bencede öyledir yani kan dolaşımı hızlandığı içindir yani çünkü vücut büyütmeye çalışıyo yani terleme felanda ondandır diye düşündüm ben bence büyüdükten sonra geçer damar olayı fln .d bişey daha sormak istiyorum ben nez sen sürekli yedinmi bu üzümü ben yemiyorum da ay çok da düzensiz besleniyorum yazın hiç bişey yiyesim gelmiyo sıcakta yaa çok korkuyorum bu yüzden büyümez diye =(
17.günümdeyim ama damarların belirginleşmesi dışında başka bi belirti yok.bugün regl oldum göğüslerim zaten dolgun sayılmazdı ama daha da küçüldü söndü minnack bişi oldubide yumuşacık :/ uuff.
canımmm bn ikincimde etki görmeye başladım umutsuzluğa kapılmaa hemen hem sönmeleri iyi benm de önce sönmüşlerdi sonra bomba gibi döndüler:):)
Gerçekten miii :O Ay çok mutlu olduuum :))) teşekkrler cnmm
merhaba arkadaşlar. Buraya yeni üye oldum =) telkin olayına ben de başladım çünkü inanırım subliminal mesaj olaylarına. Benim de telkin isteğim olacaktı fakat parfait bu aralar uğramıyormuşve bi sorum var, telkin konusundaki tecrübeli üyeler cevaplayabilir mi? Mesela başından beri uygulayan nez olabilerr :d
bu birkaç ayda ne kadarlık bir büyüme sağladınız ?
Bunu defalarca yazdınız belki ama çook sayfa olduğu için okuyamadım.
hosgeldın cnm aramızaıste uc ayı gectı sımdı baslayalı 70 beden yanı yok denecek gıbıydı sımdı 75 a penyeyı dolduruyo cnm
mrb lar bende telkinli sesi dinlemeye başlayalı 10 gün oldu takip ediyordm sonunda üye oldum,gelelim gelişmelere evet gelişme var ama çok yavaş bazen ağrı oluyor bazen ise hiç bişey yok okadar ufaklarki gözle görülmesi zaman alıcak:
cnm yaglanarak buyuyo o yuzden kalıcı olacak ınsallah sıslık degıl yanı yok demedı zaten ılk bız denedık cnm bu telkını o da yaptı paylastı kendısı denedımı bılmıyorum suanhoşbuldukYuppi yaa. Bi de kalıcıdır di mi bu =) biri yazmıştı damarlar çıkıyo, yağlanıyo o yüzden kalıcıdır diye. Ama parfait bi şey demiş miydi bu konuda
cnm yaglanarak buyuyo o yuzden kalıcı olacak ınsallah sıslık degıl yanı yok demedı zaten ılk bız denedık cnm bu telkını o da yaptı paylastı kendısı denedımı bılmıyorum suan
teşekkür ederim şeker :) isterse geçici olsun, evlenene kadar dinlerim haha. Evlenince zaten büyüyomuş
yok cnm kalıcı olacagı nerden bellı bılıyomusun mesela dıger yaglarla masaj yapınca veya caylar ıcınce gecıcı buyume oluyo ya one dogru cıkıntısı artıyo bıraz o kadar ama bu cok farklı zaten yasayınca anlayacaksın resmen gogus olusuyo cnm koltuk altından basladı dolgunlasmaya sonra ustler yaglanıyo boyle super bı sey gercekden kolay gelsın umarım guzel sonuclar alıp bızlerle paylasırsın sende
inşallah :) şu an yaklaşık olarak alt 81 üst 91. Buraya not düşeyim de bakalım ne kadar sürede kaça ulaşacaklar :) buraya gelişmeleri sürekli yazcammm. Beni takip edinizzzz
cnm cm olarak olcum yapma cunku cm olarak fark edıyo ama cok degıl daha cok dolgunluk artıyo hanı ıcı bos bos one dogru ılerleme dıger yontemlerdekı gıbı bunda olmuyo ıcı tamamen doluyo oyle cmler artıyo tabı buda zaman alıyo cnm yanı ergenlıkdekı gıbı buyuyo gogusler deyım
hmm tamam. Benim sol memiş baya süredir uzun ve sarkık2-3 saniye masaj yaptım mı yuvarlaklaşıyor ama kısa süre sonra eski halini alıyor :) kanıtımız onun düzelmesi olcak o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?