Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

canım biz de yaşadık onu yaa oluyor işte öyle regl sonrası 1 haftayı buldu eski halini alması valla canım, sonra iyi geri dönüyorlar ama merak etme az kalmış sabret :79:

canım hurma işe yarasaydı bende yarardı senelerdir tonlarca hurma yemişimdir :)
benimkilerin ucu bile yok çocuk memesi gibi

normalde ben de yesem bile etkisi bırakınca geçer diye düşünürdüm ama şimdi sadece hurma değil telkin+hurma yapıyoruz o yüzden kalıcı olacağını umuyorum zaten biz telkinle ne yapsak oraya gidiyo telkin+hurma, telkin+goji berry... hatta telkin+ekmek, telkin+su hepsi aynı yere

kızlar ben de bu telkinli müziği 4 gündür dinliorum bunun yanında 10 günde 3 cm büyüten melodiye de bugün başladım ayrıca gece yatmadan çörekotu yağıyla masaj yapıorum 2 gündür. bunları düzenli bi şekilde yapıcam 1 ay bakalım o kadar şeyden sora umarım işe yarar da hiç olmazsa avcumu doldurur. bunların hepsini bi arada uygulamamın zararı olur mu ki acep:44: bu arada ölçülerim de alt 78 üst 83 dümdüzüm resmen yaaa pfff

Bence eten yaglarla masaj yap muhakkak etkisi oluyor 2 hafta falan yapsan bile fark edilyor tabiki kalıcı değil:) ama en azından sekillendiriyor ve telkinin işe yaraması acısından gözle görülür bir imajinasyon yaratır bilincin tarafından

ilişki telkinini dinleyen bi arkadaş vardı burda acilen onunla konuşmam gerek eskilere dönük baktım ama ismini filan hatırlayamadım benimle iletişime geçebilir mi acil sormam gereken bişey var 3 gündür kafayı yemek üzereyim.

valla bilmiyorum ama doğru söylüyorsun canım.bir ara çörekotu yağını kullandım ama tüylenme yaptı artık hiç birşey sürmeye cesaret edemiyorum.krem bile sürmüyorum vücuduma tüylenme arttı nedense bebek yağı vaselin krem falan kullandım ondanmı acaba diye düşünüyorum.yağ sürmesem bile masaj yapsam iyi geleceğini düşünüyorum haklısın. bugün bitti işte bakalım bir hafta bekleyip üçüncü 21e başlayacağım artık napıyım

2. 21rn bitmiş hayırlı olsun ilk soru benden gelsin ilk günle şimdiki arasındaki fark nedir? 2. soruyuda sorayım ilk andan bu ana kadar neler yaşadın ne gibi gelişmeler gerilemeler oldu

2. 21rn bitmiş hayırlı olsun ilk soru benden gelsin ilk günle şimdiki arasındaki fark nedir? 2. soruyuda sorayım ilk andan bu ana kadar neler yaşadın ne gibi gelişmeler gerilemeler oldu

canım ilk olarak ikisinede başladığımda ilk 3 - 4 gün gerilmeler acılar ağrılar oldu hacimleride arttı ele geliyordu fakat yarıdan sonra bunların hepsi kayboldu eski ilk hallerine döndüler tabi buarada reglimde yeni bitti.iki telkin dönemininde etkileri ve sonuçları aynı oldu canım ve şuan moralim çok bozuk

canım benimde moralim bozuk senin söylediklerin gaza getirir diyodum ama aynı durumdayız desene ilk telkinde 16. gününde dolgunluk ve ağırlaşma oldu 3 4 gün ara verdim 2.ye başladım regl oldum ama regl öncesinde gitti reglm biteli 4 5 gün olcak nerdeyse ama şuanda ilk başladıgım yerdeyim eskiden nasılsa şimdide öle ki ben 3. dinleyemicem 26snda 2. telkin bitcek bi hafta sonra tatile gitcem vaktim yok birde ara verildiginde o arada daha çok etki oluyomuş ona inanarak o bir haftada birşeyler olmasını istiyorum artık şuan çok büyük bi çöküntüdeyim.

aynen canım aynen sana moral vermek isterdim ama aynı durumdayız malesef. inanmak istiyorum ama inanamıyorum çünkü gerilemeyi görüyorum.bunu ilk duyduğumda gerçekten bu sefer olcak heralde dedim fakat olmuyor yani ne yapmamız gerekiyor anlamıyorum hatta cm olarakda 4 cm geriledi.aklım sadece bu konuda gözlerim milletin göğüslerinde ne olcak bu halimiz hiç bilmiyorum canım

temmuzun 1de tatile gitcem bikini almadım daha alasım da kalmadı sahile oturup onun bunun memişlerine iç geçirip bakcam yine son bi umut reglm yeni bitti belki kendilerine yeni y eni geliyodur gelme yokda gelecektir diye kendimi avutuyorum. 3. telkinide dinlemicem bakalım dinlemeyince ne olcak diye

aynı bende canım bikini falan almadım belki büyür diye.içimdende gelmiyor.hatta geçen sene giydiğim bikinimin üstü bol geliyor çok moral bozucu yıkılıyorum artık zaten küçük bari dahada küçülmesinler.inşallah düzene girerler canım seninkiler daha bir kaç günün var çünkü

arkadaşlar 10 günde 3 cm başlığındaki linki açamıyorum bu linkin dosyalanmış şekli varsa buraya koysanızda bende indirebilsem gündüz bunu gecede 21 günlük telkini dinlemeyi düşünüyorum belki bi işe yarar

Ne o kızlar herkeste gerilememi olmuş... Olan bizim kulaklaramı oldu diyosunuz. Ben zaten ipin ucunu kaçırdım bayağıdır dinleyemiyorum....

kızlar durun bi kendinize gelin kafanızı bulandırmayın. kızlar ben artık çözdüm bu olayı. bakın herşey sadece ve sadece olumlu düşünmek ve inanmaktan geçiyo. 3 ayda 3 beden büyütemeyeceğiz elbette. benimde şuan sanki eskiye döndüler ve 3. 21 de olduğum halde ilk zamanlarda aldığım verimi alamıyorum. neden mi? ben size söyleyim. ilk başladığımızda inanıyoduk hemen olcağını düşünüyorduk. ilk zamanalar ağrılar sızılar bizi mutlu etmişti. şimdi zaman geçince hep ağrı var ee sonuç diye düşünmeye başladık. aslında öyle değil. bakın günlerdir eskisi gibiler küçükler bulamaç gibiler ama göğüse benziyolar artık bi şekli var. yağlılar eskiye nazaran belki 10 gram daha fazlalar ama mutlaka ki bi gelişme var gerçekten. sabah kalktım hiç tık yok tabi. bi kaç gündür de siteye uğramıyordum. geldim sabah sabah hipnozla göğüs büyütme topiğini okudum, inanınca olduğunu hatırladım. nasıl bi inanç nasıl bi heves geldi anlatamam. kızlar ve inanmayacaksınız belki ama göğüslerimde ağrılar gene başladı, hani çocuk tekme atar ya resmen ben burdayım diyolar. kızlar belki bu işe yıllarımızı vericez. bu topikte olan arkadaşlar silikona karşı olan, maddi gücü yetmeyen yada henüz erken bulan kişiler. zaten yıllardır bu minişlere alıştık biraz daha sabretmeliyiz.bi mucize beklemiyorum evet ama en fazla 2 benden büyütebilceğimize şaun gerçekten inanıyorum ve 10 gündür bi gram ağrı olmayan göğüslerim şuan beni tekmeleyip söylediğimi doğruluyorlar. hadi kızlar bizler baya yol aldık. ama inancımız yitirmiyoruz. kendimizi topluyoruz ve inanmaya devam ediyoruz

Katılıyorum sana cnm. Hemen bi sabah kalkıp uyandığımızda hop diye koca koca memeler bekleyemeyiz. Bu doğa kurallarınada aykırı olur zaten. Yavaş yavaş. Hücre hücre. Vücudumuz fabrikada işleyen makina diil ya anında beişeyler üretecek. Ona zaman verin. Fazla düşünmeyin. Bırakın bilinçaltınız halletsin siz kafanızı yormayın. Ben öyle yapıyorum. Birde öyle deneyin derim. Olmassada dünyanın sonu diil ya. Bunuda hatırlatın kendinize. Baskı altındayken olumlu enrjiniz özgür kalmaz. Rahat olun. Bi kaç gün bu foruma girmeyin bile. Unutun bu forumu ve olmassada olmasın çok şükür sağlığım yerinde diyin. öptüm sizi.

nez ve nil nerdesiniz sizin yazılarınızı takip edip olumlu düşünüyodum:)) bırakmayın bu forumu olumsuz yazılrı okuyunca olumsuz etkileniyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…