selam kızlaaarrr bir iki gündür yoktum forumda şimdi kaldığım yerden okuyorum yorumları da hafif bi olumsuzluk havası esmeye başlamış sanki, elmaşekerinin ve paticikin yorumlarını görünce sevindim kendim de bişeyler eklemeden duramadım, ben de sizin gibiydim uyuz oluyordum reglden sonra geri gelen dolgunluk gitmişti yine hiçbişey olmamış gibiydi, o ara mekan değişikliği yaptım, 2,5 gün foruma girmedim bi de göğüslerimi düşünecek kadar vaktim de olmadı vee yeni başlamış gibi sızlıyorlar bu arada ben bu telkinde 2. 21i bitirdim, ama anlatmıştım bilenler biliyor iki ayrı telkin dinliyorum diğeri Atakan Bey'in telkini, 1 ay dinleme süresi vermişti onun için Atakan Bey; onun 1 ayını dolduruyorum şu anda, gün içinde ara ara onu dinliyorum çok yoğun dinleyemedim tabii evde olmayınca. dün o kadar sızlamamın üstüne aynaya bakayım dedim dayanamadım iki de bi bakıp moralimi bozmak istemiyordum ama bakınca ikisini de yuvarlak yuvarlak görünce en azından şeklen istediğim meme görüntüsünde olduklarını farkedince çok sevindim, büyüme de alttan alttan oluyor biliyorum artık, zaten en son çok geniş çaplı bir yağlanma farkettim göğüs çevrelerinde, temel sağlam yani yavaş da olsa sağlam katlar çıkıyoruz, siz de moraliniz bozulduğunda göğüs çevresindeki yağlanmayı bi gözlemleyin, şöyle bi yandan bakın, hafif eğilip bakın aynaya eminim öncekinden farklı olduğunu bu gerileme görüntüsünün geçici olduğunu farkedeceksiniz derim
kızlar nerdesiniz herkes tatile cıktı sanırım forum tenhalaşmışburda kalanlara biraz güzel haber veriyim dedim ne zamandır yazmıyorum bişey. bugun telkinde 2. 21in son günü kızlar ve de regl oldum bugun .normalde regl öncesi memelerde şişme olur ama gecen seferki reglimden bi 3 4 gün önce falan bütün dolgunluk gitmiş göğüsler en basa dönmüştü. regl bitince de bi 5 gün falan yine dolgunluk yoktu baya moralim bozulmuştu olmuyo mu diye. bugun 2. kez reglim ve bu kez dolgunluk olduğu gibi duruyo kızlar oldukça gergin ve dolgun artık ölçmüyorum ama 75 beden sutyenleri artık nerdeyse tam dolduruyorum 70 bedenden 75 A ya geçtim nihayet 2 ay sürdü ama değdi bu telkini hazırladığı ve bizimle paylaştığı için ne kadar teşekkür etsek az valla parfait'e :92:
telkine başlamadan önceki göğüs ölçülerin kaçtı cnm alt ve üst ?? :26: :26: :26:
bonbonşekeri ilişki telkinini dinleyen bendim, özelden de yazdım gerçi mesaj almıyorsun sanırım, ne soracaktın?
canm alttan 77 göğüs ucundan 81'di. beden olarak 75A idi ama içleri tamamen boştu abartısız. telkinden önce bi süre çörekotu yağıyla masaj yaptım bi de su japonların cızırtısını dinledim 84 cm oldu. telkinle en son 85 cm ölçtüm bi kaç gün önce. telkinin ilginç tarafı cm kazandırmıyor ama dolgunluk ve yağ bariz şekilde var canm ben de anlamadım bu durumu :44:şimdi giydiğim sutyenler(75A) tam oluyo hatta desteklilerde tasınca daha bi güzel duruyo:116:
Göğüs dışındada mesela sivilcelerim geçsin yüzüm güzelleşsin saçlarım uzasın tarzında şeylerde yapılablirmi ?
arkadaşlar bana yardım edebilecek kimse yok mu cidden?
arkadaşlar bana yardım edebilecek kimse yok mu cidden?
canm hayatımdeğişti den indirebilirsin ben az önce ordan indirdim
mesajını yeni gördüm canım eğer indiremediysen hemen linki bulup atayım sana
prg indir
indikten sonra bir kaç adımı yönlendiriyor next falan diye takip et
sonra ekrana gelince senden mail istiyor mailini gir aktivasyon kodunu mailden al oraya yapıştır
sonra prg kuruluyor
oradan programs in içinde edit var sağ üst köşede
onu tıkla
flash objects i seç
create i seç
filename bi isim ver mesela breast
aşağıdaki geniş boşluğa da bizim telkin içeriğini ya da kendin oluşturacağınbişeyi yaz kopyala
save yap
ekran ayarlarını yap sonra
transparency 16
flash for 88 display every 1,00
repeat each line 2
apply yap
sonra oluşturduğn başlığa geri dön
previous de başlıyor
ben burdaki tarife göre yaptım 2 3 dk bile almadı
ben aynı siteden farklı bir sayfadan indirmeye çalışmıştım.şimdi iniyor bakalım becerebilecekmiyim..
çok sevinirim canım.temmuz ayı deneği yapıcam seni ödül olarak :)))
temmuz ayı deneği oldum dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ya bu arada belli mi temmuzda hangi günler olduğu ben temmuzun ilk 2 haftası yokum tatlım ama saatleri bekliyorum şimdiden belliyse ne ala
konu dışı ama demeden rahat edemicem elimin üstü 3 haftayı geçti hala tık yok çok mutluyum çokkkkkk
ilgilenmek isteyen arkadaşlar olursa
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
dur onu benim topikte hallederiz canım..
cahilliğimi bağışlayın ama akt.kodunu girdim..bir pencere açıldı.sol üst köşede "configure your options" yazan bir pencere.şimdi ne yapıyorum..
canım atakan beyin hangi telkinini dinliyorsun.şu aralar kendisiyle irtibata geçmeyi planladığım için ilgimi çekti..cevaplarsan çok sevinirim :)
bende sana özelden mesaj atamadım canım bis orun var sanırım mesaj kutum filnda dolu değil ama anlamadım neden mesaj alamdıgımı yada sana neden mesaj atamadığımı. canım ben bu ilişki telkinini 6 gündür filand inliyorum ilk gün sorun yoktu ama sonraki 3 gün ilişkimiz gerçekten kötü gitti sürekli tartıştık desem yeridir çok şükür şimdi iyiyiz sanırım telkine denk geldi tesadüf oldu diye düşünyrm ama rüyalarımda değişti beni aldttığını filn gördüm kız isimleri filan ama uyanınca ismi hatrlamadım ayrıca böcekli möcekli rüyalarda gördüm telkinle alaksı varmı yok mu bilmyrm ama tuhaftı yani dün karıncalar basmıştı yatağımı bugün kara kara böcekler telkinden mi diye düşünmedim değil yani. sizde ne gibi bi değişim oldu onu merak ediyorum aslında birde bunuda mı 21 gün dinlemeliyz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?