hımm bende kullansam mı diyorum tatil öncesi etki eder mi diyorum ama regli düzensizliği yaratmasından korktum sanki kullananlar daha önce regli oldu gibime geliyo sende öle bişi oldumu canım yada en iyisi tatilden sonra mı kullansam yada kullansam mı ki bilemedim. 2. 21in 15. günündeyim gözle görülür bişi olmadı pek ya reglm biteli 4 gün oluyo ama tatile 2 haftadan az kaldı panikdeyim şuan ne yapsam bilemedim kendime günevim tam bi şekilde tatil yapmak istiyorumbunalıma girdim galiba ya uf
yaşasın hurma yemek
canım hurma işe yarasaydı bende yarardı senelerdir tonlarca hurma yemişimdir :)
benimkilerin ucu bile yok çocuk memesi gibi
kızlar merhaba.. ikinci 21 çarşamba bitiyor ve ben kafayı yemek üzereyim ilk başlarda büyüyor gibi oldular ve yine fosss ben anlamıyorum artık bu olayı iyice moralim bozuluyor artık.reglimde yeni bitti ondanmı diye düşünüyorum
valla bilmiyorum ama doğru söylüyorsun canım.bir ara çörekotu yağını kullandım ama tüylenme yaptı artık hiç birşey sürmeye cesaret edemiyorum.krem bile sürmüyorum vücuduma tüylenme arttı nedense bebek yağı vaselin krem falan kullandım ondanmı acaba diye düşünüyorum.yağ sürmesem bile masaj yapsam iyi geleceğini düşünüyorum haklısın. bugün bitti işte bakalım bir hafta bekleyip üçüncü 21e başlayacağım artık napıyımBence eten yaglarla masaj yap muhakkak etkisi oluyor 2 hafta falan yapsan bile fark edilyor tabiki kalıcı değil:) ama en azından sekillendiriyor ve telkinin işe yaraması acısından gözle görülür bir imajinasyon yaratır bilincin tarafından
valla bilmiyorum ama doğru söylüyorsun canım.bir ara çörekotu yağını kullandım ama tüylenme yaptı artık hiç birşey sürmeye cesaret edemiyorum.krem bile sürmüyorum vücuduma tüylenme arttı nedense bebek yağı vaselin krem falan kullandım ondanmı acaba diye düşünüyorum.yağ sürmesem bile masaj yapsam iyi geleceğini düşünüyorum haklısın. bugün bitti işte bakalım bir hafta bekleyip üçüncü 21e başlayacağım artık napıyım
2. 21rn bitmiş hayırlı olsun ilk soru benden gelsin ilk günle şimdiki arasındaki fark nedir? 2. soruyuda sorayım ilk andan bu ana kadar neler yaşadın ne gibi gelişmeler gerilemeler oldu
canım ilk olarak ikisinede başladığımda ilk 3 - 4 gün gerilmeler acılar ağrılar oldu hacimleride arttı ele geliyordu fakat yarıdan sonra bunların hepsi kayboldu eski ilk hallerine döndüler tabi buarada reglimde yeni bitti.iki telkin dönemininde etkileri ve sonuçları aynı oldu canım ve şuan moralim çok bozuk
canım benimde moralim bozuk senin söylediklerin gaza getirir diyodum ama aynı durumdayız desene ilk telkinde 16. gününde dolgunluk ve ağırlaşma oldu 3 4 gün ara verdim 2.ye başladım regl oldum ama regl öncesinde gitti reglm biteli 4 5 gün olcak nerdeyse ama şuanda ilk başladıgım yerdeyim eskiden nasılsa şimdide öle ki ben 3. dinleyemicem 26snda 2. telkin bitcek bi hafta sonra tatile gitcem vaktim yok birde ara verildiginde o arada daha çok etki oluyomuş ona inanarak o bir haftada birşeyler olmasını istiyorum artık şuan çok büyük bi çöküntüdeyim.
temmuzun 1de tatile gitcem bikini almadım daha alasım da kalmadı sahile oturup onun bunun memişlerine iç geçirip bakcam yine son bi umut reglm yeni bitti belki kendilerine yeni y eni geliyodur gelme yokda gelecektir diye kendimi avutuyorum. 3. telkinide dinlemicem bakalım dinlemeyince ne olcak diye
kızlar durun bi kendinize gelin kafanızı bulandırmayın. kızlar ben artık çözdüm bu olayı. bakın herşey sadece ve sadece olumlu düşünmek ve inanmaktan geçiyo. 3 ayda 3 beden büyütemeyeceğiz elbette. benimde şuan sanki eskiye döndüler ve 3. 21 de olduğum halde ilk zamanlarda aldığım verimi alamıyorum. neden mi? ben size söyleyim. ilk başladığımızda inanıyoduk hemen olcağını düşünüyorduk. ilk zamanalar ağrılar sızılar bizi mutlu etmişti. şimdi zaman geçince hep ağrı var ee sonuç diye düşünmeye başladık. aslında öyle değil. bakın günlerdir eskisi gibiler küçükler bulamaç gibiler ama göğüse benziyolar artık bi şekli var. yağlılar eskiye nazaran belki 10 gram daha fazlalar ama mutlaka ki bi gelişme var gerçekten. sabah kalktım hiç tık yok tabi. bi kaç gündür de siteye uğramıyordum. geldim sabah sabah hipnozla göğüs büyütme topiğini okudum, inanınca olduğunu hatırladım. nasıl bi inanç nasıl bi heves geldi anlatamam. kızlar ve inanmayacaksınız belki ama göğüslerimde ağrılar gene başladı, hani çocuk tekme atar ya resmen ben burdayım diyolar. kızlar belki bu işe yıllarımızı vericez. bu topikte olan arkadaşlar silikona karşı olan, maddi gücü yetmeyen yada henüz erken bulan kişiler. zaten yıllardır bu minişlere alıştık biraz daha sabretmeliyiz.bi mucize beklemiyorum evet ama en fazla 2 benden büyütebilceğimize şaun gerçekten inanıyorum ve 10 gündür bi gram ağrı olmayan göğüslerim şuan beni tekmeleyip söylediğimi doğruluyorlar. hadi kızlar bizler baya yol aldık. ama inancımız yitirmiyoruz. kendimizi topluyoruz ve inanmaya devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?