göğsümden süt gelmeye başladı

sinemkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
15
0
86
İstanbul
Kızlar ben 30 haftalık hamileyim bu hafta göğsümden süt gelmeye başladı bu endişelenmem gereken bir durum mu? çevremde doğum yapmış bikaç kişi normal olduğunu söyledi o sebepden doktorumu aramadım sizce aramalımıyım? miktarı damla bile sayılmayacak kadar az

meraklanma derim çünkü aynı şey bana olduğunda bende çok endişelendim ve bunun normal olduğunu son aylara doğru süt kanallarının açılmaya başladığını öğrendim.küçük damlalar halinde akıyor ama sürekli ve sık sık değil benimkisi.canım anlıycan iyi bir durum bu.

çok sağol canım. söz konusu bebeğimiz olunca her şeye endişelenir olduk. Normal olması rahatlattı tekrrar teşekkürler

çok sağol canım. söz konusu bebeğimiz olunca her şeye endişelenir olduk. Normal olması rahatlattı tekrrar teşekkürler

azda olsa içini rahatlattıysam sevindim buna.haklısın bende herşey için evham yapar oldum.vücudumda ki en ufak değişim bile endişelendiriyor beni.anne olmak böyle birşey olsa gerek canım...

normalmiş canım; bende hep kontrol ediyorum ama şimdilik tık yok:ecrin_bebek:

sütünün gelmesi çok iyi. bazı kişilerin erken gelir, bazılarınında doğumdan hemen sonra gelirmiş. ama erken gelmesi iyi derler, sütünün bol olacağını gösterir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…