göğsümde kist var

melekim88

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2014
6
0
6
İstanbul
Mrb annişler ben foruma yeni katıldım 8 aylık oğlum var çok şükür hala emziriyorum ama sol göğsümün altında sağında misket:40: kist gibi bir şey farkettim elimle bastırınca içerde oynuyor hala adet olmadım bu şey adet olunca gidermi doktora gidicem ama korkuyorum başına böyle bir şey gelen varmı cevap ve yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.

Mrb annişler ben foruma yeni katıldım 8 aylık oğlum var çok şükür hala emziriyorum ama sol göğsümün altında sağında misket:40: kist gibi bir şey farkettim elimle bastırınca içerde oynuyor hala adet olmadım bu şey adet olunca gidermi doktora gidicem ama korkuyorum başına böyle bir şey gelen varmı cevap ve yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.

Mrb canim ben henuz anne olamadim ama 7 ay once dusuk yaptim. Kurtajdan 2 ay sonra sol kolum ve sol gogsum cok siddetli agridi gogsumun ultrasonunu cektirdim tamda agriyi hissettigim yerde 7 mm kist cikti, 6 ayda bir ultrason cektirmem gerekiyormus 2 cm olursa operasyonla aliniyormus, yalniz dr um bana gebe oldugum donemde sut hormonlarinin yukselip sonra dusmesiyle olusmus olabilecegini ama dogum yaptiktan sonra emzirirsen kist kaybolur dedi yani anne sutu kisti eritiyormus, sen emziriyorsunda bilemiyorum canim sende bir ultrasona gir istersen,

Öncelikle Allah analı babalı büyütsün...Siz gene dr a görünün ama içiniz rahatlasın diye söylüyorum...Benimde 2,5 yaşında oğlum var...2 sene emzirdim...Göğsümdeki bezeler yeni yeni gitti...Onlar minnoşların ememediği süt kalıntılarından oluyomuş...Ayrıca benim bikaç taneydi...

Benim oglum dort yasinda uc aylikken emmeyi birakti sagdim ama onu da almadi. Bu yuzden iki mememde de 4 ve 6 mm olmak uzere kist var onemsiz. Dr ikincidr bol emzir iki yasina kdr kaybolur dedi. Kadinlarin vucudunun yenilenmesi hep bebege bagli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X