• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs acısı hamilelik belirtisi olabilir mi?

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.754
8.268
398
41
Merhaba arkadaslar
Artik konuyu buraya acayim dedim umarim havada kalmaz cevap veren olur
Yumurtlamadan 5 gun sonra göğüs uclarinda aci olmaya basladi acaba mi dedim cunku hamile kaldigim zaman da olmustu fakat o hamileligim tup bebek ile oldu. Bugun 9 dpo hafif adet agrilari gibi agrilar basladi cokca saskinim birde bugun test yaptim negatif sizce umut var mi olabilir mi? Yasayanlardan tecrubeli olanlardan bilgi istiyorum

Merhaba arkadaslar
Artik konuyu buraya acayim dedim umarim havada kalmaz cevap veren olur
Yumurtlamadan 5 gun sonra göğüs uclarinda aci olmaya basladi acaba mi dedim cunku hamile kaldigim zaman da olmustu fakat o hamileligim tup bebek ile oldu. Bugun 9 dpo hafif adet agrilari gibi agrilar basladi cokca saskinim birde bugun test yaptim negatif sizce umut var mi olabilir mi? Yasayanlardan tecrubeli olanlardan bilgi istiyorum

Ben hamile değilim henüz yani daha bata 8 gün var ama burada göğüs ağrısıyla hamile kaldığını anlayan çok söylemek istedim tecrübem de yok :)
Ama burda gördüğüm kadarıyla göğüs ağrısından anlayanlar var yani bide test için erken bat a 9 gün var yazmışsınız

Ben iki hamileliğimi de göğüs Ağrı'sıyla anlamıştım ama yanında başka belirtilerde vardı. Kasıklarda bıçak saplanır gibi ağrı. Yürürken batıyordu resmen. Bat ne zamandı Can'ım senin

Ben hamile değilim henüz yani daha bata 8 gün var ama burada göğüs ağrısıyla hamile kaldığını anlayan çok söylemek istedim tecrübem de yok :)
Ama burda gördüğüm kadarıyla göğüs ağrısından anlayanlar var yani bide test için erken bat a 9 gün var yazmışsınız
Yok canim dpo 9 yazdım 5 gun var bata
İstiyorsan insaallah Rabbim sana da nasip etsin

Ben iki hamileliğimi de göğüs Ağrı'sıyla anlamıştım ama yanında başka belirtilerde vardı. Kasıklarda bıçak saplanır gibi ağrı. Yürürken batıyordu resmen. Bat ne zamandı Can'ım senin
Cumartesi gunu bat
Benimde ilk hamileligim de olmustu ama iste tup bebek olunca belki ilaclardan mi diye dusunmustum o zaman

İnşallah canım 8 aydır istiyorum inşallah bu sefer gelmiştir bebeğim bence batınızı bekleyin geçerse test yapın bu arada dpo ne demek oluyor ki
Yumurtlamadan sonra gecen gun sayisi demek
Benim 6 yil oldu daha nasip olmadı ilkini kurtaj oldum Allah verir insaallah isteyen herkese saglikli sekilde

Yumurtlamadan sonra gecen gun sayisi demek
Benim 6 yil oldu daha nasip olmadı ilkini kurtaj oldum Allah verir insaallah isteyen herkese saglikli sekilde

İnşallah Rabbim sana da kısmet eder hepimize kısmet eder inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim bol dua edin

Canim umidini kirmak istemm benim suan goguslerim agryr mesela bata 12 gun var oysaki ve benim bu ay gebe kalma ihtimalim %1 o kadarki ihtimal yok yani bebek olnadigina eminim ama gogus uclarim aciyr gogsum agryr eger senin normalde boyle olmuyorsa bebistr yuksek ihtimallr
Ama bnm gibi hep yum. Sonra adete kadar agryp yaniyrsa o zamn umitlnme bkle

SaskinAnne SaskinAnne Seni umutlandirmak istemem ama bende tek belirti bat'a 10 gun kala göğüste aci ve uyku istegi olmustu. 5 gün kala test yapmıştım negatif çıktı. 1 gün kala yaptigimda ise pozitif cikmisti.Bazen gec yumurtlama oluyor.

Canim umidini kirmak istemm benim suan goguslerim agryr mesela bata 12 gun var oysaki ve benim bu ay gebe kalma ihtimalim %1 o kadarki ihtimal yok yani bebek olnadigina eminim ama gogus uclarim aciyr gogsum agryr eger senin normalde boyle olmuyorsa bebistr yuksek ihtimallr
Ama bnm gibi hep yum. Sonra adete kadar agryp yaniyrsa o zamn umitlnme bkle
Ilk defa oldu boyle canim

9 haftalık hamileyim :dua: Allah bebek isteyen herkese versin inşallah.adet tarihime 1 hafta kala çok fazla gögüs ağrısı çektim.dokunamiyordum o derece.bunu yanında bikaç belirtimde vardı ama en çok gögüs acısı yasadım.

Back
X