Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

iyi gecelr kızlar ben yatayım artık uyurken melekler gelsin önce saçlarınızı okşasın sonra memişlerdeki çalışmaları hızlandırsın sağlıklı diri memişleriniz yağ dolsun taş gibi olsun hepinizi seviyorum memişleri daha çokkkk :9: tekrar iyi gecelerrr.. :64:

kızlar evde çocuk varken dinlenirmi ben tereddüt ettim o yüzden...birde bu telkin olayını başka sorunlu bölgeler için denenebiliyormu acaba ... mesela çatlaklarım geçsin selülitlerim azalsın gibi farklı uygulamalar yapılıyormu ki...:44:

ayy şimdi bi hesap yaptımda perşembe günü sonuncuyu dinlicem ki ara vermeden dinlemek için sevgilimle buluşmaya gitmemiştim. Yoksa 9 günü çöpe atacaktım. Inanıyorum nezcim tam istediğimiz gibi olcak. Geceleri sırtımda karnımda omuzlarımda gögsümde karınca geziyomuş gibi hissediyorum biliyorumki yaglarım gögüslerime dogru hareket ediyor sabaha kadar gögüsüme ulaşmış olcak yaza kadar süper memişlerimiz olcakk. Gögüs uclarımda büyürse süper olur. Istekler hiç bitmiyooo :9:

canım ne demek ıstedıgını dun anladım aynen gece tum vucudumda karıncalar gezdı sankı bıde bacaklarımda acayıp bı kasıntı ve acı oldu bugun sanırım asagıdan yukarı dogru yaglar cıkıyo:9:

kızlar evde çocuk varken dinlenirmi ben tereddüt ettim o yüzden...birde bu telkin olayını başka sorunlu bölgeler için denenebiliyormu acaba ... mesela çatlaklarım geçsin selülitlerim azalsın gibi farklı uygulamalar yapılıyormu ki...:44:

bence dinleme derim yada en azından kulaklıkla dinle çünkü annem neden dinlediğimi bilmiyor ama onuda bazen kaşınırken görüyorum ki ben nasıl bunalıma giriyosam ağlıcakmış gibi oluyosam içime bi sıkıntı giriyo diyosam ki bu bence müzik yüzünden annemde son zamanlarda içim daralıyo hiç bişi yapasım gelmiyo iyi değilim galiba ben diyo hemen harekli bişeyler açıyorum ki allhtan 2 gündür evde yok kadın müzkten uzaklaştıda kendine geldi yoksa hergün oda benimle birlikte dinledi. yani demek isteidim haberi bile olmadan dinlense de etki ediyo bence bebişinizde bunalıma girebilir. bu benim fikrim ama size kalmış bişi

kızlar evde çocuk varken dinlenirmi ben tereddüt ettim o yüzden...birde bu telkin olayını başka sorunlu bölgeler için denenebiliyormu acaba ... Mesela çatlaklarım geçsin selülitlerim azalsın gibi farklı uygulamalar yapılıyormu ki...:44:

cnm kulaklıkla dınle kesınlıkle ben buyuk kucuk kımsenın yanında acmıyorum ne olur ne olmaz kımsenın hakkına gırmek de ıstemem kımsenın olumsuz etkılenmesını de yanlızken kulaklıkdan sıkılınca takmıyorum onun dısında hep kulaklıkla dınlıyorum

hadi yaa kızlar bende iş yerinde sayemde 15-20 kişi evde de annem babam ve sık sık gelen teyzem kuzenlerim vs. bir sürü kişi sayemde nasipleniyorlar bu müzikte. insanlara zarar verecek bişi mi yapıyodum şimdi :((

bu arada sabah çıktım evden daha yeni girdim şimdi açtım müziğimi :) kızlar ya gerçekten bu bi mucize yaa yine göğsüm dolmaya ağırlaşmaya başladı yavaştan :66:

hadi yaa kızlar bende iş yerinde sayemde 15-20 kişi evde de annem babam ve sık sık gelen teyzem kuzenlerim vs. Bir sürü kişi sayemde nasipleniyorlar bu müzikte. Insanlara zarar verecek bişi mi yapıyodum şimdi :((
elbettekı cnm ınsanları olumsuz yonde etkılıyosun bu hıc basıt bısey degıl cunku cıddı bı mevzu hormonları etkıleyecek bısey cocuklarda falan helekı valla bı kısıye bıle dınletmedım ben benım yuzumden kımse kotu yonde etkılensın ıstemem:50: Hele bıde erkeklerı nasıl etkıler allah bılıyo:53: Ters etkı falan ederde ben korkarım valla:52:

bu arada sabah çıktım evden daha yeni girdim şimdi açtım müziğimi :) kızlar ya gerçekten bu bi mucize yaa yine göğsüm dolmaya ağırlaşmaya başladı yavaştan :66:
aynen cnm yaa resmen gogus olustu bır bucuk ayda valla cok guzel bıseymıs bu telkın ınancım dahada arttı ınanmayanlarada ornek olsun bızım aldıgımız sonuc:32:

elbettekı cnm ınsanları olumsuz yonde etkılıyosun bu hıc basıt bısey degıl cunku cıddı bı mevzu hormonları etkıleyecek bısey cocuklarda falan helekı valla bı kısıye bıle dınletmedım ben benım yuzumden kımse kotu yonde etkılensın ıstemem:50: Hele bıde erkeklerı nasıl etkıler allah bılıyo:53: Ters etkı falan ederde ben korkarım valla:52:

canım ama bu telkin içeriğini bilmeyen birinde etki eder mi ya. sonuçta neyi istiyorsak neye inanıyorsak bu müzik bizde onu çağrıştıyor. yani ben böyle biliyorum ??

ya deneyip de işe yarayan var mı bana çok tuhaf geldi açıkçası

ilk bu konuyu görünce içeriğini girip okumauyodum bile. baktım sayfalar ilerliyor bi göz atayım dedim. sonra okudum ve inasan inanarak ve düşünerek herşeyi başarabileceğini inanırdım zaten. dedim deneyeyim neden olmasın. sende dene hiç bişey kaybetmezsin. bu mucizeye şahit olmanı isterim...

ya deneyip de işe yarayan var mı bana çok tuhaf geldi açıkçası
denemek ıstersen dene cnm evet cok guzel sonuc alıyoruz bır ay gıbı bı zamanda cok guzel sonuc elde ettım kendı adıma soyleyım tavsıye ederım:34:
canım ama bu telkin içeriğini bilmeyen birinde etki eder mi ya. Sonuçta neyi istiyorsak neye inanıyorsak bu müzik bizde onu çağrıştıyor. Yani ben böyle biliyorum ??

hıc sanmıyorum cnm yıne de bı bılene de sormak lazım bu ısı ama ben oyle dusunuyorum etkıler dıye mesela bonbonsekerı annesıne dınletıyomus ama annesı bılmıyo ne oldugunu tabı buna ragmen goguslerınde agrı oluyomus sıkıntısı oluyomus bunalma gıbı yanı bılmeyenı de etkılıo demekkı:30:

denemek ıstersen dene cnm evet cok guzel sonuc alıyoruz bır ay gıbı bı zamanda cok guzel sonuc elde ettım kendı adıma soyleyım tavsıye ederım:34:

hıc sanmıyorum cnm yıne de bı bılene de sormak lazım bu ısı ama ben oyle dusunuyorum etkıler dıye mesela bonbonsekerı annesıne dınletıyomus ama annesı bılmıyo ne oldugunu tabı buna ragmen goguslerınde agrı oluyomus sıkıntısı oluyomus bunalma gıbı yanı bılmeyenı de etkılıo demekkı:30:

doğrudur canım ya :(( artık iş yerinde baya kısık sesle açarım evdede kulaklık takarı başka çaresi yok :50:

ya ben ilk defa dinliyorum göğüs uçlarım acıyo ve yumuşadı normal mi bu kdr çabk bana mı öyle geliyo?

aynen canm valla ben de mutluluktan uçuyorum resmen:nazar: :66: evet o dedikleri sadece lafta öyle canm hiç bir erkek yok ben küçük olan halini isterim demez :61: benm de sürekli yakamı cekiştirip durdu görcekler, beni kavga ettircen diye :1:

haha :60: evet evet aynen :62: bunlar büyüdüğünün işareti, hedefim desteksiz 80 tam gaz ileriiii :64::64:

evet doğrudur anneciğimde etkileniyo valla söylesem git kız olurmu öle şey der o yüzden ne dinleidigimi neden dinledigimi bilmeden oda bu telkine maruz kalıyor ve etkileniyor. kulaklıkla dinlemeyi düşündm ama sağ kulaklık çalışmıyo birde bilgsyr başından hiç kalkmamam lazım ki onu hayatta yapamam o yüzdendir ki kulaklıkla dinleyemiyorum. kadınlar ne olursa olsun dolgunluk ister ama çocukalra dinletmeyin derim.

Back
X