Göğsümde Yuvarlak Bir Kitle Var ve Acı Veriyor? Ne yapmalıyım ?

4ever4get

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
388
1
0
İstanbul
gögsümün üstünde hafif bir acı vardı acaba diye düşünüyordum biraz elimle masaj yaptım hafif böyle top gibi bişey vardı. 20 yaşımda olduğum için bazen sivilceler çıkabiliyor sivilce çıkacaktır diye üstünde durmadım bu durumun da 2 gündür farkındayım.. sivilce çıkacaktır diye de anneme söylememiştim ciddi bişey olabilir mi acabaa ? bide regl dönemindeyim.. bu dönemde bilirsiniz bazen belimizde bazen dizlerimizde bazen de gögüslerimizde ağrılar oluyor.. bu yüzden mi var acaba bu durum ?

dışardan bakıldığında belırgın değil mı şekerim sen yınede bır doktora görün ne olur ne olmaz önlemını al canım

benimde gögsumun kol altı kısmında vardı kocaman bir top ama adet olunca gecmişti bence doktora görun adetinide bekleme allh korusun inşallah kötu bişi yoktur

adetim bitince gecti cnm ama tam top deilde gögsumun kol altı tarafı sertti böyle yuvarlak gibi ama cok buyuk bir kısım sonra gecti adetten sonra ama yine gittim doktora değişik bir makine ile göğsümü sıkıstırdılar film cektiler baktılar bişi yok bezeler sertleşmiş yani o kadar ama bence yarın git cnm ihmal etme

Umarım benim de öyledir. Ben de gecen ay adet dönemmden önce fark ettim, bitmesini bekledm ama hala aynı, ağrılı dokununca acıyor. Endişeliyim, en kısa zamanda dra gidip içimi rahatlatmak istiyorum. Gerçekten ihmal edilecek bir konu değil. Bu konuda dra giden var mı İzmirde?

bunun doktorun iyi olmasıyla hiç bir alakası yok. eğer ciltte kızarıklık vs. yoksa ultrasonla bakarlar ve genelde ne olduğunu anlarlar. yani devlet hastanelirine de gidin bence. benimde başımdan benzer bi olay geçti ordan biliyorum.

gittim ultrasonda birşey çıkmadı o kitle ile ilgili. kendi doktorum da düzenli kontrol et bir değişiklik olup olmadığına bak, şu an için birşey yok dedi. içim rahatladı.

gögsümün üstünde hafif bir acı vardı acaba diye düşünüyordum biraz elimle masaj yaptım hafif böyle top gibi bişey vardı. 20 yaşımda olduğum için bazen sivilceler çıkabiliyor sivilce çıkacaktır diye üstünde durmadım bu durumun da 2 gündür farkındayım.. sivilce çıkacaktır diye de anneme söylememiştim ciddi bişey olabilir mi acabaa ? bide regl dönemindeyim.. bu dönemde bilirsiniz bazen belimizde bazen dizlerimizde bazen de gögüslerimizde ağrılar oluyor.. bu yüzden mi var acaba bu durum ?

derhal doktoa gidiyorsunuz ve elle muayene ardından ultrason istiyorsunuz...

Back
X