Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence genetik bisey bu annende yada ailende varmiHanımlar merhaba. Göğsümün ucu içinde yani çıkık değil. Bu normal mi yoksa anormal bi durum mu? Eşim soruyor neden böyle diye bende bilmiyorum diyorum. Ne yapmak lazım? Beni bilgilendirir misiniz?
Hrm cocuk emzirince cikiyolarHanımlar merhaba. Göğsümün ucu içinde yani çıkık değil. Bu normal mi yoksa anormal bi durum mu? Eşim soruyor neden böyle diye bende bilmiyorum diyorum. Ne yapmak lazım? Beni bilgilendirir misiniz?
Hrm cocuk emzirince cikiyolar
Aslinda cokta takilicak bisey degil ama rahatsiz oluyosaniz doktora gidebilirsinizHiç bakmadım valla anneme kardeşlerime. Ama emzirirken ablamların vardı görüyordum
Aslinda cokta takilicak bisey degil ama rahatsiz oluyosaniz doktora gidebilirsiniz
Internetten baktim da bi enfeksiyondan yada dogar dogmaz varmis ama duzelebilen biseymisTamam teşekkür ederim![]()
Internetten baktim da bi enfeksiyondan yada dogar dogmaz varmis ama duzelebilen biseymis
Benmde bir göğsüm öyle. Ama problem olarak hiç algılamadım. Şimdi bebeğim emiyor var ama normalde yok![]()