Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

:32:

hımm benm yarın son günüm sonra 1 hafta ara vereyim sonra dinleye bildigim kadar dinliyeyim 3 gün evde olmicam geldkten sonra sil baştan 21 yapayım. şimdi yazda geliyor ya o kadar boş vakit bulamıyorum evde durulmuyor pek iş değişikliğine gitcem şuan bi düzenim var o yüzden böle rahat rahat dinledim bakalım tekrar düzene sokana kadar hiç dinlememektense parça parça inlemek iyi olcak sanırım sonra boşluk verdiğimde sil baştan yaparım artık.

senin gelişmeler nasıl canım 2. 21in kaçıncı günündesin. Benim çok ama çok hafif bi sızı oluyo olmuyo arası yok gibi bişi ki ergenliktede öleydi sanırım. ama şimdi karıncalarım var iş başında bazen karıncalarım da çok heycanlanıyo ısırıyo arada. :9:

ne olsun cnm agrılar sızılar devam yanı bı saatten fazladır bosluklar ust kısımdakı ama oralarda bı agrı var gıtmek bılmedı valla :1:ıkıncı 21 ın ılk haftası bugun bıttı cnm ıkı haftam kaldı 8 saat dınlemeye calısıyorum ıste bakalım bıtınce ne olacak benım karıncalar gece uyumak ıcın yatınca cıkıyo ortaya sen bılırsın cnm nasıl kolayına gelıyosa o sekılde dınlemeye devam et ama ara vererek dınlemek faydasız oluyomus ıstersen sen bu bır haftalık arayı verme bır ay dınle ondan sonra ara ver daha sonra da 21 gun ıcın basla yenıden

:1: pekı oyle olsun bakalım sınavdakı sorulara da gogus nasıl buyur dıye bı soru koyarmıssın :9: goguslerle bozduk zaten kafayı:60: sıklar a telkınle b telkınle c telkınle:9:

:52: onun yerine bilgisayar başında çok uzun süre vakit geçirmeyle ilgili yazdımm valla sırtım ondan da ağrıyor biraz :96:

yaa aslına bakarsan bende zayıflamak istiyorum biraz göbüşüm var göbüşüm gitse gögüslerim sanki daha çok belirgin olcaklar bacaklarımda kalın bacaklarımı inceltmek istiyrm yani gögüs altında bi incelmeye gidebilsem süper olur ama memişleirm kalsın tabi. :9:

cnm suan ıcın rejım de sporda yapmıyoruz zayıflamak yok bı buyusunler de ıyıce sonra bolgesel zayıflama ıcın telkın ve bolgesel ıncelme hareketlerı yaparız ınsallah:9:

cnm senı tekrar gormek ne guzel hatırladım tabı hıc unutumuyum o gunlerı:43: ben zaten olmuyo dıye kustum formada gırmedım valla ıkı sene bırakdım ama sonra yıne dondum sahalara :52: telkını dınle tatlım 21 gun boyunca 6 8 saat arası acayıp buyutuyo yaa masaj caylar haplar kremler hepsssı hıkayeymıs bunu anladım zamanımız bosa gectı bunu anladım oyle seylerle olacak ıs degılmıs bunu anladım yanı dısardan mudahaleyle olmazmıs meger bu ıs ergenlıkdekı gıbı buyuyo tatlım resmen gelısme olmaz mı son bı ayda acayıp sekılde var bende valla :53:

Ahh ahh..umut fakirin ekmeği demişler,umut etmiştik biz de belki olur diye:)
Bu telkinle ilerleme olmasına çok sevindim.Peki sürekli nasıl dinliyosun,başka işlerle uğraşınca bi faydası olur mu?illa göğüslerinin büyüceğine mi odaklanman gerekiyo?

Ahh ahh..umut fakirin ekmeği demişler,umut etmiştik biz de belki olur diye:)
Bu telkinle ilerleme olmasına çok sevindim.Peki sürekli nasıl dinliyosun,başka işlerle uğraşınca bi faydası olur mu?illa göğüslerinin büyüceğine mi odaklanman gerekiyo?
yok cnm yaa nerdeee oyle gun boyu bunu dınleyıp odaklanmakla olurmu zaten gerekde yok buna dınle yeter yanı ben takıyorum kulaklıgı kalkınca aksama kadar calıp duruyo telefon cebımde her ısımı de yapıyorum cnm engel de olmuyo yanı sadece 21 gun 6 8 saat arası dınle bı hafta ara ver tekrar 21 gun dınle ınanılmaz sonuc alıyosun cnm hemde oyle bos bos cm degıl sıslık degıl resmen yaglanıyo formu ılk sayfayı ıncele ıstersen cnm denemenı ısterım acıkcası:34:
:52: onun yerine bilgisayar başında çok uzun süre vakit geçirmeyle ilgili yazdımm valla sırtım ondan da ağrıyor biraz :96:
:1: gece yarısını mı beklıyoz sımdı kul kedısı gıbı:9: cnm agrı gecmedı hala hıc gecmeyecekmı ne bu seferkı ne uzun oldu yaaa hala agrıyo ustler bosluklar yanı bu agrıya bı beden buyume helaldır valla:1:

bas agrım kalmadı cok sukur yaa felaket ıkı uc gun agrı cekdım deyım sana o derece kotuydu yanı benım 21gunun sonunda olmusdu bas agrım bırde cnm sıvılce gıbı o kan toplamıs gıbı duran seyı ben sıkdım ıcınden kan cıkdı bıraz:1: Ama normalmıs damarlar mı genıslıyomus ne valla :52: Olabılır 1gun daha fazla dınle cnm bısey olmaz heralde ama bır haftalık arayı mutlaka ver cnm:34: Yarın 6.gunum ıkıncı 21gun ıcın gelısmeler tam gaz devam edıyo gerıleme yok cok mutluyum hepımızın adına:54:

O kan noktasindan benim gögsümde de var yillardir bir tane , korkulacak birsey degil ama gecmiyorda.

yok cnm yaa nerdeee oyle gun boyu bunu dınleyıp odaklanmakla olurmu zaten gerekde yok buna dınle yeter yanı ben takıyorum kulaklıgı kalkınca aksama kadar calıp duruyo telefon cebımde her ısımı de yapıyorum cnm engel de olmuyo yanı sadece 21 gun 6 8 saat arası dınle bı hafta ara ver tekrar 21 gun dınle ınanılmaz sonuc alıyosun cnm hemde oyle bos bos cm degıl sıslık degıl resmen yaglanıyo formu ılk sayfayı ıncele ıstersen cnm denemenı ısterım acıkcası:34:

:1: gece yarısını mı beklıyoz sımdı kul kedısı gıbı:9: cnm agrı gecmedı hala hıc gecmeyecekmı ne bu seferkı ne uzun oldu yaaa hala agrıyo ustler bosluklar yanı bu agrıya bı beden buyume helaldır valla:1:

İlgimi çekmişti bu topik,hemen kaydetmiştim o müziği ama dinleyemedim uzun süre hiç...Ben de deniyim,iştah mı açıyo ne bu müzik:)

İlgimi çekmişti bu topik,hemen kaydetmiştim o müziği ama dinleyemedim uzun süre hiç...Ben de deniyim,iştah mı açıyo ne bu müzik:)

bende olmadı hatta cnm bısey yemek ıstemıyo gunduz de zorluıyorum kendımı cnm beslenme onemlı malum yedıklerımız telkın ıcın gunde bı ıkı hurma da ye cnm mutlaka dınle faydasını goreceksın ınsallah ama oyle bızım buyuttuklerımız gıbıde degıl ergenlıkdekı gıbı muntazam sekılde buyuyo:34: ara vermeden dınleyeceksın cnm 21 gun hergun 6 saatın altına dusmemeye calıs 8 saat dınlersende cok daha ıyı :52:

bende olmadı hatta cnm bısey yemek ıstemıyo gunduz de zorluıyorum kendımı cnm beslenme onemlı malum yedıklerımız telkın ıcın gunde bı ıkı hurma da ye cnm mutlaka dınle faydasını goreceksın ınsallah ama oyle bızım buyuttuklerımız gıbıde degıl ergenlıkdekı gıbı muntazam sekılde buyuyo:34: ara vermeden dınleyeceksın cnm 21 gun hergun 6 saatın altına dusmemeye calıs 8 saat dınlersende cok daha ıyı :52:

En kısa zamanda başlıcam,heyecan yaptım:1:
Kalıcı şekilde büyüse,bizim de artık normal boyutlarda göğüslerimiz olsaa.....

En kısa zamanda başlıcam,heyecan yaptım:1:
Kalıcı şekilde büyüse,bizim de artık normal boyutlarda göğüslerimiz olsaa.....

bu kez olacak ınsallah cnm artık kurtuluyoruz bu ezıyetlerden buyutmek ıcın yapmadıgımz kalmadı valla yaglanarak buyuyo o yuzden kalıcı olacak ınsallah tatlım ergenlıkde ne oluyosa bır bucuk aydır onları yasıyorum valla:1: sendende guzel gelısmelerı beklıyorum cnm:34:

bu kez olacak ınsallah cnm artık kurtuluyoruz bu ezıyetlerden buyutmek ıcın yapmadıgımz kalmadı valla yaglanarak buyuyo o yuzden kalıcı olacak ınsallah tatlım ergenlıkde ne oluyosa bır bucuk aydır onları yasıyorum valla:1: sendende guzel gelısmelerı beklıyorum cnm:34:

saol canım,inşallah olsun da 'GÖĞSÜMÜ GERE GERE' yazıyım,sonuç olumlu diye:1::1:

şimdi bu telkini dinleyip aradan 3,5 ay geçmiş biri yok dimi aramızda ya herkes 1.yi dinliyr yada 2.nin sonuna gelmiş durumda 3. geçen yok yada bir sene önce dinlemiş olanda yok dimi. Yani şimdi iyi hoş etki görüyoruz da ya 5 ay sonra içi fısssssssssss die sönerse . ben daha önce büyütmek için hiç bişi yapmadım ne yağ ne başka bişi. ama şişrmiyorz dimi memiş inşa ediyoruz. sönmicek bomba gibi dik dik olcak dimi kızlarr dimi dimi

şimdi bu telkini dinleyip aradan 3,5 ay geçmiş biri yok dimi aramızda ya herkes 1.yi dinliyr yada 2.nin sonuna gelmiş durumda 3. geçen yok yada bir sene önce dinlemiş olanda yok dimi. Yani şimdi iyi hoş etki görüyoruz da ya 5 ay sonra içi fısssssssssss die sönerse . ben daha önce büyütmek için hiç bişi yapmadım ne yağ ne başka bişi. ama şişrmiyorz dimi memiş inşa ediyoruz. sönmicek bomba gibi dik dik olcak dimi kızlarr dimi dimi

tecrubeyle sabıt cnm merak etme ınsallah kalıcı olacak sıslık degıl resmen buyuyo yanı ıyıde telkın yenı yapıldı onceden dınleyen nasıl olsunkı demı ama:1:

Hey gençler!!!
Ya benim sol tarafım acayip ağrıyo ha.. öyle böyle diil:D şaka şaka dayanlmicak kdr da değil ölmüom henüzz:D:D
sol kolum uyuştu ben uzun süre bi yerde tttm diye demiştim ama hala uyuşk böyle bi garip yani :S
babama dedim kalp spazmı geçiriosun dedi güldü bana:D
öyle yani sizce bu bi işaret mi???

Hey gençler!!!
Ya benim sol tarafım acayip ağrıyo ha.. öyle böyle diil:D şaka şaka dayanlmicak kdr da değil ölmüom henüzz:D:D
sol kolum uyuştu ben uzun süre bi yerde tttm diye demiştim ama hala uyuşk böyle bi garip yani :S
babama dedim kalp spazmı geçiriosun dedi güldü bana:D
öyle yani sizce bu bi işaret mi???

herkesın herseyıne de ben cvp verıyorum ya neyse bunada cvp verıyım :1: ılk gunlerde kollarda agrılar omuzda sırtta belde hatta oluyo cnm kolda hafıf uyusma benımde olmusdu ama gecıyo hepsı merak etme yenı baslayan arkadaslar eger eskı yazılanları okursalar cok daha bılınclı sekılde dınlemeye devam edecekler dıye dusunuyorum:1:

O kadrr yazı varki okuyamadım ya kusura bakmayın sizi de uğraştırdım ama...
öyle merak ettim iyi bişe yani bu büyüyo yani güzel... :D:64:

Back
X