cnm ama senın daha cok yenı benım son ıkı haftam kaldı ıkıncı21 de zaman gecsın senın de olacakdır elbet zaman cnm sadece zaman ve sabır ıstıyo bu ıs sen dınlemeye devam et ıkıncı21 gune gecınce agrılardan duramayacaksınyaaa benimkilerde hızlansa artık durdu bende büyüme ağrım sızım da yok of ya neden bende geç gösteriyo etkisini
evet cnm gayet normal bı cok kısıde de oluyo gecmısde yazılanları bıraz okursan zaten ıcın rahat edecekdır tatlımyaa kızlar bişe sorucam, ben 2 gündür dinliyorum, göğüslerimin üstünde koca koca yeşil damarlar çıktııı yani belli belirsizdi daha önce, belirginleşti kocaman olduu aynı yol haritası gibi , normal mi buReglim şimdi ama daha önce hiç böyle olmamıştı, varmı başka olan
ama hiç olmamıştı bende daha önce :26:
:) hmm..tmm cnm.bakarm.ama zaten evli değilsen merak etme evlendikten sonra bi beden büyüyo gögus.hormonel
kızlar ben istediğim göğüsleri buldum sunun güzelliğine bir bakın yatits » Got Smile? - Funny Pictures & Videos
ama denniss ciğim.cok dogru soyluyosun da bunun için bu müziği dinlemeye luzum ykki.kendini gögüslerim büyüycek diye düşünürsen buda aynı şeye girer.inanmak tabiki başarmanın yarısıdr ama bişeyin somut olmasıda sart bnce.tbi inş.fydası olr zhmetini cekenler içn ama bn inanmyrm pek
:) valla cnm bilmem ozman kızların dediği olmstr belki.psikljıkte olabilr.bnm genelde regl dönmlerimde ggslerm buyr ve acr
evet cnm gayet normal bı cok kısıde de oluyo gecmısde yazılanları bıraz okursan zaten ıcın rahat edecekdır tatlımHatta guzel bı gelısme bu cnm acıklamalar var zaten neden oldugu falan bı goz at ıstersen
bna pek mantıklı gelmedi.bende oyle iri bi gögse sahip degilim 80b takıyorum ama bnce bunun aslı yok.gögüs biraz ırsi
Evet dediğinde haklısın ben minyon bir bayanım 1.55cm boyundayım bundan fazla büyüğünde hollanda inekleri gibi olurum:78:
bılıyorum ama cnm en azından bı 80 barı olsun ıstıyorum evlenene kadar sana tuhaf geldı belkı ama bu yontem bugune kadarkı yaptıgım herseyden daha etkılı oldu emın ol
yalan söylüyorsunuz yazmamışsın da senin bu söylediğin o anlama geliyor yani. istersen dene 85 olsun gör
neden cnm cokmu komık:44:daha neler duyacağım!
peki cnm inş.görürsün etkisini :)
yalan söylüyorsunuz yazmamışsın da senin bu söylediğin o anlama geliyor yani. istersen dene 85 olsun gör
neden cnm cokmu komık:44:
goruyorum zaten bır bucuk aydır tatlımSenın tuzun kuru tabı ohh 80 beden benımde olsaydı oyle rahat rahat konusurdum da ınanmazdımda hıc bıseye
bnde bcaklarmı hc bgenmyrm ona bkarsan:) herkesn herşeyi mükemml olmyabliyo ama allah yaratms karsı gelmek olmz.tbi yapılabilcek bşeyse ypılabilr ama gidp sahsen slikon veya estetk gbi bişe yaptrmam asla.seninde bacak yönünden tuzun kuru olabilr mesela :d
neyse bayanlar bni sevglm cagırıyoor :) [ telefondan ] sizlere butun gögüs büyütenlere iyi geceler allah yrdmnz olsn :) bu arada destekli takarsanız daha büyük duruyo oyle deneyin.ben gecen taktm agzıma gırıcekti :) öptümmm
evet cnm baldırlar bıraz kalın olsada alt kısım duzgundur benımHaklısın dur parfaıte dıyelımde senın ıcın telkın yapsın duzgun bacaklar ıcın olurmu olur o zaman ınanırsın ıste telkıne cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?