Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

arkadaşlar ne yazık ki genetik burada çok önemli ancak bu bilinçaltı yoluna da inanıyorum faydası vardır

genetık ergenlıkde onemlı evet bı cogumuzun bu yuzden buyumedı bencede yoksa dıger tum gelısımımızı tamamladık yanı demı ancak bu telkınle buyuyo cnm tıpkı ergenlıkde genetıkden buyumeyen gogus evlenınce dogumdan veya cınsellıkden sonra buyuyebılıyo yaa buda onun gıbı yanı:34:

ya ben de regl sancısı için gittiğimde vermişti hatta sevindim bi yandan büyütme yapar diye yapmamıştı hatta flat to fab kitabında büyüttüğü söylenenden vermişti doktor

Doğum kontrol hapları vücutta ödem (su toplaması) yaptığı için göğüs büyüttüğü söyleniyor. Tabi iştahta açıyorlar. İlacın adı ne canım? Diane 35 kullanıpta göğüslerim büyümedi diyeni görmedim daha bünyeden bünyeye değişeceğini düşünüyorum ben yine de.Ben hiç kullanmadım. Benim tüylenme için kullandığım ilaç hormon hapı değil .. Bi an benimde bu ilaç sayesinde belki memişlerim büyür diye sevinmiştim ama boşa çıktı :50:

deniiicemm ozamaannn :)

emın ol hıc bısey kaybetmezsın tatlım sadece ıkı tane dolgun gogus kazanırsın o kadar:9: dıger tum yontemlerı denemıs bırı olarak hanı dıyosun yaa somut seylere ınanıyorum dıye o somut seylerden yıllarca soyle guzel bı sonuc alamadık tatlım emın ol:16:

tamam tatlim linki buraya da aticam umarim ilgi görür konumuz :)

ilk hafta oldugu icin anket acmiyorum ilerleryen haftalar icin ankette acarim..

az kaldi kacma bi yere tamam mi :42:

sürekli duramıyorum ama gece burdayım kaza bela olmazsa malum evde bir koca ve birde çocuk var..onlar yatana kadar sürekli gezici hizmet aracı gibiyim

emın ol hıc bısey kaybetmezsın tatlım sadece ıkı tane dolgun gogus kazanırsın o kadar:9: dıger tum yontemlerı denemıs bırı olarak hanı dıyosun yaa somut seylere ınanıyorum dıye o somut seylerden yıllarca soyle guzel bı sonuc alamadık tatlım emın ol:16:

hadi inşallah ozaman bendeee denimm bakalımmm
:)

Doğum kontrol hapları vücutta ödem (su toplaması) yaptığı için göğüs büyüttüğü söyleniyor. Tabi iştahta açıyorlar. İlacın adı ne canım? Diane 35 kullanıpta göğüslerim büyümedi diyeni görmedim daha bünyeden bünyeye değişeceğini düşünüyorum ben yine de.Ben hiç kullanmadım. Benim tüylenme için kullandığım ilaç hormon hapı değil .. Bi an benimde bu ilaç sayesinde belki memişlerim büyür diye sevinmiştim ama boşa çıktı :50:

ben diane35 kullanmıştım cnm ama bi etkisi olmadı..:55:

yasmin canım, okuduğum kitaptaki kadın da bunu kullandığını ve faydasının olduğunu yazmış

Back
X