Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

yaaa benimkilerde hızlansa artık durdu bende büyüme ağrım sızım da yok of ya neden bende geç gösteriyo etkisini
cnm ama senın daha cok yenı benım son ıkı haftam kaldı ıkıncı21 de zaman gecsın senın de olacakdır elbet zaman cnm sadece zaman ve sabır ıstıyo bu ıs sen dınlemeye devam et ıkıncı21 gune gecınce agrılardan duramayacaksın
evet cnm gayet normal bı cok kısıde de oluyo gecmısde yazılanları bıraz okursan zaten ıcın rahat edecekdır tatlım Hatta guzel bı gelısme bu cnm acıklamalar var zaten neden oldugu falan bı goz at ıstersen

evet cnm gayet normal bı cok kısıde de oluyo gecmısde yazılanları bıraz okursan zaten ıcın rahat edecekdır tatlım Hatta guzel bı gelısme bu cnm acıklamalar var zaten neden oldugu falan bı goz at ıstersen[/QUOTE]

ohh rahatladım o zaman, çok saol tatlımm memiş memiş çok yaşa

:) hmm..tmm cnm.bakarm.ama zaten evli değilsen merak etme evlendikten sonra bi beden büyüyo gögus.hormonel

bılıyorum ama cnm en azından bı 80 barı olsun ıstıyorum evlenene kadar sana tuhaf geldı belkı ama bu yontem bugune kadarkı yaptıgım herseyden daha etkılı oldu emın ol

ewet canım dediğinde haklısın bunu için telkine gerek yok kendini inandırmakla alakalı ama telkin şunu düzenliyo; benim göğüslerim büyüyo diyip aynaya baktığında küçük göğüslerin olduğunu görüp beynine hayır aslında küçüklermiş ve hala büyümediler mesajını gönderiyosun yada kendi kendine göğüslerim büyüyo küçük göğüslü DEĞİLİM gibi bişey söylediğinde beyin olumsuz mesajları da olumlu olarak algıladığından DEĞİLİM sözü ÖYLEYİM e dönüşüyo aynı zamanda beyne bu mesajları uzun bir süre vermen ve bu tarz olumsuz cümlelerden kaçınman gerek ki kimse 6-8 saat boyunca göğüslerim büyüyor diye düşünemez.bu telkin sayesinde müziği dinlediğin sürece bu mesajları beyne göndermiş oluyosun doğal olarak da kendini buna inandırmış oluyosun. yani bu telkin kendini buna inandırmanın en hızlı ve doğru yok senin dediğinde bir sorun yok yani tamamen buna inanmakla alakalı

ohh rahatladım o zaman, çok saol tatlımm memiş memiş çok yaşa [/QUOTE]

ilerde koca memşli kadınlar olursanız bayanlar bu sefer küçltmye ugrasırsnz :)evlendiğinzde büyücek onlr zten :) .bnm suan 80 evlnnce 85 olr herlde

yalan söylüyorsunuz yazmamışsın da senin bu söylediğin o anlama geliyor yani. istersen dene 85 olsun gör

yo cnm bu soylediğim o anlamada gelmiyor..gercek olabilr faydasnı görende olmus yapanlar görsün faydasını :) ben almym.boyuma kiloma göre suan iyi.daha buyk olrsa dana gbi olrm

yalan söylüyorsunuz yazmamışsın da senin bu söylediğin o anlama geliyor yani. istersen dene 85 olsun gör

yo cnm bu soylediğim o anlamada gelmiyor..gercek olabilr faydasnı görende olmus yapanlar görsün faydasını :) ben almym.boyuma kiloma göre suan iyi.daha buyk olrsa dana gbi olrm

neden cnm cokmu komık:44:

goruyorum zaten bır bucuk aydır tatlım Senın tuzun kuru tabı ohh 80 beden benımde olsaydı oyle rahat rahat konusurdum da ınanmazdımda hıc bıseye

bnde bcaklarmı hc bgenmyrm ona bkarsan:) herkesn herşeyi mükemml olmyabliyo ama allah yaratms karsı gelmek olmz.tbi yapılabilcek bşeyse ypılabilr ama gidp sahsen slikon veya estetk gbi bişe yaptrmam asla.seninde bacak yönünden tuzun kuru olabilr mesela

evet cnm baldırlar bıraz kalın olsada alt kısım duzgundur benım Haklısın dur parfaıte dıyelımde senın ıcın telkın yapsın duzgun bacaklar ıcın olurmu olur o zaman ınanırsın ıste telkıne cnm

neyse bayanlar bni sevglm cagırıyoor :) [ telefondan ] sizlere butun gögüs büyütenlere iyi geceler allah yrdmnz olsn :) bu arada destekli takarsanız daha büyük duruyo oyle deneyin.ben gecen taktm agzıma gırıcekti :) öptümmm

ohh gıtmeden havanı attın gıt bakalım Zaten desteksız takmıyoz kı hıc sanada ıı geceler cnm

evet evett :) bn ztn zayfım bu ara kiloda alıyrm püsküütle :) 155 boyunda 45 kilym..bizde klo alnca kalca ve gögse gıdyo bacaklarmda birz alsınn..alt backlarm birazckk ayrık..bunun ıcn telkn bul bnaa :) ınancam ozmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…