Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

canım atakan beyin hangi telkinini dinliyorsun.şu aralar kendisiyle irtibata geçmeyi planladığım için ilgimi çekti..cevaplarsan çok sevinirim :)

telkine başlamadan önceki göğüs ölçülerin kaçtı cnm alt ve üst ?? :26: :26: :26:

telkine başlamadan önceki göğüs ölçülerin kaçtı cnm alt ve üst ?? :26: :26: :26:

canm alttan 77 göğüs ucundan 81'di. beden olarak 75A idi ama içleri tamamen boştu abartısız. telkinden önce bi süre çörekotu yağıyla masaj yaptım bi de su japonların cızırtısını dinledim 84 cm oldu. telkinle en son 85 cm ölçtüm bi kaç gün önce. telkinin ilginç tarafı cm kazandırmıyor ama dolgunluk ve yağ bariz şekilde var canm ben de anlamadım bu durumu :44:şimdi giydiğim sutyenler(75A) tam oluyo hatta desteklilerde tasınca daha bi güzel duruyo:116:

arkadaşlar bahsettiğiniz programı bulamıyorum.indiren ve başarılı olan bir arkadaşımız ban bu konuda destek olabilir mi rica etsem..yani özelden link atabilir mi?
şimdiden teşekkür ediyorum..

bonbonşekeri ilişki telkinini dinleyen bendim, özelden de yazdım gerçi mesaj almıyorsun sanırım, ne soracaktın?

bende sana özelden mesaj atamadım canım bis orun var sanırım mesaj kutum filnda dolu değil ama anlamadım neden mesaj alamdıgımı yada sana neden mesaj atamadığımı. canım ben bu ilişki telkinini 6 gündür filand inliyorum ilk gün sorun yoktu ama sonraki 3 gün ilişkimiz gerçekten kötü gitti sürekli tartıştık desem yeridir çok şükür şimdi iyiyiz sanırım telkine denk geldi tesadüf oldu diye düşünyrm ama rüyalarımda değişti beni aldttığını filn gördüm kız isimleri filan ama uyanınca ismi hatrlamadım ayrıca böcekli möcekli rüyalarda gördüm telkinle alaksı varmı yok mu bilmyrm ama tuhaftı yani dün karıncalar basmıştı yatağımı bugün kara kara böcekler telkinden mi diye düşünmedim değil yani. sizde ne gibi bi değişim oldu onu merak ediyorum aslında birde bunuda mı 21 gün dinlemeliyz

ayy süper yaaa desteksiz 75 doldursam daha ne isterimmmmmmmmmmmmmm

Göğüs dışındada mesela sivilcelerim geçsin yüzüm güzelleşsin saçlarım uzasın tarzında şeylerde yapılablirmi ?

canm hayatımdeğişti den indirebilirsin ben az önce ordan indirdim

çok teşekkür ederim canım cevapladığın için.oradan indiremedim ama.bir link vardı.sayfaya girince free down diyorum 5 dk geriye sayıyor ama inmiyor.bende bu işlerde çok acemiyim beceremedim mi acaba..

mesajını yeni gördüm canım eğer indiremediysen hemen linki bulup atayım sana

çok sevinirim canım.temmuz ayı deneği yapıcam seni ödül olarak :)))

ben burdaki tarife göre yaptım 2 3 dk bile almadı

ben aynı siteden farklı bir sayfadan indirmeye çalışmıştım.şimdi iniyor bakalım becerebilecekmiyim..

moryel82nin tarifine göre yaparsan zorlanmazsın önce prgramı kur sonra aç adını soyadını mail adresini yaz hemen kod geliyo zaten gerisini arkadaş çok güzel tarf etmiş zaten sağolsn

çok sevinirim canım.temmuz ayı deneği yapıcam seni ödül olarak :)))

temmuz ayı deneği oldum dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ya bu arada belli mi temmuzda hangi günler olduğu ben temmuzun ilk 2 haftası yokum tatlım ama saatleri bekliyorum şimdiden belliyse ne ala

konu dışı ama demeden rahat edemicem elimin üstü 3 haftayı geçti hala tık yok çok mutluyum çokkkkkk

ilgilenmek isteyen arkadaşlar olursa
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

Son düzenleme:

dur onu benim topikte hallederiz canım..
cahilliğimi bağışlayın ama akt.kodunu girdim..bir pencere açıldı.sol üst köşede "configure your options" yazan bir pencere.şimdi ne yapıyorum..

dur onu benim topikte hallederiz canım..
cahilliğimi bağışlayın ama akt.kodunu girdim..bir pencere açıldı.sol üst köşede "configure your options" yazan bir pencere.şimdi ne yapıyorum..

canım ben dün gece yaptım ama hatrlamıyrm ileri ileri yapcaksn sürekli direk kuruluyo diye hatrlıyrm

canım atakan beyin hangi telkinini dinliyorsun.şu aralar kendisiyle irtibata geçmeyi planladığım için ilgimi çekti..cevaplarsan çok sevinirim :)

canım ben ondan göğüs büyütme telkini satın aldım onu dinliyorum ama onun öncesinde bi sürü telkinlerini dinledim orda ücretsiz yayınlanan, öncelikle suçluluk duygularından kurtulma ve ego güven güçlendirici olmak üzere, ben de ona soru sormaktan yıldım artık utanıyorum dk başı soru sormaya geç de cevap gelebiliyor bazen :26:

canım öncelikle evet parfait hazırladığı tüm telkinler için aynı şeyi yazmış, 21 gün günde 6 saat diye ama ben hiçbirini daha 6 saat dinleyemedim açıkçası, rüyalar telkinden canım ondan emin olabilirsin, o günlerdeki huzursuzluğunuz belki senin bilinçaltındaki bazı şeylerin açığa çıkmasıyla olmuş bi süre sizi yormuş ama halloldu geçti demekki ben ilişki telkininin de faydasını gördüm diyebilirim kısaca özetle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…