atakan beyin sitesi derken... adresi versene bakalım :d
canım hayatımdeğişti.com a bakabılırsın link veremıyorum heralde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
atakan beyin sitesi derken... adresi versene bakalım :d
ay kızlar,özellikle nezcim sen daha çok tecrübelisin sanıyorum.en son okuduğumda bi telkin yapmıs arkadaş şu cızırtılı müziği bıraktın,o telkini dinliyosun di mi sen?(kusura bakma bütün sayfaları okuyamadım.)aslında ben de dinleyeyim dedim ama daha önce telkinlerle bazı problemlerimi aştım,çok faydalı gerçekten,yalnız takıldığım yer direk bilinçaltına etki ediyor telkinler,hazırlayan arkadaş eminim çook emek harcamıştır,emeğine sağlık,uğraşmış ama aslına bakarsan biraz da korkuyorum bilinçaltıyla alakalı olduğundan dolayı.göğüs büyütücez diye başka problemler çıkmasın sonra.senin yaşadıklarını ve sevincini görünce de seviniyorum,heveslenip başlayayım diyorum,kararsız kaldım:97::97::97:
Paticik şekerim aynı şeyi bende başlarda yaşadım ve ben aybaşımı 1 hafta erken oldum. Hatta benim aybaşım hafif geçer hele sonlara bişey olmaz ama bu telkini gece dinlerken resmen yumurtalarımda hareketlenme oldu.Biddeee sende de aşırı yeme isteği oluştumu bende o da oldu..Şekerim olumlu gelişmeler bunlar![]()
cnm merak etme buyume devam eder o gıden regl sıskınlıgı oluyo onceden baslıyo o yuzden rahat ol yanı
ben bu ay hıc olmadıgım kadar cok sancılı ve yogun oldum cnm gunler oncesınden de basladı hafıf agrı kendını hıssettırmeye zaten boyle olurdum ama sıddetı arttı yanı
Ayrıca gece gunduz farketmez ne zaman ıstersenız dınleyın kızlar reglı bıttıkden sonra baslamak daha ıyı elbette cnm herkes o sekılde basladı nerdeyse cunku ayrıca gobek yapması da oyle coook degıl bırazcık ama oda yukarı gıdıyo zaten merak etmeyın kızlar dınleyın faydasını goreceksınızDınlemeyı bırakınca eskı halıne donecek bı durum yok yaglanıyo resmen tatlım
Ergenlıkdekı gıbı oluyo tıpkı zayıflarsan falan ancak o zaman gıder yanı
![]()
cnm bende hem agrı sızı hemde karıncalar var hepsı mevcutkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün 19. Günüm bugüne kadar olan süreyi bugün özetleyecek olursam
hop bili hop bili yapıyo benimkiler
agrı sızlama yok bende doğru düzgünde olmadu bazılarında oluyomuş onlar o şekilde etkileşim elde ediyolar sanırım
bende kaşıntı oluyo bide benim kocaman karınca ordum var sürkeli kaşınıyorum sürekli vucudumda geziyolar çok seviyorum onları. Etki alamayanlar da üzülmesin belki sizinki sessizzzzzz ve derinden çalışıyolardır. Artık son günlerimi yaşıyorum 21rin bitmesine az kaldı önceleri bu 21 gün nasıl biter diyodum şimdi 21 gün bitince napcam diyorum. 2. 21 gün için beklemekteyim.![]()
doğru sölüyosun canım benım önceden bu aldıgım sonuctan bıle daha büyüktü işte bı kılo verdım 36 beden olim dedım memısler gıttı. Bu telkın baya işe yaradı masallah diimm yarım cup artmıstır kesın hemde 18 gündeYağ hücrelerım tekrar dolmaya basladı dıye düsünüyorum canımm
O yüzden kalıcı da bakalım regl de nası durcaklar artık
Senın adına sevındım canım sende kı gelısmeler de cok ii
Bı beden buyutmeye kalksan kım bılır kacyıl gecer:97: Dıyorum ya bu etkı için 2 yıl yıne dınlerdım bıldıgın meme olusuyo bıtkısel kürlere hıc ınanmıyorum hem östrojen tetıklıyo kansere sebep oluyo hemde göğüs ödem sebebıyle şiştiği için bellı bı aradan sonra fıs dıye iniyo allah razı olsun parfaitten
![]()
evet tatlım nedense genelde sag gogusde etkısını gosterdı herkesde hemen hemen bende de oyle ılk sag basladı halbukı sol daha buyukdu ondan agrı sızı dolgunluk hep ılk sagda olmustu yaz sonu bu ıs tamamdır ınsallah cnm senın adına da mutlu oldum devamı en kısa zamanda gelır umarımkızlar bu gün farkettim de sağ taraf almış başını gidiyo solda daha tık yok bu gün ilk kez o da sızladı bakalım besin takviyelerimi arttırıyorum çook mutlu oldum ya yakında eşitlenip el ele verip beraberce 80 bedene yok yok 85 bedene doğru yok alıcaklar![]()
cavabın için çok teşekkür ederim canım. Senin bu forumda baya bi emeğin var. üşenmeden cavaplıyorsun. Saol cnm.![]()
Ay kızlar,özellikle nezcim sen daha çok tecrübelisin sanıyorum.En son okuduğumda bi telkin yapmıs arkadaş şu cızırtılı müziği bıraktın,o telkini dinliyosun di mi sen?(Kusura bakma bütün sayfaları okuyamadım.)Aslında ben de dinleyeyim dedim ama daha önce telkinlerle bazı problemlerimi aştım,çok faydalı gerçekten,yalnız takıldığım yer direk bilinçaltına etki ediyor telkinler,hazırlayan arkadaş eminim çook emek harcamıştır,emeğine sağlık,uğraşmış ama aslına bakarsan biraz da korkuyorum bilinçaltıyla alakalı olduğundan dolayı.Göğüs büyütücez diye başka problemler çıkmasın sonra.Senin yaşadıklarını ve sevincini görünce de seviniyorum,heveslenip başlayayım diyorum,kararsız kaldım:97::97::97:
evet gunluk ıslerınıze devam ederek dinleyebilirsiniz
bakın burda sesım ses dosyasına gomulu degıl.. cıplak halı bu.. sakın hazırlamıs oldugum dosyada telkın yok dıye dusunmeyın :26::26:
https://...........com/files/457616026/duyulabae_lae_r_telkae_n...mp3
evet cnm telkını dınlıyorum o melodı gecıcı etkı sagladı zaten hem de sutlenme yapıyomus ama bu sekılde yaglanarak buyuyo gogus ergenlıkde ne oluyosa onları yasıyoruz yanı sımdıye kadar cnm kotu bı etkısı olmadı ıkıncı kez dınlıyorum ılk 21 gunu bıtırdım bı hafta ara verdım sonra tekrar basladım son ıkı haftam kaldı ve oyle yan etkısı yok normal seyrınde gogus buyurken olması gereken seyler oluyo yanı hem zaten ıcınde gecen cumleler gayet guzel cnm nette de bu sozler var dıger hazırlayanların kullandıklarıyla aynı seslendırmeyı parfaıt kendı yaptı uygun sekılde aletlerle falan yanı bız guvenerek dınlıyoruz cnm sende katılabılırsın faydasını da goruyoruz suana kadar olumsuz bısı olmadı![]()
Sevgili visnereceli, ben bi hastalık hastası ve endişeye bağlı panik atak hastası olarak seni çok iyi anlıyorum. Zaman zaman benimde aklıma böyle şeyler gelmiyor diil. Bazen dinlemeyi bırakmayı dahi düşünmüyor değilim ama bir anlık, sonra aklımdan atıyorum olumsuz düşünceleri. Biz parfait'e güvenmeyi seçtik. Memişleri başka türlü büyütme şansımız yok belliki.Parfait saol bu arada.Telkinde nelerin geçtiğini açıklamış zaten. Ama emin ol düşünceyi enerji takip ediyor. Ben telkini dinlerken kendi kendime sağlıklı olduğumu telkin ediyorum. Göğüslerimin sağlıklı bi şekilde büyüdüklerini ve bu telkinin vücudumn herhangi biyerine zarar vermediğini söylüyorum kendime. O zaman korkularımı atıyorum. Çünkü eminim düşünceyi enerji takip ediyor. O yüzden olumlu düşün. Bakma ben arasıra olumsuzluğa kayıyorum ama bende bu bi hastalık. Çoğunu yendiysemde bazen kendini gösteriyor.![]()
şu 1 ay hemen geçsee, çook merak ediyorumm![]()
Başka bi sitede gördüm ego güçlendirici ve suçluluk ilk aşama bu iki telkini 1 veya 2 hafta dinledikten sonra listenize diger telkinleri ekleyebilirsiniz diyor.. ego güçlendirici ve suçluluk duygusu temel taşlarıymış.. bu ikisi diger yapılanların etkisini arttırıyormuş..
İçerik olarak SUÇLULUK DUYGUSU:
And you're going to find yourself easily able to forgive yourself for things your feel you may have done wrong in the past...
Şimdi geçmişte yanlış yaptığını hissettiğin şeyler için kolayca kendini affedebiliyorsun.
whether those wrongs are real or imaginary... and whether they are in your conscious mind or buried within the subconscious... you're going to find yourself easily able to let go of any guilt feelings associated with these things...
Hatalı olan suçluluk hissetiren şeyler gerçek ya da hayali hiç farketmez.Onların bilincinde ya da bilincaltina gomulu olmasi da bir sey degistirmez.Tum sucluluk duygulari icin kendini kolaylikla affedebiliyorsun.
because you are a normal human being with normal emotions and normal drives you're sometimes prone to make normal human errors as we all do...
Normal duygulara sahip olan bir insan oldugun icin tum digerleri gibi insana ozgu hatalar yapman cok dogal.
but those errors those human mistakes are in the past now... and we cannot and should not attempt to rewrite history...
Fakat bu hatalar gecmiste kaldi.Ve gecmisi yeniden yazmaya cabalamayi sacma buluyorsun.
because everything that happens to us is part of what makes us human...
Gecmiste yasananlar bizim parcamizdir ve bizi insan yapar.Hata yapmasaydik insan olmazdik.
and the very fact that we are able to feel guilt tells us that we are human...
Sucluluk duygusu hissetmekte bize insan oldugumuzu hatirlatir.
tells us that that we are a caring person... because if we felt no guilt then that would mean that we did not care...
Sucluluk duygusu insancıl ve duyarlı bir insan oldugumuzu anlatir.
Hic sucluluk duygusu hissetmeseydik insan olmazdik.
so now it's time for you to be just a little kinder to yourself...
Şimdi kendine karşi bir parca nazik olmanin zamani geldi.
to accept that the guilt you have been feeling is the subconscious mind's way of letting you punish yourself for things you feel you may have done wrong...
Hissettigin sucluluk duygusunun bilincaltinin yanlis yapildigini dusundugu seyler icin kendi kendini cezalandirma bicimi oldugunu kabul et.
but there is always a limit to the amount of punishment that is needed for any wrong doing... every caring person knows that... and when that limit has been reached there is no just need or cause for that punishment to continue...
Fakat yapilan yanlis seylere karsilik ihtiyac duyulan cezalandirma icin daima bir sınır vardir.Her duyarli insan bunu bilir.Ve bu sınıra ulasildiginda cezalandirmanin devam etmesine daha fazla ihtiyac ve bahane yoktur.
and a caring person finds it easy to forgive people their mistakes... so you can now forgive yourself... just as you would forgive others for their errors their mistakes...
Duyarli bir insan baskalarini kolaylikla hatalari icin affedebilir.Oyle ise simdi kendini smidi affedebilirsin.Tıpkı digerlerini hataları yanlış yaptıkları için bağışladığın gibi...
because those things you feel you may have done wrong were errors... just mistakes... so there is no need now for your for further punishment...
Cunku yanlis davrandigini hissettigin seyler sadece hataydi.Oyle ise daha fazla cezalandirmaya ihtiyac duymuyorsun.
most of the time nearly all of the time you don't make these errors... nearly all the time you do the right thing...
Cogu zaman hatta neredeyse her zaman bu hatalari yapmiyorsun.Yaklasik olarak her zaman dogru seyi yapiyorsun.
.. and because of this you're going to find it easy to forgive yourself right now right this minute...
Ve bu yuzden su anda su dakikada kendini kolayca bagisliyorsun.Bagisliyorsun.Bagisliyorsun.
you're going to find yourself easily able to let go of any guilt feelings associated with these things that you feel you may have done wrong...
Gecmiste yanlis yaptigini dusundugun seyler ile ilgili hissettigin sucluluk duygularinin gitmesine izin ver.
whether those feelings are in the conscious mind or buried within the depths of the subconscious... it's all right to let go of those feelings of guilt... and to accept that you are a whole complete and worthwhile person...
Bu hisler bilincinde ya da bilincaltinin derinliklrinde gzilenmis de olsa.
Simdi bu hislerin gitmesine musade ediyorsun.Kendini bagisladin ve butun olarak degerli bir insan oldugunu kabul ediyorsun. ALINTI.
kızlar bu aralar bende cok sık sekılde gogus agrısıyla aynı anda sırt agrısı oluyo ama baglantılı sekılde oluyo:44:
bence ihtiyacı yok heralde arkadaşın fazla. Bizim gibi olsa katlanırdı diye düşünüyorum
birde kızlar ben ara vermek zorunda kaldım ya indi sanki biraz o elastikiyet fln gitti şimdi yine başladım ne yapcam ya off normal 21 yapıp ikincisinde mi adamakıllı dinleyeym bunu bozmayayım dimi
büyük göğüslüler sırt ağrısı çeker ya,ondan heraldevücut kendini hazırlıyodur.
![]()