Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendisiyle görüştüm aslında ameliyat olmaya nyetliyim ona, ama yine de görüş almak istedim.Merhaba, göğüslerime silikon taktırmak istiyoum ,Ankara'da doktor Oğuz Kılıçın adını öneriyorlar, bilgisi olan, ameliyat olan memnun yada şikayeti olan var mı hanımlar aranızda...?
Nasıl geçti ameliyat, iyişeme sürecin nasıl oldu?Doktor İlgili ve sabırlı mı?Göğüslerin doğal duruyor mu?Canim ben oguz beye yaptirdim ameliyatimi. Surecimden ve operasyonumdan memnunum.
Nasıl geçti ameliyat, iyişeme sürecin nasıl oldu?Doktor İlgili ve sabırlı mı?Göğüslerin doğal duruyor mu?
Çok teşekkürler. Fiyatlar hakkında bilgi vermen mümkün mü?Dr ilgili ve sabirli ve anlayisli. Benim frekansim cok tuttu. Fotoma baktiyasan gorebilirsin 4. Gun fotom bile cok dogal. Valla ben cok mennun kaldim operasyondan. 2 gunden donra iyilesmem cok hizlandi . Bugun 7. gunum her isimi yapabiliyorum. Ama tavsiyem her kime yaptiracaksan dr a fazla karisma. Vucuduna gore en iyisini yapiyorlar cunku.
Trt Avaz'da Yenigün programında her hafta bir kişiye ücretsiz ameliyat yapıyormuş Oğuz Bey. Bu konu hakkında bilginiz var mı?Çok teşekkürler. Fiyatlar hakkında bilgi vermen mümkün mü?
Trt Avaz'da Yenigün programında her hafta bir kişiye ücretsiz ameliyat yapıyormuş Oğuz Bey. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Arkadaslar izlemeye nasil aliniyo acaba.Kendisiyle görüştüm aslında ameliyat olmaya nyetliyim ona, ama yine de görüş almak istedim.
Arkadaslar bu izlemeye nasil aliniyo ya yapamiyirimMerhaba, göğüslerime silikon taktırmak istiyoum ,Ankara'da doktor Oğuz Kılıçın adını öneriyorlar, bilgisi olan, ameliyat olan memnun yada şikayeti olan var mı hanımlar aranızda...?
CAnım adın üstünü tıkla orada izle yazıyor, orayı tıkla.izleme böyle ama seni de iZlemeleri lazımArkadaslar bu izlemeye nasil aliniyo ya yapamiyirim