Gogsumden sivi geliyor acil bilgi

STEPANIDA

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
14
4
36
Merhaba arkadaslar yaklasik 3-4 aydir sag gogsumde kasinti oluyordu tabi surekli kasidigim icin yuzeyi degisti kasiyarak yara yaptim gogsumu cildiyeye gittim merhem verdi 2 tane kullandim ama gecirmedi dun fark ettim gogsumden sumuk gibi yesil renkte sivi geliyor her ikisindende acaba neden olabilir kendimi korkutmakda istemiyorum hani kitle felanda yok muanede ediyorum kendimi ama cok korkuyorum goguslerim cok sisti ve agriyo bunun icin hangi bolume basvurmak gerekiyo yine cildiyeyemi gidicem???

Gunaydn,muhtemelen prolaktın hormonun yuksek canm,once bir hormn testi yaptr.. sonrasında Dr zaten yonlendırır. muhtemelen hipofiz mr da ister ..gecms olsn

Prolaktin yüksekliğinden kaynaklaniyo cok buyuk ihtimalle. Muhakkak adetinin 3.cu gunu gidip hormon testlerini yaptir ilerlemesin daha fazla. Zaten ilacla tedavi ediliyo. Büyük ihtimalle dostinex diye bi ilac verecektir sana.. Geçmiş olsun.

Ilk once kadin dogum doktoruna git. Zaten o gerekli gorurse seni endokrin e yonlendirir..

Prolaktin yüksekliğinden kaynaklaniyo cok buyuk ihtimalle. Muhakkak adetinin 3.cu gunu gidip hormon testlerini yaptir ilerlemesin daha fazla. Zaten ilacla tedavi ediliyo. Büyük ihtimalle dostinex diye bi ilac verecektir sana.. Geçmiş olsun.
DUN DOKTORA GITTIM MAUNE ETTI DEDİGİNİZ GİBİ YA PROLAKTIN HORMONU YUKSEKLIGI YADA SÜT KANALI İLTİHABI DEDI HORMON TESTİ YAPTIRDIM BU SABAH PROLAKTIN 29,38 ÇIKTI NORMALDEN YÜKSEK ADETİNDEN SONRA GÖGÜS ULTRASYONU İSTİYORUM DEDİ YANI HORMON SEVİYEM YUKSEK AMA ÇOKDA DEGİL NORMALI 4,79-23,3 OLMASI GEREKİYORMUŞ GÖGÜS AGRIM VE ŞİŞKİNLİGİM İÇİN İLAÇ VERDİ AMA BİŞEY YOKTUR İNŞALLAH :KK43:

DUN DOKTORA GITTIM MAUNE ETTI DEDİGİNİZ GİBİ YA PROLAKTIN HORMONU YUKSEKLIGI YADA SÜT KANALI İLTİHABI DEDI HORMON TESTİ YAPTIRDIM BU SABAH PROLAKTIN 29,38 ÇIKTI NORMALDEN YÜKSEK ADETİNDEN SONRA GÖGÜS ULTRASYONU İSTİYORUM DEDİ YANI HORMON SEVİYEM YUKSEK AMA ÇOKDA DEGİL NORMALI 4,79-23,3 OLMASI GEREKİYORMUŞ GÖGÜS AGRIM VE ŞİŞKİNLİGİM İÇİN İLAÇ VERDİ AMA BİŞEY YOKTUR İNŞALLAH :KK43:
Tatlm prolaktinin yuksek degil iyi bence.

X