gögüs ağrısı

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
36
merhaba arkadaşlar gitmeden önce bir soru daha sormak istiyorum. benim gögsümde ilk önce bir sızlama ile ağrı başladı dokunamıyordum ama doktora gittim kist çıktı gögsümde, doktor 3 ay sonra tekrar gel dedi ama gitmeye cesaretim yok. korkuyorum. Allah yaşatmasın ama varmı aranızda böyle bir durum yaşayan??

göğsün kistik yapıdaysa bol bol olur her kist kötü değildir..bazen olur bazen geçer..hatta bazen adet dönemi civarı baya büyüyebilirler..sonra kaybolurlar..içini ferah tt da git doktora :KK66:

doktora git kontrol için..annemdede var çok şükür kötü huylu deil..
geçmiş olsun...

Kistik yapili göğüslerde olur böyle şeyler. Böbreğin taş üretmesi gibi bi durumdur. Adi üstünde kontrol... ihmal etme,takip et. Teyzemin kızında var. Gayet iyi durumda,cok geçmiş olsun

Kistik yapili göğüslerde olur böyle şeyler. Böbreğin taş üretmesi gibi bi durumdur. Adi üstünde kontrol... ihmal etme,takip et. Teyzemin kızında var. Gayet iyi durumda,cok geçmiş olsun
teşekkür ederim. evet galiba vucudum biraz kist oluşturmaya müsait. yumurtalığımda vardı, omuriliğimde de var

Allah yardımcınız olsun. Bende de yumurtaliklarda kist oluşuyor. Adetlerim işkence ve bebegim olmuyor :KK43:
benim yumurtalığımdaki kanser riskli olduğu için fark edildiği zaman acilen alındıı.. şimdilik bebek düşüncem yok. Allah yardımcınız olsun:KK43:

dün doktora gittim, kistim büyümüş ve şekli bozulmuş.. pazartesi biyopsi olacağım :KK43: kafam allak bullak, korkuyorum..

merhaba kızlar
biyopsi oldum evet
çok şükür sonuçlarım iyi çıktı:KK49:
Merhaba arakadaşım. Geçmiş olsun. Benim de Yumurtalıklarımda çikolata kisti vardı ameliyat oldum 3 ay olacak, bu ay da göğüslerim de ağrı hissettim gittim kist çıktı fibrokistik değişimler diyor sonuç. Senin de öyle miydi?

Merhaba arakadaşım. Geçmiş olsun. Benim de Yumurtalıklarımda çikolata kisti vardı ameliyat oldum 3 ay olacak, bu ay da göğüslerim de ağrı hissettim gittim kist çıktı fibrokistik değişimler diyor sonuç. Senin de öyle miydi?
Doktor değilde annem ;
Bende yumurtalıklarımda kist vardı ama seninkinden biraz tehlikeli olanından dı alındı acilen.
Annemde yumurtalığında kist olanın gögsünde de genellikle kist olur demişti

X