gogus agrisi ile ilgili

rma_rma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
639
234
53
kizlar yumurtlama gunumden beri gogsum agriyo son uc gundur dahada siddetliydi adet olcam diye heralde.dun sancim coktu.bugun gogus agrim gecti ama ne adet olmusum ne sancim kalmis.sizdede gogus agrisi geciyomu adet gununde bunu meral ediuorum.aslinda bu ay hamilelik bekliyordum ama olmadi galiba yine.

Canım benim de öyle canım bu ay doğurganlık dönemimden beri göğüslerim ağırıyor çok hassaslardı. Şimdi bat 5 yine hassasiyet var ama sanki baştakinden daha az gibi. Normalde adet olduğumda geçiyor göğüs ağrım hemen

simdi.dokununca yine azcik agriuo ama sancim cok azaldi.adette olmadim.offff beklemek.ne.zor

Benim de ovulasyondan sonra sızlamaya başlar artar sonra azalır ve tamamen geçmeye yakın adet olurum adetliyken ağrımaz ben de hamile kalmadığı öyle anlıyorum maalesef

Benim de ovulasyondan sonra sızlamaya başlar artar sonra azalır ve tamamen geçmeye yakın adet olurum adetliyken ağrımaz ben de hamile kalmadığı öyle anlıyorum maalesef
Aynen benim de öyle. Gögüslerim indi mi hamilelik ihtimali sıfır. Testten önce onlar belirti veriyor ama işte bi umutla test de yapıyorum.

canim benimde hamile kaldigim ay gögus agrim coktu yani adet oncesinde hep olur ama gögüs damarlarim belirginlesmeye baslamisti öyle ki aynaya bakinca cok net damarlar cok belli oluyodu yani sadece agri hamilelik olmayabilir

canim benimde hamile kaldigim ay gögus agrim coktu yani adet oncesinde hep olur ama gögüs damarlarim belirginlesmeye baslamisti öyle ki aynaya bakinca cok net damarlar cok belli oluyodu yani sadece agri hamilelik olmayabilir
Canım bu ay benimde öyle çok şişti damarlar falan belli baya dediğin gibi daha bat 8 Eylül ama şimdilik negatif görünüyor
İnşallah olumlu olur

Merhaba 6. haftadayim bugun gogus hassasiyetim azaldi sanki bir sorun olabilir mi benzer seyler yasayan var sanirim hamileliginiz nasil devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…