Gögsümün teki büyüdü yardım lütfen

Gecemelegim

Tosbam büyüyor
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
281
2
68
Konya
Kızlar küçük bebeğim var emziriyorum ama gögsümün teki büyüdü ve arada cok fark var.Neden olabilir acaba yardım ederseniz sevinirim.

Memeler hiçbir zaman simetrik olmaz mutlaka büyüklük farkı vardır,belki bu yeni dikkatini çekmiş olabilir.Ya da bebek birini yeterince boşaltamıyor olabilir bazı kanallardaki tıkanmalardan ötürü,bunun için bir havluyu ısıtıp tabi yakmayacak şekilde büyük memede biraz bekletebilirsin emzirmeden önce.<daha rahat boşalacaktır.

benim de sol taraf küçülmüştü canım çünkü hep sağdan emziriyordum sol küçülmüştü geçti sonra.abartı geğilse takma.abartıysa doktora göster bence.geçmiş olsun

minikkuzum benim de göğüslerimden biri küçük diğeri büyük. İkisini de eşit emzirmeye çalışıyorum ama düzelmiyor. Senin ne zaman düzeldi? Emzirmeyi kestikten sonra eşitlenir mi acaba? Bazıları emzirmeyi kestikten sonra da düzelmiyor diyor, moralim çok bozuk. Senin nasıl düzeldi?

minikkuzum benim de göğüslerimden biri küçük diğeri büyük. İkisini de eşit emzirmeye çalışıyorum ama düzelmiyor. Senin ne zaman düzeldi? Emzirmeyi kestikten sonra eşitlenir mi acaba? Bazıları emzirmeyi kestikten sonra da düzelmiyor diyor, moralim çok bozuk. Senin nasıl düzeldi?

aynı sorun bende de var:( sol büyük sağ küçük:14:

Back
X