goca kafalımın, minik suratı

Çıt çıt çedenem, sonunda gelebildin. Gözümüz aydın. sositososito
Bağlantı - zaman - kk sorununu aşınca ancak görebildim sizi :asigim:
minik suratını yerim yeğenimin cokacimcoook
Allah bağışlasın, analı babalı, sağlıkla büyüsün inşallah. Şeniz
yerimseniben

Masallah canim, Allah anali babali buyutsun yavrularini insallah, ne guzel ya annelik kadar guzel bi sey va mi dunya da ya, ne tatli masallah suphanallah uy yerim yaaaaaaaaaa .

Masallah canim, Allah anali babali buyutsun yavrularini insallah, ne guzel ya annelik kadar guzel bi sey va mi dunya da ya, ne tatli masallah suphanallah uy yerim yaaaaaaaaaa .
çirkin be cadı... kıpkırmızıydı şiş her bır yanı... sagolasın cadımm...

maşalalhhh canımm,
Allah yavrularınızı size bağışlasınnna.s.
[/QUOTE

sagolasın hemsom.. amın.. cumlemızı

Çıt çıt çedenem, sonunda gelebildin. Gözümüz aydın. sositososito
Bağlantı - zaman - kk sorununu aşınca ancak görebildim sizi :asigim:
minik suratını yerim yeğenimin cokacimcoook
Allah bağışlasın, analı babalı, sağlıkla büyüsün inşallah. Şeniz
yerimseniben

darısıda sana ınsallah bambum...

kırkbırkere masallah.:nazar::nazar:allah analı babalı buyutsun.darısı basıma ınsallh

çikine bakin hele çikineee:asigim: ALlah anali babali bûyûtsün. Sanada çok geçmis olsun. Kaderide kendi gibi çok güzel olur insallah:nazar:

cnm allah analı babalı büyütsün bebegini...sanıyorum bu goca kafa ilk oğluşun...peki bu goca kafalı oğluşun kaç yasında...

Yaa Abla gelmişsin ve ben yeni görüyorum.
Maşallah bebişine ablacım.
Çok merak ettik seni hem özledim de.
Çok şükür geldin artık .
Allah sizlere uzun ve güzel ömürler versin

Ayy canım benımmmdunyanın en guzel yartıklaqrı onlarrr ne mutlukı bı daha o guzel duyguyu tatınnn rabbım ısteyen herse versın ve yasatsın bu doyulmaz anları ınsallah cetocumm sen bebegınle mutlu bır hayat surersınızzz alp te sımdı kıskanıyosurrr ıkı cellatt senı yerler valla haydın kolay gele sana

Ayy canım benımmmdunyanın en guzel yartıklaqrı onlarrr ne mutlukı bı daha o guzel duyguyu tatınnn rabbım ısteyen herse versın ve yasatsın bu doyulmaz anları ınsallah cetocumm sen bebegınle mutlu bır hayat surersınızzz alp te sımdı kıskanıyosurrr ıkı cellatt senı yerler valla haydın kolay gele sana

affettım seni çiçeği...

alp hala kıskanmanın ne oldugunu kesfedemedı ama yaında oda olcak sanırım...

eee kağanda abı olmak ıstıyormus.. haber vereyım dedım..

gözünüz aydın olsun :) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin vatana millete hayırlı bir evlat olsun ihşallah :)

Back
X