göbüşleriniz kaçıncı hafta belirdi 🤰🏻

yalova h

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
322
131
18
25
Azda olsa ne zaman farkettiniz göbüşlerinizi kızlar. Ben onuncu haftanın içindeyim. İlk gebeliğim ya hemen çıksın istiyorum

Benim de merak ettiğim bu daha 7lerdeyim bide

O kadar kişiden kişiye değişebilen bi şey ki
Evet karnın iç genişliğiyle de alakalıymış. Ama bana kaç kişi daha söyledi biraz çıktığını karnımın. İlk başlarda gazdır dediler evet gerçekten çok sıkıntıydı ya şişiyordu. Ama şimdi öyle de değilim rahatım. Gaz problemimde kalmadı. İştah artışımda yok aynı yiyorum. Bakalım hayırlısıyla büyüsünler

İlk gebelikte 20.haftaya kadar ancak disardan farkedilir ama 2.gebelikte 12.haftada kocaman oluyor gobek

13den sonra ben belirginlestiğini farkedebildim. 16dan sonra çok bol giyinmediysem herkes

Azda olsa ne zaman farkettiniz göbüşlerinizi kızlar. Ben onuncu haftanın içindeyim. İlk gebeliğim ya hemen çıksın istiyorum
benim karnım hemen çıktı iç karnım sanırım çok küçük 10. haftaya geldiğim de baya karnım vardı şuan hele 15ö haftadayım 5 aylık hamile gibi karnım var

benim karnım hemen çıktı iç karnım sanırım çok küçük 10. haftaya geldiğim de baya karnım vardı şuan hele 15ö haftadayım 5 aylık hamile gibi karnım var
Evet benimde öyle ya. 10 haftalığım belli oluyor yani. Her bayanda farklı demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…