Göğsümdeki ani ağrı

meleklerkorusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
943
40
118
İstanbul
merhaba kızlar,
bugün otururken aniden göğsümün tam ortasında yumruk gibi bir acı,ağrı hissettim.kıpırdayamadım.sonra aynı ağrı sırtımda,boğazımda sanki geziyor gibi..inanılmaz acı veriyordu.hani bazen insanın yediği lokma bütün gidiverir boğazını yırtar sanki yutana kadar.aynı öyle bir acı..5 dakika kadar sürdü..neydi bilemedim ama çok korktum..daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım..ne olabilir ki acaba?

Son düzenleme:
yediğiniz birşey dolayısıyla hazmsızlığınız olup gaz yaptıysa gaz sancısı olabilir......geçmiş olsun.....

ani göğüs ağrısı çok ciddi bence hemen bir doktora muayene olmalısın. annemde öyle olurdu hep üşüttüm derdi en sonunda acillik oldu ve anjio oldu. dikkat etmelisin. bende de oluyor bazen yordunluktan kas ağrısıda olmuş olabilir. geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım. Bu şikayetlerin aynısından bende de vardı. Doktora gittim reflü dediler.

Doktora görünmende fayda var; ama görünene kadar midede hazmı zrlaştırıcı yiyecekler yeme; bir de yemekten sonra uzanma sakın.

bencede doktora gitmelisin.hastalıklar kendini 6 ay öncesinde gösteririmiş biz bişey olmaz diye ihmal ettiğimiz içinn sonu kötü oluyor.hiç olmazsa bir tahlil falan yaptır canım.çok geçmiş olsun,Allah daha büyüklerini göstrmesin.

tşk ederim abuela..3 saat önce kahvaltı yapmıştım..gaz yapacak bir şey yememiştim..

Ben kalbimden başlayıp karnıma yayılan bir ağrı var diye doktora gitmiştim, ki hiç gaz sancısına benzemiyordu, göğsümden sıkıştırıyordu resmen..
Gaz sancısı çıktı..
Bazen üşütmek veya sadece stres bile gaz yapar.. Yediklerinizle direkt ilgisi yok. En kötüsü yemek yerken konuşmak, hava yutuyorsun o zaman.

Gene de tekrar ederse doktora gitmenizde yarar var.

Back
X