Aşılama göğsm çok ağrıyor aşılamdan mı acaba

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

peluska06

ikizlerim melek oldu :(
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
2.481
117
688
arkadaşlar bneim göğsüm aşılamadan 3- 4 gün sonra ağrımaya başladı 25 ekimde yaptırdım 10 gün falan oldu hla ağrıyor
neden acaba
o ilaçlardan mı ki yoksa hamilemiyim :))) sizde de oldu mu???

arkadaşlar bneim göğsüm aşılamadan 3- 4 gün sonra ağrımaya başladı 25 ekimde yaptırdım 10 gün falan oldu hla ağrıyor
neden acaba

selam canım aynı sorun bendede var senınle aynı gun yaptırmışız aşılamayı benımde 3-4 gun sonra basladı halada agrıyor bende acaba ılaçlardanmı dıyorum ama bu benım 3. aşılamam digerlerinde hiç gögüs agrım olmamıştı inş iyiye işarettir:) sen ne zaman kanda test yapacaksın

inşallah hamilesinizdir kızlar,benim ilk denemede olmuştu,tek belirtim göğüs ağrısıydı:))

inşallah hamilesinizdir kızlar,benim ilk denemede olmuştu,tek belirtim göğüs ağrısıydı:))

inş canım bende gögus agrısı var ara ara kasıkda batmalar oluyor ve asılamanın ilk 3 gunu cok kotu belım ve bacaklarım agrımıstı sencce ıyımıdır:) umutlanmakta ıstemıyorum ama bıyerlerım agrıyınca sevınıyorum:)

gülnihalcim bana 5 kasımda geltest yAPALIM DEDİ ama o gün dersim var pazarte4si 7 kasımda gidebilirm ancak :)

ayyy inşalalh canım yaaa :))
hiç ,umudum yok ama Allahtan umut kesilemz
Göğüs ucum çok ağrıyor biraz çokkkk azz kararmışta gibi geliyorr offff ne zor hamiş olmakkk

neden acaba

merhaba. benim de 3. aşılamamda olmuştu aynı şey. ilaçlardandır diye düşünmüştüm ben de ama hamileymişim. umarım seninki de öyledir...

1. aşılamam hüsranla sonuçlandı arkadaşalr ((
7 sinde adet oldum
bu ay ara verdik çünkü bayrama geliyor

maşallah :)
allah tamamına erdirsin
kaç ay sonra oldu beebkelrin istedikten sonra
ne kaadr uğraştın ebnim 1.5 yılddır olmadı

Son düzenleme:
16-17 ay uğraştık. ama tedaviye başlamak için 1 yılın dolmasını beklemedik biz. bende pko var. teşhis konunca hemen ilaç tedavisine başladık. ilaçlardan sonra da aşılamaları arka arkaya yaptırdık. tedavi sürecine ara vermedik hiç. inşallah sen de biran önce kavuşursun...

ayyy inşallahh :) ama ben bu ay ara verecem bayrama giriyoruz diye
sorun olur mu ki ard arda olunca mı iyi oluyor yoksa

sanmıyorum sorun olacağını. sitede arka arkaya yaptırmanın daha iyi olacağını söyleyenleri okudum ama benim doktorum öyle bir şey dememişti. biz eşimin ısrarıyla arka arkaya yaptırdık.

bir bakmışsın bu ay hamile kalmışsın, hiç belli olmaz

Selam millet Ben 2 kasimda tekrar asilama yaptirdim ama bu seferki asilama cok degisik gecti
benimde asilamadan 2-3 gün sonra göguslerim sisti agriyorlar meme ucu koyulasmaya basladi... 4 günden beri de kasiklarim agriyor sanki her an adet olucakmisim gibi...
insallah olmam...
yarin doktorda randevum var insallah hamileyimdir
ALLAHIM HIC BIRIMIZIN KUCAGINI BOS BIRAKMA YARRABIMMM Amin

arkadaşlar bende 9 kasımda aşılama yaptırdım aşılamdan 3 gün sonra kasık ağrısı oldu sonra geçti sadece göğüslerim acıyo ama ne acıma dokunamıorum umarım iyiye delalettir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…