göğüs büyütme operasyonu

Aylin06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
25
7
45
Merhaba, göğüslerime silikon taktırmak istiyoum ,Ankara'da doktor Oğuz Kılıçın adını öneriyorlar, bilgisi olan, ameliyat olan memnun yada şikayeti olan var mı hanımlar aranızda...?

Merhaba, göğüslerime silikon taktırmak istiyoum ,Ankara'da doktor Oğuz Kılıçın adını öneriyorlar, bilgisi olan, ameliyat olan memnun yada şikayeti olan var mı hanımlar aranızda...?
Kendisiyle görüştüm aslında ameliyat olmaya nyetliyim ona, ama yine de görüş almak istedim.

Nasıl geçti ameliyat, iyişeme sürecin nasıl oldu?Doktor İlgili ve sabırlı mı?Göğüslerin doğal duruyor mu?

Dr ilgili ve sabirli ve anlayisli. Benim frekansim cok tuttu. Fotoma baktiyasan gorebilirsin 4. Gun fotom bile cok dogal. Valla ben cok mennun kaldim operasyondan. 2 gunden donra iyilesmem cok hizlandi . Bugun 7. gunum her isimi yapabiliyorum. Ama tavsiyem her kime yaptiracaksan dr a fazla karisma. Vucuduna gore en iyisini yapiyorlar cunku.

Dr ilgili ve sabirli ve anlayisli. Benim frekansim cok tuttu. Fotoma baktiyasan gorebilirsin 4. Gun fotom bile cok dogal. Valla ben cok mennun kaldim operasyondan. 2 gunden donra iyilesmem cok hizlandi . Bugun 7. gunum her isimi yapabiliyorum. Ama tavsiyem her kime yaptiracaksan dr a fazla karisma. Vucuduna gore en iyisini yapiyorlar cunku.
Çok teşekkürler. Fiyatlar hakkında bilgi vermen mümkün mü?

Trt Avaz'da Yenigün programında her hafta bir kişiye ücretsiz ameliyat yapıyormuş Oğuz Bey. Bu konu hakkında bilginiz var mı?

Canim sekreterlerinden daha net bilgi alabilirsin. Programla alakali pek bilgim yok. Fiyatlari ise herkese gore degisir bence birebir gorusun. Pazarlik sunnettir degilmi :)))

Arkadaslar bu izlemeye nasil aliniyo ya yapamiyirim

X