YudumEr Hayallerde olmasaa Kayıtlı Üye 5 Eylül 2012 370 12 26 İstanbul 26 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi YudumEr #1 Bende hemen paylaşayım dedim Gerçi kendileri benim yanımda değil annemlerle ama olsun tam bir sevgi yumağı o Bu daha onu ilk aldıgımız gün bu kadar küççüktü Sonra biraz daha büyüdü ama hala küççük uyurken Son hali çıtır gofret
Bende hemen paylaşayım dedim Gerçi kendileri benim yanımda değil annemlerle ama olsun tam bir sevgi yumağı o Bu daha onu ilk aldıgımız gün bu kadar küççüktü Sonra biraz daha büyüdü ama hala küççük uyurken Son hali çıtır gofret
elaabaharr Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2013 84 6 28 27 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi YudumEr #2 maşallah yaa o küçücük köpek büyüdü o kadar mı oldu.. süper bişi bende istiyorum :;(( ama apartmanda oturuyoruz ve evde beslenmez günah diyorlar yaa
maşallah yaa o küçücük köpek büyüdü o kadar mı oldu.. süper bişi bende istiyorum :;(( ama apartmanda oturuyoruz ve evde beslenmez günah diyorlar yaa
A almor Guru Kayıtlı Üye 20 Şubat 2010 5.890 156 373 İstanbul 27 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi YudumEr #3 Çok tatlı maşallah büyük hali de pek bir güzel olmuş.