Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy şimdi bi hesap yaptımda perşembe günü sonuncuyu dinlicem ki ara vermeden dinlemek için sevgilimle buluşmaya gitmemiştim. Yoksa 9 günü çöpe atacaktım. Inanıyorum nezcim tam istediğimiz gibi olcak. Geceleri sırtımda karnımda omuzlarımda gögsümde karınca geziyomuş gibi hissediyorum biliyorumki yaglarım gögüslerime dogru hareket ediyor sabaha kadar gögüsüme ulaşmış olcak yaza kadar süper memişlerimiz olcakk. Gögüs uclarımda büyürse süper olur. Istekler hiç bitmiyooo![]()
kızlar evde çocuk varken dinlenirmi ben tereddüt ettim o yüzden...birde bu telkin olayını başka sorunlu bölgeler için denenebiliyormu acaba ... mesela çatlaklarım geçsin selülitlerim azalsın gibi farklı uygulamalar yapılıyormu ki...:44:
kızlar evde çocuk varken dinlenirmi ben tereddüt ettim o yüzden...birde bu telkin olayını başka sorunlu bölgeler için denenebiliyormu acaba ... Mesela çatlaklarım geçsin selülitlerim azalsın gibi farklı uygulamalar yapılıyormu ki...:44:
elbettekı cnm ınsanları olumsuz yonde etkılıyosun bu hıc basıt bısey degıl cunku cıddı bı mevzu hormonları etkıleyecek bısey cocuklarda falan helekı valla bı kısıye bıle dınletmedım ben benım yuzumden kımse kotu yonde etkılensın ıstememhadi yaa kızlar bende iş yerinde sayemde 15-20 kişi evde de annem babam ve sık sık gelen teyzem kuzenlerim vs. Bir sürü kişi sayemde nasipleniyorlar bu müzikte. Insanlara zarar verecek bişi mi yapıyodum şimdi(
aynen cnm yaa resmen gogus olustu bır bucuk ayda valla cok guzel bıseymıs bu telkın ınancım dahada arttı ınanmayanlarada ornek olsun bızım aldıgımız sonucbu arada sabah çıktım evden daha yeni girdim şimdi açtım müziğimi :) kızlar ya gerçekten bu bi mucize yaa yine göğsüm dolmaya ağırlaşmaya başladı yavaştan![]()
elbettekı cnm ınsanları olumsuz yonde etkılıyosun bu hıc basıt bısey degıl cunku cıddı bı mevzu hormonları etkıleyecek bısey cocuklarda falan helekı valla bı kısıye bıle dınletmedım ben benım yuzumden kımse kotu yonde etkılensın ıstememHele bıde erkeklerı nasıl etkıler allah bılıyo
Ters etkı falan ederde ben korkarım valla
![]()
ya deneyip de işe yarayan var mı bana çok tuhaf geldi açıkçası
denemek ıstersen dene cnm evet cok guzel sonuc alıyoruz bır ay gıbı bı zamanda cok guzel sonuc elde ettım kendı adıma soyleyım tavsıye ederımya deneyip de işe yarayan var mı bana çok tuhaf geldi açıkçası
canım ama bu telkin içeriğini bilmeyen birinde etki eder mi ya. Sonuçta neyi istiyorsak neye inanıyorsak bu müzik bizde onu çağrıştıyor. Yani ben böyle biliyorum ??
denemek ıstersen dene cnm evet cok guzel sonuc alıyoruz bır ay gıbı bı zamanda cok guzel sonuc elde ettım kendı adıma soyleyım tavsıye ederım
hıc sanmıyorum cnm yıne de bı bılene de sormak lazım bu ısı ama ben oyle dusunuyorum etkıler dıye mesela bonbonsekerı annesıne dınletıyomus ama annesı bılmıyo ne oldugunu tabı buna ragmen goguslerınde agrı oluyomus sıkıntısı oluyomus bunalma gıbı yanı bılmeyenı de etkılıo demekkı![]()
doğrudur canım ya( artık iş yerinde baya kısık sesle açarım evdede kulaklık takarı başka çaresi yok
![]()
aynen canm valla ben de mutluluktan uçuyorum resmen![]()
evet o dedikleri sadece lafta öyle canm hiç bir erkek yok ben küçük olan halini isterim demez
benm de sürekli yakamı cekiştirip durdu görcekler, beni kavga ettircen diye
![]()
denemek ıstersen dene cnm evet cok guzel sonuc alıyoruz bır ay gıbı bı zamanda cok guzel sonuc elde ettım kendı adıma soyleyım tavsıye ederım
hıc sanmıyorum cnm yıne de bı bılene de sormak lazım bu ısı ama ben oyle dusunuyorum etkıler dıye mesela bonbonsekerı annesıne dınletıyomus ama annesı bılmıyo ne oldugunu tabı buna ragmen goguslerınde agrı oluyomus sıkıntısı oluyomus bunalma gıbı yanı bılmeyenı de etkılıo demekkı![]()