşlerinizi kızlar. Ben onuncu haftanın içindeyim. İlk gebeliğim ya hemen çıksın istiyorum
Evet benimde öyle ya. 10 haftalığım belli oluyor yani. Her bayanda farklı demek ki.benim karnım hemen çıktı iç karnım sanırım çok küçük 10. haftaya geldiğim de baya karnım vardı şuan hele 15ö haftadayım 5 aylık hamile gibi karnım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?