Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bayanlar boşverin göğüs büyütmeyi niye göğsünüzün büyük olmasını istiyonuz ki hem büyük göğüs sırt ağrısı yapar bizim komşu sırtım ağrıyo diye göğüslerini küçülttürdü:)

kızlar hayalimizdeki göğüs fotosunu bulup onu hayal ediyoruz di mi?fotolar fln gördüm de,doğru mu anlamışım???:51:
evet cnm oyle yapıyoz bı sey belırlememız gerek kafamızda kı hayal ettıgımız boyuta gelsın ve buyume dursun:9:yoksa halımız harap:52:
ay evet naz yapar gibi oldu ama şimdi sınavıma ara verip bakıyorum hemennn :1:
bende yavasca kacdın sandım soylemeden:1: Fazla naz asık usandırır evet hadı soyle:60:

$ADRIANA-LIMA-victorias-secret-2509609-1024-768.webp bende bundan istiyorum, masa üstü yaptım :10:
işin kötüsü erkek arkadaşım gelince görücek, ne desem acaba :60::55:

bayanlar boşverin göğüs büyütmeyi niye göğsünüzün büyük olmasını istiyonuz ki hem büyük göğüs sırt ağrısı yapar bizim komşu sırtım ağrıyo diye göğüslerini küçülttürdü:)

Sizin komşunun göğüsleri çok büyüktür o yüzden Küçülttürmüştür.Benim de var öyle tanıdıklarımdan küçülttüren ama onlar sağlık açısından mecburen yaptırdılar canım.Bizim kafamızda belli ölçüler var:34:

herkes yapısına gore ıstıyo zaten cnm aksı takdırde cırkın duruyo buyuk gogus mınyon yapılı ınsanlarda bak mesela ben boyle ıstıyorumEki Görüntüle 199607

Eki Görüntüle 199608

Eki Görüntüle 199609

benim hedefim ikinci biliyorsunuz söylemiştim zaten ama 3. de çok cazipp yalnız ben onları taşıyabileceğimden emin değilim :52: resmi gördüğüm anda göğsü büyük olanların sırtım ağrıyor dediklerinde ne kastettiklerini hissettim, göğüs bölgesindeki ağırlığı da hissettim bi an için acayip bişey ya önceden bu fotoların yerine koyamıyordum kendimi şimdi ise anında o hissi yaşıyorum bu bile değişti :8:

uzun zamandır takip ediyorum bu topiği.. Telkin yöntemiyle daha önce panik atağını yenmiş biri olarak, bu yöntemin göğüs de büyütebileceğine olan inancım sonsuz.. Bu gün 7. Günüm ve değişiklikler gerçekten çok olumlu.. Etrafımdaki insanlar bile kıyafet üzerinden fark ediyorlar değişimi.. şimdi benim şöyle bir durumum var; boyum 1.63 ancak 40 kiloydum ve göğüs dokum neredeyse yoktu.. Bu yüzden telkini dinlediğim ilk günden beri inanılmaz iştahım açıldı ve çok fazla yemeye başladım.. Bu da yağ oluşumuna sebep oldu, önce göbek bölgemde birikti ancak son 3 gündür gözle görülür bir değişim var göğüslerime.. önceden düm düz olan göğüs, şimdi tamamen göğüs şeklini aldı.. Inanıyorum ki büyümeye devam edecekler, bu kadar kısa sürede bu hale geldiyse ilk 21 tamamladığımda baya yol katetmiş olacağım :)
demekkı vucut yag ıhtıyacı duyarsa ıstah acılıyo bende olmadı bak mesela cnm :34: ıhtıyacım da yok zaten popodakı yaglar yeterde artar bıle goguslerıme:52: Benım ıkı gundur falan gobek gıttı cok sukur cnm aynen ben ıkıncı 21deyım ve gelısmeler gayet guzel devam edıyo ayrıca popomda yayılmısdı kasınmalar vardı kasıntılar gectı ve toplandı gerı bıraz daha :32:

nezciim yan yatınca di mi ben öyle hatırlıyorum sırt üstü yatınca üstlerde bişey gelmiyor elime yan yatınca evett aynen dediğin gibi geliyor ele çok komik geldi gülmeye başladım sesli bi şekilde, ne hallere giriyoruz :52:
evet tatlım yan yatınca soyle cımcıkler gıbı tutunca ustlerı yag gelıyo elıne resmen lıf lıf boyle demı:7:
bız buyuk gogus ıstemıyoruz bız sadece gogus ıstıyoruz canım aradakı fark burda :34:
benim hedefim ikinci biliyorsunuz söylemiştim zaten ama 3. De çok cazipp yalnız ben onları taşıyabileceğimden emin değilim :52: Resmi gördüğüm anda göğsü büyük olanların sırtım ağrıyor dediklerinde ne kastettiklerini hissettim, göğüs bölgesindeki ağırlığı da hissettim bi an için acayip bişey ya önceden bu fotoların yerine koyamıyordum kendimi şimdi ise anında o hissi yaşıyorum bu bile değişti :8:
ıkıncı ıyı hosda bana bıraz kucuk gelıyo dıger ıkısı daha cok hosuma gıdıyo benım cnm:34: Herkes kendı yapısına gore ıstıyo aslında ben tasırım yanı evet cnm cunku artık bızımkılerde yavasdan agırlık kazanıyo o yuzden daha rahat anlayabılıyoruz o duyguyu:8:

demekkı vucut yag ıhtıyacı duyarsa ıstah acılıyo bende olmadı bak mesela cnm :34: ıhtıyacım da yok zaten popodakı yaglar yeterde artar bıle goguslerıme:52: Benım ıkı gundur falan gobek gıttı cok sukur cnm aynen ben ıkıncı 21deyım ve gelısmeler gayet guzel devam edıyo ayrıca popomda yayılmısdı kasınmalar vardı kasıntılar gectı ve toplandı gerı bıraz daha :32:

Kaşıntı bende de çok oluyor ama bu iyi bir şey, ayrıca damarların belirginleşmesi hatta yer yer kızarıklık oluşması da olması gereken şeyler. Daha önce bir krem kullanmıştım, küç yemiştim ama hepsi geçici dolgunluk vermişti, şimdikinin belirtileri çok farklı, vücudumuz göğüs dokusu üretiyor :52:

Son düzenleme:
nezciim yan yatınca di mi ben öyle hatırlıyorum sırt üstü yatınca üstlerde bişey gelmiyor elime yan yatınca evett aynen dediğin gibi geliyor ele çok komik geldi gülmeye başladım sesli bi şekilde, ne hallere giriyoruz :52:

hepsini okuyorum ama bişi mi kaçırdım ben napıyosunuz bakimmm kızlarr hıı sizi sizi siziiiiiii

Kızlar biliyosunuz ben dinlenme süremdeyim 2. 21 e geçmek için. Yani müziği dinlemiyorum, ama etkiler devam ediyor:) ve az önce göğüs fotolarına bakınca göğüslerim karıncalanmaya başladı dinlemediğim halde :1::1: Nezcim o dediğin üst bölgenin ağrıması bende ilk dinlememin son haftasında oldu,(bastırınca da kemik ağrısı gibi ağrıyo dimi) hatta göğüs arası da çok ağrımıştı ve oraları dolgunlaşmıştı ağrılardan sonra. Ben 2. 21imden çok ümitliyim dinlemek için sabırsızlanıyorum. ama sınavlarıma denk geliyo nasıl yapcam bilmiyorumm.

kaşıntı bende de çok oluyor ama bu iyi bir şey, ayrıca damarların belirginleşmesi hatta yer yer kızarıklık oluşması da olması gereken şeyler. Daha önce bir krem kullanmıştım, küç yemiştim ama hepsi geçici dolgunluk vermişti, şimdikinin belirtileri çok farklı, vücudumuz göğüs dokusu üretiyor :52:

aynen oyle cnm cok farklı sekılde buyuyo dıyorum eskıden bızı sevındıren o sey meger buyume degılmıs:43: Kasıntı goguslerımde hep var da vucudumun dıger bolgelerınde de oldu cnm onu dıyorum kızarıklıklar kalmadı oldu bı donem benek benek ama suan yok :32:

kızlar biliyosunuz ben dinlenme süremdeyim 2. 21 e geçmek için. Yani müziği dinlemiyorum, ama etkiler devam ediyor:) ve az önce göğüs fotolarına bakınca göğüslerim karıncalanmaya başladı dinlemediğim halde :1::1: Nezcim o dediğin üst bölgenin ağrıması bende ilk dinlememin son haftasında oldu,(bastırınca da kemik ağrısı gibi ağrıyo dimi) hatta göğüs arası da çok ağrımıştı ve oraları dolgunlaşmıştı ağrılardan sonra. Ben 2. 21imden çok ümitliyim dinlemek için sabırsızlanıyorum. Ama sınavlarıma denk geliyo nasıl yapcam bilmiyorumm.

ılk 21 de benımde oldu bugun ıkıncı kez oldu aynı kemık agrısı cnm suan gectı bıraz daha ama uzun surdu evet cnm her agrı her sızı bıseylerın belırtısı habercısı resmen:9:bır haftalık arada da oluyo elbette belırtıler dolgunluk cnm cunku bılınc altı zaten kodlamıs oluyo belkı ıkıncı 21 ı dınlemesek bıle devam edecekdı buyume ama bız garantı olsun dıye dınlıyoruz yanı demı:1: Bende ıkıncı 21ın bıtımınden cook umıtlıyım bakalım neler olacak sabırsızlıkla beklıyorum:52:

Son düzenleme:
ılk 21 de benımde oldu bugun ıkıncı kez oldu aynı kemık agrısı cnm suan gectı bıraz daha ama uzun surdu evet cnm her agrı her sızı bıseylerın belırtısı habercısı resmen:9:bır haftalık arada da oluyo elbette belırtıler dolgunluk cnm cunku bılınc altı zaten kodlamıs oluyo belkı ıkıncı 21 ı dınlemesek bıle devam edecekdı buyume ama bız garantı olsun dıye dınlıyoruz yanı demı:1: Bende ıkıncı 21ın bıtımınden cook umıtlıyım bakalım neler olacak sabırsızlıkla beklıyorum:52:

Aynen öyle canım :) Benim bilinçaltım şu anda hem dinleniyo hem öğrendiklerini uyguluyo :D 2. sinde iyice pekiştirecek. Nez 3 kere 21 yapalım valla eğer bir zararı yoksa :52:Hani böyle arada bir umutsuzluklarım oluyordu ya artık hiç hiç hiç kalmadı, Allah parfaitten razı olsun

Son düzenleme:
Back
X