Göğüs ağrısı niye olur hamilelikte

3tatlikardes

8.7.17 ~ 7.9.19 ~ 19.01.24
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.234
896
123
28
Arkadaşlar uyutmuyor hayatımda adetlerimde dahil ilk defa göğsüm ağrıyor gece uykudan uyandırdı o derece. nasıl geçer gerçekten kötü sanki içlerinde 10 kilo bişiler varda öyle ağrıyor 11 haftalık hamileyim şuan başlaması normal mi

Canım hormon dengelerin değişiyor,vücudun alışmaya çalışıyor gayet normal

Hamileliğim de ilk belirti gogus agrisi oldu canim. Ben 5 haftalikken filan yasamaya basladim. Cok arastirdim sut kanallari genişlemeye basliyormus.

Hamileliğim de ilk belirti gogus agrisi oldu canim. Ben 5 haftalikken filan yasamaya basladim. Cok arastirdim sut kanallari genişlemeye basliyormus.
Benim ilk defa ağrıdığı için çok değişik geldi ama her zaman çok şükür bebişimin sütü olsun da ağrısın birşey olmaz

Benim ilk defa ağrıdığı için çok değişik geldi ama her zaman çok şükür bebişimin sütü olsun da ağrısın birşey olmaz
0

Aynen tatlim sut olsunda biz cekmeye razi olalim. Zaten bi zaman sonra o agrilar azaldi bende. Sadece adet olacagim donemlerde bikac gun hassaslasiyor yine. Ama o kadar siddetli değil

Benim de 24-25 haftaya kadar öyleydi. Kocaman şiştiler, serttiler ve de çok acıyordu. Duştan çıktığımda havlu dokunsa kıvranıyordum. Geçti sonradan acısı, söndü biraz. Hormonlardan

Emin ol hepimiz o yoldan geçtik ve maalesefki dindirmenin bi yolu yok.. hareketlerini yavaşlatıcaksın, atlet giyebilirsin mesela içine evdeyken biraz likralı bi atlet giy ki tutsun onları ben yazın yanar sıcağında bile sırf bu yüzden evin içinde bluzun içine atlet giyip dolaşıyordum öyle bulmuştum çareyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…