- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.998
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Ben anne değilim çocuğum yok ama sanmasam da bir gün olursa en çok babası ile ilişkisine dikkat edicem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de kabul etmediniz hala. Kabul etmek aynı zamanda bir defteri kapatmak ve vazgeçmek oluyor. Tabii ki bir uzman değilim bilemem ama insan ailesini olduğu gibi kabul ederse kendini de edebilir diye düşünüyorum. Onaylanma ihtiyacınız, mükemmelliyetçi olmak bunların hepsi bir şeylerle yüzleşememekten geliyordur belki de.Tamamen kopmadım ama onları bir gün kaybedeceğim, geçmişte acı- tatlı anılar yaşadığım ve kabullenmek zorunda olduğum ailem olarak kabul ettim
Kendimi hiç hayatın baharında göremedim maalesef. inanın sonunda hissediyorumTam yarı yaşımdasınız ne güzel hayatın daha baharında. Ben aynı yaşlardayken tüm problemlerin pik yaptığı dönemlerdi. Babam sürekli mutsuzdu anlam veremediğim şekilde. Bizdendi sanki mutsuzluğu ama değildi, kendisinden kaynaklıydı. Ve narsist bir adamdı babam muhtemelen sizinki de kibirli ve narsisttir. En doğru onun bildiği elbette aksi düşünülemez. Ama lütfen savaşın, ben savaşmadım annemin de manipüleleriyle hep kolay yolları seçtim. Sevdiğim bölüm için uğraşmadım uzaklaşmak için şehir değiştirdim mesela ve sonuç: sevilmeyen bir kariyer. Kolaya kaçmak en basiti, sakın savaşmayı bırakmayın. Bir abla tavsiyesi![]()
Aileyle alakalı epeydir deşmiyordum aslında. Ummadığım kadar büyük bir kaybetme korkusu yaşayınca bir an duraksadım.
Ustune dustukce daha da dellenirsin yapma. Sohbet et birileriyle mesela,gercekten iyi gelir. Benim cevremde kosulsuz sartsiz beni dinleyecek kimsem yok. Umarim senin vardirYivrummmm kıyamisuGeldiler gece gece öküzler halay çekiyor ne güzel iyiydim bu hafta iyileşiyorum diyordum :/